تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 639 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

اگه نباشه جاش خالی می مونه Spectero's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام
    در نظر داشته باشید که در سال 98 قیمت مسکن با الان خیلی فرق خواهد داشت . مثل الان با سال 89
    نمیدونم مبلغ کل چقدره اما اگه الان میشه باهاش چیز مرتبی خرید بهتره الان اقدام کنید
    اگر امکان این نداره و باید حتماً صبر کنین تا مدت همگی تمام بشه , پس باید با تموم شدنِ مدتِ یکیشون دوباره بذارینش توی یک سپرده ی دیگه که تاریخ پایانش با تاریخ پایانِ آخرین سپرده یکی بشه و حتی الامکان از نوع "سود در سر رسید" باشه تا سود بیشتری بخش تعلق بگیره
    اینطوری همگی با هم در سال 98 تموم میشه و خدا میدونه اونموقع ارزششون با سودهاشون چقدر از ارزش فعلیشون بیشتر شده باشه ( در مقایسه با قیمت ملک ) و باهاش چی بشه خرید

مبلغ های سپرده سود در سر رسید به همراه تاریخ پایان سر رسید اینطوریه:
    همه سپرده ها 5 ساله هستند. پنج تا سپرده بانک مهر 5 ساله سود در سر رسید (بالاترین سود) هستند و بقیه رو هر ماه سودشون رو می گیرم.
    20 میلیون - 03/06/1395
    8 میلیون – (بانک مهر) 03/12/1396
    9 میلون – (بانک مهر) 09/03/1397
    14 میلیون – (بانک مهر) 12/10/1396
    5/8 میلیون – (بانک مهر) 13/06/1397
    11 میلیون – (بانک مهر) 07/01/1396
    20 میلیون - 06/09/1394
    19 میلون - 06/01/1396
    9 میلون - 07/01/1396
    11 میلون - 13/05/1396
    5 میلیون - 12/02/1398

با این وضع پیچیده اگر بیام سودها و سپرده ها رو وقتی که تموم میشه بریزم تو یه حساب روز شمار با 10 درصد سودی که بین همه روز شمار بانکها مشترک هست نسبت به سپرده بلند مدت یا سود در سر رسید ضرر هست.
    اگر بخوام دوباره سپرده کنم دوباره دور تسلسل باطل میشه و به تعداد سپرده ها اضافه میشه و با تورم و گرونی سرسام آور باز بالاترین سودها هم آنچنان خوب نیست.
    در نظر داشته باشید که به غیر از 5 تا سپرده مهر که گفتم سودشون رو با اصل پول تو تاریخی که جلوش هست، سود بقیه سپرده ها رو هر ماه می گیرم که تا الان با جمع کردنشون سپرده های بالا رو درست کردم اما دیگه نمی خوام این کار رو بکنم. حالا بانکی یا سپرده جادویی!! هست که بیاد روز شمار 18 درصد بده؟ وگرنه با 10 درصد روز شمار ضرره. بدجوری موندم چکار کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب.

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سانتا انتقال وجه هست از مثلا بانک ملی به ملت (یعنی تمام بانک ها)من اینطور مثال زدم البته برای مبالغ بالا هست یعنی برای جابه جایی که خطرات کمتر بشه و دلایل دیگه اینکار رو کردن حداقلش هم 15میلیون هست یعنی از 15 میلیون به بالا میتونی از سانتا استفاده کنی و آنی هم واریز میشه
    شماره 24 رقمی هست فکر کنم یا 20 رقمی که مثلا وقتی بانک بهت یه شماره حساب میده برای واریز اینم یه جور شماره حساب هست برای حواله از هر بانکی.
    باید بری بانک و فرم درخواست حواله رو پر کنی و بعد هم بدی به متصدی بانک.
    در ضمن میتونی از چک رمزدار استفاده کنی و یا مبلغت کمتر از 15 میلیون هست از پایا استفاده کن
    میتونی به تمام بانک ها مراجعه کنی و فرم حواله رو پر کنی و اتوماتیک میره به حسابی که تعریف کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه

توضیح که عالی بود و دوزاری افتاد برادر. اما اگر این کار رو با سپرده های بکنم کلی ضرر می کنم درسته؟ چون دارم از یه بانک میبرم تو یه بانک دیگه، پس بانک مبدا می گه حالا که می خوای پولتو از بانک من ببری حالتو با کلی کم کردن سود جا میارم. مرسی. راستی دکمه تشکر نیست که بزنم ببخشید.

