اولی دمو پدر ان که روز 5پاییز برین بالای قله
دمومی خداحافظی کای
سومی جشن اتیش بازی (چهارشنبه سوری)
این دمو مادر بزرگ که باید به جای شهردار براش کیک ببری اخرش یه عکس هوایی از مزرعه ام![]()
اولی دمو پدر ان که روز 5پاییز برین بالای قله
دمومی خداحافظی کای
سومی جشن اتیش بازی (چهارشنبه سوری)
این دمو مادر بزرگ که باید به جای شهردار براش کیک ببری اخرش یه عکس هوایی از مزرعه ام![]()
مشکل اینجاست که اگر 6 ساعت بخوابی باید روز بعد تشریف بیاوری و به کارت ادامه بدی...
ولی درسته هیچی جای خواب رو نمی گیره.
اون روش ها مال این بود که ما ساعت 5:50 دقیقه ی صبح بخوابیم و 6:00 بیدار شیم!
می بینی که جواب میده و اون شبکه هم باید بیاد لنگ بندازه.![]()
اگه فستیوال بود خیلی خیلی کار کنین تا قدرت بدنبتون فقط در حد غش کردن باشه اون فقط به فستیوال برین وقتی از فستیوال بر گردین باز قدرت بدنیتون پر میشه
1. تکذیب می کنم.
2.3. همیشه سعی کنید حس داشته باشید. اگر حس نبود اون رو بسازید. به خودتون بگید این کاری که من دارم می کنم کار مفیدیه. حالا هر کاری باشه. نوشتن اسم اهالی باشه یا پروژه ی آپولو 11. شاید از نظر دوستان این کار خیلی ساده باشه. اما من به تلاش کسی که این کار رو کرده احترام می گذارم. البته این کار آنچنان کار آسونی هم نیست. این حس مسؤلیت خیلی خوبه که کسی سؤالی کرد و شما به صورت کامل اون رو جواب دادید. من از شما خواستم کاملتر باشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سعی کنید کاری که می کنید رو دوست داشته باشید. هیچ وقت عجله نکنید. اگر برای کاری یک روز وقت بگذارید مطمئنا از 2 ساعت وقت گذاشتن بهتر میشه.
اگر هر کسی در هر کاری - چه نوشیدن آب و چه مدیریت یک کشور - این مسئله رو در نظر داشته باشه اون موقع است که تاثیر موفقیت در جای جای جامعه پدیدار میشه. اون موقع است که میشه گفت همه چیز درسته.
اما یک چیز: کمال پرستی خوب نیست، بلکه مضر هم هست. باید کمال هدف باشه نه راه رسیدن به هدف!.
کمال هیچ وقت راه رسیدن به چیزی نیست. کمال هدف نهایی است.
( برگرفته از وصیت نامه ی سیاسی-الهی لیث (ره) )
4. من ویرایش نمی خوام. من کمال می خوام. ... البته ویرایش هم خوبه ها... ولی به درد من نمی خوره!! .
5. ها؟ ... ... چهار تا بیشتر نبود؟ بابا من تازه داشتم گرم میشدم ...
حالا که این طور شد آواتار جدید را تبریک می گوییم.
ادبیات ایران و چین پره از توصیه هایی برای زندگی. که هر کدوم برا خودشون دنیایی از حرف هستند.
هیچ کدوم هم فلسفی نیستند بلکه اجتماعی هستند و کار آمد. اونها رو حتما بخونید.
!
!!!
!!!!!!!!!!!!!!!
آها!
به خبری که هم اکنون به دست من رسید توجه کنید.
سازندگان بازی می گویند گل Orange Cup فقط در گلخانه رشد می کند.
شخص ناشناسی، طی اقدامی متهورانه، دو چشمش را بسته و دهان به ناسزا باز نمود: "غلط کردی! همه جا رشد می کند."
مشروح اخبار: (نکته: این کار را در یک سیو جداگانه انجام بدهید)
این شخص گفت: " ابتدا چند بسته از این Orange Cup ها بخرید. سپس زمین را شخم زده و در آن Orange Cup بکارید. آب دهید. بخوابید.
فردا پاشید... چه می بینید؟
لازم نیست در جواب به من بگوئید: " اوسمون کردی ها!" . چون خودم می دونم که Orange Cup ها غیب میشن. اما شما اونجایی رو که ازینا کاشتید همچنان آب بدید. 3 روز بعد به مرحله ی بعدی رشد می رسن. حالا سعی کنید روی این مکان راه برید... نمیشه نه؟ خوب دیگه این یعنی چیزی اینجا هست و فقط علامت گرافیکی اون اینجا نیست. به گیاه آب بدید. 9 روز بعد رشدش کامل میشه. حالا باید برداشت کنید. میبینید که برداشت میشه! بفروشید!"
وی افزود: " البته این کار به درد نمی خوره! و طی یک سال 6000 جیل از جیبتون باید بدید."
سپس گفت که این کار را فقط برای ثابت کردن صحت گفته ی خود ("غلط کردی همه جا رشد می کند.") انجام داده است.
خیلی ممنون از توضیحاتتون! استفاده کردم!در مورد هاروست مون و سبک و استیل بازی و ... با جناب Brain یک مبحثی داشتیم. با اجازه ی ایشون اینجا هم می گذارم تا ملت استفاده کنن. باز هم با اجازه ی ایشون مخاطب رو به کل ملت شریف ایران تبدیل کردم. (البته یه چیزهایی هم اضافه کردم - ستاره * دارها)
___
Harvest Moon : برای کنسول سوپر نینتندو (Snes ) که در سال 1997 توسط شرکت Natsume ساخته شد. برای بازی پیشنهاد نمیشه ولی برای من خاطره انگیزه . از نظر گرافیکی افتضاحه (از بازی های سال 97 چه انتظاری دارید!؟) از نظر داستان هم فکر نمی کنم برای شما دوستان جذاب باشه، به دلیل اینکه اول با BTN آشنا شدید.
ولی من خودم واسه PS2 یه ورژن دیگه هم دارم که شما اسمی ازش نبردین(با نام wonderful life) ! یعنی واسه ps3, Xbox360, wii این بازی نیومده؟!؟ آخه انگار من یه نسخه wii رو هم دیده بودم! واسه همین دوست دارم با همه ی نسخه های هروست مون آشنایی داشته باشم! راستی این wonderful life که میگم واسه PC هم هستا!!...
(نکته: من پا به پای این تاپیک جلو اومدم، پسر خدایی چه حالی داری! هر پستت بالای 3 صفحه است! امیدوارم ما بچه ها بتونیم کاراتو جبران کنیم، این همه زحمت!...)
سلام
برای Wii یک ورژنش را پیدا کردم که اسمش Harvest Moon: Tree of Tranquility است .
اینم چند تا عکس جالب از این بازی :
می بینید که شتر مرغ و بز هم دارید و در ضمن هم میشه با پسر بازی کرد و هم دختر .می تونید عکس های بیش تری از این بازی را هم در لینک زیر ببینید :
در مورد Xbox360 نه این بازی منحصر به کنسول های سونی و نیتندو بوده و فقط برای آنها تولید می شود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای ps3 هم هنوز ورژنی نیومده ولی یک بازی ژاپنی شبیه این بازی وجود داره که اسمش My Summer Holiday 3 هست و تریلرش هم تو لینک زیر هست ( من که ازش خیلی خوشم اومد ) :
در ضمن برای PC هم فعلاً ورژنی نیومده ولی یه خبر تو لینک زیر خوندم که می گه شرکت Marvelous Entertainment می خواد اولین بازی آنلاین هاروست مون را که تحت شبکه بازی میشه بسازه که قراره برای PC PS3, Xbox 360 ساخته بشه و اطلاعات بیش تری در مورد ساختش در دسترس نیست . فکرشو کنید Harvest Moon Online .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
wonderful life برای GC هست. و همون نسخه هم برای PS2 ساخته شده (البته اون یه Special Edition هم داره که نمیدونم برای چیه).
برای این AWL هم یک توضیحی یادم رفت بدم: Harvest Moon: A Wonderful Life برای پسر هست و Harvest Moon: Another Wonderful Life هم برای دختر. هر دو برای GC ... ولی برای PS2 فقط پسر هست.
Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon برای PS2 هم هست. به همین شکله ولی این هم یک Special Edition تنگش خورده!
Harvest Moon: Magical Melody علاوه بر GC برای Wii هم اومده.
Harvest Moon : همون که برای SNES اومده ، برای Wii هم اومده.
Harvest Moon DS Cute : هم ... والا چی بگم! یه Cute اضافه کردن شده یه ورژن جدید... . این همون دخترونه ی ورژن قبلیه است.
و در آخر اعترافات:
Harvest Moon: Poem of Happiness برای GC هست که من سهل انگارانه او رو از قلم انداختم.
Harvest Moon: Tree of Tranquility : این بازی برای Wii اومده. ولی ژاپنی بود. من هم فکر می کردم که به انگلیسی نیومده. جا انداختمش!
Harvest Moon: Island of Happiness : و Harvest Moon: Shining Sun and Friends برای DS هست که من اصلا از وجودشون خبر نداشتم.
____
و اما : :.|.:
هاروست مون ها از پیربه جوان:
SNES....Harvest Moonتوضیح: این هاروست مون ها برای PC وجود ندارن. مگر از طریق امولاتور (VGS - با تشکر از دوستمون aquaquest)
GB.......Harvest Moon GB
GBC.....Harvest Moon GBC
N64......Harvest Moon 64
GBC.....Harvest Moon 2 GBC
PS.......Harvest Moon: Back To Nature
GBC.....Harvest Moon 3 GBC
PS.......Bokujou Monogatari (Harvest Moon for Girls)
PS2.....Harvest Moon: Save the Homeland
GBA.....Harvest Moon: Friends of Mineral Town
GC.......Harvest Moon: A Wonderful Life
GBA.....Harvest Moon: More Friends of Mineral Town
GC.......Harvest Moon: Another Wonderful Life
PS2......Harvest Moon: A Wonderful Life Special Edition
GC.......Harvest Moon: Poem of Happiness
DS.......Harvest Moon DS
GC.......Harvest Moon: Magical Melody
PSP. .. .Harvest Moon: Boy & Girl
DS . . . Harvest Moon DS Cute
PSP . . Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon
DS . . . Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon
DS . . . Harvest Moon: Island of Happiness
PS2. . . Innocent Life: A Futuristic Harvest Moon (Special Edition)
WII . . .Harvest Moon: Tree of Tranquility
DS. . . . Puzzle de Harvest Moon
DS. . . . Rune Factory 2: A Fantasy Harvest Moon
WII . .. .Harvest Moon
DS . . . .Harvest Moon: Shining Sun and Friends
WII . ...Harvest Moon: Magical Melody
اما از ویکی پدیا:
Harvest Moon Online برای بازی آنلاین مال کنسول های Wii و PS3 و XBOX360 و ... ... PC! ... ... قرار است که باشند! هنوز ساخته نشده.
پس شرکت ناتسوم پامه ماه است!
Harvest Moon: Back to Nature برای PSP و PSN هم وجود داره. و این بازی با ورژن دختر قروقاطی شده و اسمش شده: Harvest Moon: Boy & Girl و برای PSP اومده.
Harvest Moon: Magical Melody در واقع همون Harvest Moon: Poem of Happiness می باشد! و توی ژاپن هم به اسم Ranch Story: Happy Poem اومده تو بازار. !!!
Harvest Moon: Tree of Tranquility که مال Wii بود همون Harvest Moon: Tree of Peace هست. و تو ژاپن هم Ranch Story: Tree of Serenity
Harvest Moon: Sun and Companions که مال DS بود، همون Harvest Moon: Shining Sun and Friends است.
Farm Story: Exciting Animal March این هاروست مون مال Wii هست ولی فقط توی بازار ژاپن هست. ترجمه هم نشده.
Harvest Moon: Welcome! To The Wind's Bazaar این هم مثل بالایی.
Ranch Story: Sugar Village and Everyone's Wish این هم مثل بالایی منتها برای PSP
Rune Factory: A Fantasy Harvest Moon توی این بازی هیولا و جادوگر هم وجود داره. و یکی به اسم Yoshifumi Hashimoto این طور توصیفش کرده:
Harvest Moon: where you wield a sword
Puzzle de Harvest Moon برای DS هست. از اسمش که معلومه به صورت پازلی طراحی شده. Harvest Moon: Frantic Farming هم ورژن دومش هست.
و یک چیز دیگه: Legend of the River King یک نوع بازی ماهی گیری هست. ارتباطش هم با هاروست مون همون اسمشه و طرز بازی اون.
پس یک ژانر هم اضافه شد: fishing-themed RPG
___
Oh! shine on, shine on, harvest moon
Up in the sky.
I ain't had no lovin'
Since April, January, June, or July.
Last edited by Leyth; 14-03-2009 at 17:59. دليل: چپ چین کردن لیست
[quote]
1.برای تکذیب یک موضوع یک متال نغز کافی است که آن مثال وجود ندارد و بر همگان واضح و مبرهن است که من بنده ی کمترین در برابر شما دوستان که مدت ها این تاپیک را زنده نگاه داشته اید ،هیچ چیز نیستم .(نقطه سر خط)
2.استدعا دارم.
3.در گفته ی من در کلمه حس ایهام وجود دارد . معنی نزدیک : حواس پنج گانه معنی دور و مد نظر : وقت و سلامت . حوصله (چون اون روزا وحشتناک سرما خورده بودم ) و اکنون دوره ی نقاهت را می گذرانم .
4.طرز تهیه حس:
مواد لازم
یک عدد حرف ح و یک عدد حرف س و یک کسره
طرز تهیه ح+س=حس
5. تشکر
6.موافقم
7.موافقم، انسان طالب کمال و غایت است و این در ذات انسان وجود دارد و هر انسانی همواره طالب رسیدن به کمال مطلق است و میتوان گفت هدف رسیدن به کمال است و بس.(دین و زندگی اول دبیرستان )
8.بستگی داره چه کمالی بخوای :
1.کمال الملک :باید بری نیشابور
2.کمال بشری : همه به دنبالشن و افراد کمی پیداش کردن و منم نمیدونم که کجاست.
3.کمال ملکی : میتونی بری فروشگاه بخریش.
4......
9.بنا بر 1 ما کوچیک شماییم .
10.ممنون ،انسان در آستانه سال جدید باید تغییر کنه حتی اگه تغییر آواتار باشه .
Last edited by hopee; 14-03-2009 at 19:41.
سلام
با تشکر از Leyth عزیز برای توضیحاتشون .
من یک مطلب کامل از سایت زیر پیدا کردم که یه تاریخچه ی تقریباً کاملی از این بازی را بیان کرده که من عکس هاشو اینجا می زارم و فکر می کنم بهتره لینک منبع را هم ببینید ، آخه با محدودیت هایی که پی سی ورلد برای کاربران عادی گذاشته نمی تونم عکس های کوچک را به بزرگ لینک بدم ، در ضمن تو منبعش یک سری متن هم هست که انگلیسیه و اگه کسی خواست بره ببینه چون توضیحات جالبی توش هست .
اما عکس های هاروست مون های تاریخی تا هاروست مون های فعلی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Harvest Moon
These graphics were considered good for the SNES.
But the graphics for the N64 didn’t take full advantage of the system.
As we move on to the GameCube we can see the graphics are focused on the beauty of nature.
Harvest Moon Friends of Mineral Town
Harvest Moon (SNES
Harvest Moon (Game Boy
Harvest Moon 64 (N64
Harvest Moon 2 (GBC
Harvest Moon: Back to Nature (PS1
Harvest Moon 3 (GBC
Harvest Moon: Save the Homeland (PS2
Harvest Moon: Friends of Mineral Town (GBA
Harvest Moon: More Friends of Mineral Town (GBA
Harvest Moon: A Wonderful Life (GCN/PS2
Harvest Moon: Another Wonderful Life (GCN
Harvest Moon: Magical Melody (GCN
Harvest Moon DS (DS
Puzzle de Harvest Moon (DS
Harvest Moon: The Innocent Life (PSP
Rune Factory (DS
یه سوال
من یادم رفتم بود باید برای پاییز مرغداری رو بزرگ کنم که دمو رایک رو ببینم که 5تا مرغ برای نگه دلری میاره حالا اگه سال اول نشه سال دوم میشه یا نه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)