3. این کاربر از Spectero بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

توضیح که عالی بود و دوزاری افتاد برادر. اما اگر این کار رو با سپرده های بکنم کلی ضرر می کنم درسته؟ چون دارم از یه بانک میبرم تو یه بانک دیگه، پس بانک مبدا می گه حالا که می خوای پولتو از بانک من ببری حالتو با کلی کم کردن سود جا میارم. مرسی. راستی دکمه تشکر نیست که بزنم ببخشید.
    سودش طبق قراردادی که بستی هستش
    ممکنه یه بانک بدون جریمه پولتو بهت بده ممکنه یا بانک مثل سپه حتی بخوای اصل پولتم بگیری با دردسر بده
    تشکر هم لازم نیست عزیز وظیفه هستش

5. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سودش طبق قراردادی که بستی هستش
    ممکنه یه بانک بدون جریمه پولتو بهت بده ممکنه یا بانک مثل سپه حتی بخوای اصل پولتم بگیری با دردسر بده
    تشکر هم لازم نیست عزیز وظیفه هستش

شما لطف دارید. تو پست قبلی که ببینید از اون 12 تا سپرده (شما بخون 12 خوان هرکول ) 5 تا تو بانک "مهر اقتصاد" هست. 4 تا "بانک مسکن" هست. 1 "بانک پاسارگاد" و 1 هم "بانک صادرات" هست. راستی یادم رفت من اول سال یک حساب روز شمار "فجر" تو بانک مهر که تازه تبلیغ می کرد باز کردم که اگر اشتباه نکنم و چیزی که تو سایتش نوشته 23 درصد روز شمار هست که اصلا یادم نبود بگم. اگر سود همه سپرده ها و خود سپرده ها که وقتی موعد عمرشون به سر رسید رو بریزم تو این روز شمار "فجر" باز هم ضرر کردم؟ فکر کنم تو این حسابهای روز شمار که الان 10 درصد میدن این بهترین هست و دیگه لازم نیست برم یه حساب روز شمار باز کنم.

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    کسی اینجا کارمند بانک شهر هست یا دوستی یا آشنایی داره توی بانک شهر؟ پیام بدید لطفا بهم.
    یک مورد پیش اومده نیاز به کمک دارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شما لطف دارید. تو پست قبلی که ببینید از اون 12 تا سپرده (شما بخون 12 خوان هرکول ) 5 تا تو بانک "مهر اقتصاد" هست. 4 تا "بانک مسکن" هست. 1 "بانک پاسارگاد" و 1 هم "بانک صادرات" هست. راستی یادم رفت من اول سال یک حساب روز شمار "فجر" تو بانک مهر که تازه تبلیغ می کرد باز کردم که اگر اشتباه نکنم و چیزی که تو سایتش نوشته 23 درصد روز شمار هست که اصلا یادم نبود بگم. اگر سود همه سپرده ها و خود سپرده ها که وقتی موعد عمرشون به سر رسید رو بریزم تو این روز شمار "فجر" باز هم ضرر کردم؟ فکر کنم تو این حسابهای روز شمار که الان 10 درصد میدن این بهترین هست و دیگه لازم نیست برم یه حساب روز شمار باز کنم.
    دوست عزيز در مورد برداشت از بانك مهر اقتصاد،تا يادم مياد هنوز به شتاب وصل نشده،و براي برداشت چك يك بانك ديگه مثلا ملت يا رفاه يا..بهتون ميدهن كه بايد بريد اونجا پاس كنيد و پبعدش براي انتقال به يك حساب اگه حساب در همون بانيك كه چكش داريد ميتونيد راحت واريز كنيد و يا حواله ساتنا و پايا بزنيد ولي اگه حساب نداشته باشيد و بخواييد به يك بانك ديگه انتقال بدين بايد چك بين بانكي رمزدار بگيريد،ولي بانك مسكن و ديگر بانكها كه سپرده داشتيد از اين مشكلات براي انتقال ندارين
    در مورد روزشمار23%هم ؛اون حساب موسسه مهر فكر كنم شرايط خاص مثل حداقل مانده داشت و البته كارتهاش هم به شتاب هم وصل نيست و فقط در دستگاه هاي خودپرداز و كارتخوان بانك ملت ميشه استفاده كرد ولي همين حالا بانك آينده23% بدون هيچ شرطي باز ميكنه...

9. این کاربر از aminkhan2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Amin.P30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان سلام.
    کسی اینجا کارمند بانک شهر هست یا دوستی یا آشنایی داره توی بانک شهر؟ پیام بدید لطفا بهم.
    یک مورد پیش اومده نیاز به کمک دارم.
    اگر کسی تونست کمک کنه.
    هزینه ـش رو هم متقبل میشم.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

هشدار رئیس بانک مرکزی به سپرده گزاران در موسسه های مالی "غیر مجاز"
    طبق اخبار امروز IRIIN
    هر از چند مدتی یه مانور اینجوری باعث پر شدنِ جیب عده ای از شیرینی میشه . شرینیهای ملیاردی

12. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

مبلغ های سپرده سود در سر رسید به همراه تاریخ پایان سر رسید اینطوریه:
    همه سپرده ها 5 ساله هستند. پنج تا سپرده بانک مهر 5 ساله سود در سر رسید (بالاترین سود) هستند و بقیه رو هر ماه سودشون رو می گیرم.
    20 میلیون - 03/06/1395
    8 میلیون – (بانک مهر) 03/12/1396
    9 میلون – (بانک مهر) 09/03/1397
    14 میلیون – (بانک مهر) 12/10/1396
    5/8 میلیون – (بانک مهر) 13/06/1397
    11 میلیون – (بانک مهر) 07/01/1396
    20 میلیون - 06/09/1394
    19 میلون - 06/01/1396
    9 میلون - 07/01/1396
    11 میلون - 13/05/1396
    5 میلیون - 12/02/1398

با این وضع پیچیده اگر بیام سودها و سپرده ها رو وقتی که تموم میشه بریزم تو یه حساب روز شمار با 10 درصد سودی که بین همه روز شمار بانکها مشترک هست نسبت به سپرده بلند مدت یا سود در سر رسید ضرر هست.
    اگر بخوام دوباره سپرده کنم دوباره دور تسلسل باطل میشه و به تعداد سپرده ها اضافه میشه و با تورم و گرونی سرسام آور باز بالاترین سودها هم آنچنان خوب نیست.
    در نظر داشته باشید که به غیر از 5 تا سپرده مهر که گفتم سودشون رو با اصل پول تو تاریخی که جلوش هست، سود بقیه سپرده ها رو هر ماه می گیرم که تا الان با جمع کردنشون سپرده های بالا رو درست کردم اما دیگه نمی خوام این کار رو بکنم. حالا بانکی یا سپرده جادویی!! هست که بیاد روز شمار 18 درصد بده؟ وگرنه با 10 درصد روز شمار ضرره. بدجوری موندم چکار کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب.
    بنام خدا
    سلام دوست عزیز
    فکر می کنم بهترین راه حل مراجعه به شعباتی باشه که سپرده رو باز کردی
    و ازشون بپرسی که هر سپرده رو اگه ببندم چقدر برگشت سود داره
    اینطور دقیق تو دستت میاد که چقدر ضرر می کنی

14. این کاربر از mehdi735 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه jamshidjap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    یه سوال دارم که شاید کمی بی ارتباط به این تاپیک باشه ...

الان برای کار کردن با پول چه راهیی را پیشنهاد میکنید ...
    مثلا با 100 تومن ... خوبه آدم بیاد پولشو بزاره تو بانک و مثلا 27 درصد سود بگیره ...

یا تو کار بورس و سهام .... یا توی ملک و خونه ... یا توی ثبت نام ماشین ...

16. این کاربر از jamshidjap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •