تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 827 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یک هارد Seagate دارم که متاسفانه ضربه خورده و از کار افتاده و وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر هارد رو نمیخونه.

من خود هارد واسم مهم نیست ولی اطلاعات روش فوق العاده مهمه و هر طور شده باید بازیابی بشه و هزینه اش برام مهم نیست. میخواستم بدونم چه راهی رو پیشنهاد میکنید. من مشهد هستم اگر شرکت معتبری رو در مشهد برای بازیابی اطلاعات میشناسید لطفا معرفی کنید. اگر آدرس یا شماره تلفن نمایندگی Seagate در مشهد رو هم دارید لطفا بگید. من گشتم پیدا نکردم.
    سلام
    سيگيت كه نمايندگي تو ايران نداره .
    در هر حال سه جا رو پيشنهاد ميدم (بنده قصدم تبليغ نيست)
    اولي
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دومي
    و در نهايت اينجا

متاسفانه هيچكدومشون مشهد نيستند و در نتيجه بايد باهاشون مكاتبه و هماهنگ كنيد . اولي رو يه بار رفتم كه هاردمو درست كردن .

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض

آیا از این کیفهای ضد آب و خاک و ضد ضربه برای WD My Passport تو ایران هست؟؟؟
    اگه موجوده، چند قیمته؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یعنی سوال من اینقدر سخت بود که کسی جواب نمیده؟
    از بس واسه دیدن جواب سر زدم به این تاپیک دارم می ترکم!

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

یعنی سوال من اینقدر سخت بود که کسی جواب نمیده؟
    از بس واسه دیدن جواب سر زدم به این تاپیک دارم می ترکم!
    دوست من اگر کسی اطلاعی داشت بی پاسخت نمیگذاشت...
    در این موارد معمولن چون دوستان مدل مورد نظر را مشاهده نکردند نه میگویند هست و نه نیست...
    چیزی که هست را راحت میشود گفت برو فلانجا موجوده...ولی نبودش رو در این بازار شلوغ نمیشه تضمین کرد!

بهرحال در اینمورد خود من کلی دنبال انواع کیف‏های ضد ضربه گشتم و بجز یک مدل که بنظر چندان در حد تعریف فروشنده نمیرسید چیزی پیدا نکردم، چه برسد به این مدل که اختصاصی است...ولی باز هم یک پرس‏وجویی کن شاید باشد.

4. 2 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام بر همگی دوستان

لطف کنید منو در خرید یکی از هاردهای زیر راهنمایی کنید می خوام عیدی بدم پس خواهشا آبروداری کنید

1. Seagate freeagent Goflex یک ترا 278000تومن usb 3

WD My Passport Essential یه ترا 285000تومن usb3+usb2

طبق گفته فروشنده سیگیت ساخت چینه و وسترن ساخت مالزی دوتاش هم گارانتی سازگارارقامه
    امروز هم توی که بازار میگشتم اکثرا وسترن داشتند سیگیت خیلی کم بود به نظرتون دلیل خاصی داره؟

دستتون درد نکنه

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بر همگی دوستان

لطف کنید منو در خرید یکی از هاردهای زیر راهنمایی کنید می خوام عیدی بدم پس خواهشا آبروداری کنید

طبق گفته فروشنده سیگیت ساخت چینه و وسترن ساخت مالزی دوتاش هم گارانتی سازگارارقامه
    امروز هم توی که بازار میگشتم اکثرا وسترن داشتند سیگیت خیلی کم بود به نظرتون دلیل خاصی داره؟

دستتون درد نکنه
    سلام
    والا من هارد اكسترنال پرتابل سيگيت goflex رو دارم و ازش راضي هم هستم . اگر جاي شما بودم اون سيگيت goflex رو ميخريدم به خاطر كارتريجش . انتخاب بين اين دو برند كار ساده اي هم نيست و بيشتر به نيازهاتون بر ميگرده . هم سيگيت goflex و هم WD My Passport Essential از محصولات خوب و با كيفيتي هستند .

به نظر من يكي از دلايل فراواني محصولات وسترن در بازار ، استقبال مشتريان از برند و محصولات وسترن هست و در نتيجه فروشندگان بيشتر محصولات اين برند وارد كشور ميكنند .

7. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه shetabandeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام دوستان من یک هارد Seagate دارم که متاسفانه ضربه خورده و از کار افتاده و وقتی وصلش میکنم به کامپیوتر هارد رو نمیخونه.

من خود هارد واسم مهم نیست ولی اطلاعات روش فوق العاده مهمه و هر طور شده باید بازیابی بشه و هزینه اش برام مهم نیست. میخواستم بدونم چه راهی رو پیشنهاد میکنید. من مشهد هستم اگر شرکت معتبری رو در مشهد برای بازیابی اطلاعات میشناسید لطفا معرفی کنید. اگر آدرس یا شماره تلفن نمایندگی Seagate در مشهد رو هم دارید لطفا بگید. من گشتم پیدا نکردم.
    سلام اگه گارانتی داره که بفرستید. در غیر اینصورت من یه راهی رو پیشنهاد میدم ولی مسئولیتش با خودتون هست. معمولا اول پورت usb اسیب میبینه. باکس هارد اکسترنالتون رو باز کنید و اونرو به پورت ساتای پی سی وصل کنید و اطلاعاتتون رو کپی کنید. اگر هم دوست ندارید خودتون بازش کنید میتونید به این سایت سربزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اینها متاسفانه تو شیراز هستن . باهاشون صحبت کنید ضرر نداره

آخر فروم باز yas_6969's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آماج

پيش فرض

سلام بر همگی دوستان

دستتون درد نکنه
    چه جالب چقدر آشناست این عکس ها
    پاساژ ایران طبقه اول واحد ... مغازه دوستم

دوست عزیز وسترن خیلی محبوبیت داره تو ایران ولی این که بگی از سیگیت خیلی بهتره نه
    به نظر من هم از شکل ظاهری هر کدوم خوشت اومد بخر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ata.royalfalcon جان، خوبی؟
    (اسمتو فراموش کردم)

خوشحالم که هنوز که هنوزه هم توی این تایپیک مثل همیشه فعالیت خودت رو داری

قرض از مزاحمت، من به یه هارد اکسترنال جهت آرشیو و جابجایی اطلاعات نیازمندم، که بخاطر حجم بالا ترجیحا USB3 و همچین مثل شترمرغ تند و تیز باشه
    حجم هارد هم حداقل 1ترا، در حالت عادی 2ترا، و اگه پولمون برسه 3ترا نیازمندم
    باتوجه به اینکه قراره استفاده زیادی بشه و کنج طاقچه نمیخواد خاک بخوره قاعدتا آداپتور هم نباید داشته باشه
    تمام اطلاعات لازمه رو گفتم؟

من به شخصه چون تاحالا نه برای خودم نه برای کسی هارد اکسترنال نخریدم، اطلاعات و تجربه زیادی درمورد اینکه دقیقا کدوم مارک و مدل برای کدوم کار بهتره ندارم.

اگر قیمت حدودی پیشنهادهات هم بگی ممنون میشم.

مرسی

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام ata.royalfalcon جان، خوبی؟
    (اسمتو فراموش کردم)

خوشحالم که هنوز که هنوزه هم توی این تایپیک مثل همیشه فعالیت خودت رو داری

قرض از مزاحمت، من به یه هارد اکسترنال جهت آرشیو و جابجایی اطلاعات نیازمندم، که بخاطر حجم بالا ترجیحا USB3 و همچین مثل شترمرغ تند و تیز باشه
    حجم هارد هم حداقل 1ترا، در حالت عادی 2ترا، و اگه پولمون برسه 3ترا نیازمندم
    باتوجه به اینکه قراره استفاده زیادی بشه و کنج طاقچه نمیخواد خاک بخوره قاعدتا آداپتور هم نباید داشته باشه
    تمام اطلاعات لازمه رو گفتم؟

من به شخصه چون تاحالا نه برای خودم نه برای کسی هارد اکسترنال نخریدم، اطلاعات و تجربه زیادی درمورد اینکه دقیقا کدوم مارک و مدل برای کدوم کار بهتره ندارم.

اگر قیمت حدودی پیشنهادهات هم بگی ممنون میشم.

مرسی
    سلام
    عطا هستم
    در درجه اول بالاترين ظرفيت براي هارد اكسترنال پرتابل 1.5 ترابايت هست (سيگيت كه اونهم به سختي در بازار پيدا ميشه) . در نتيجه بايد به كمتر از يكترا قناعت كنيد مگر اينكه بخواهيد از انواع آداپتوردار رو بخريد .
    همچنين اكثر هاردهاي پرتابل مخصوصاً يكترا به بالا سرعت متوسطي دارند و به قول شما مثل شتر مرغ نيستند به خاطر 5400 rpm و 8 مگابايت كش . مدلهايي كه 7200 دور هستمن و 16 مگ كش دارند تا اونجايي كه ميدونم بيشتر از 750 گيگ نيستند و همچنين در بازار كمياب هستند مثل مدل seagate goflex portable pro .

در هر حال براي يكترابايت من seagat goflex ultra portable با كارتريج usb3 رو پيشنهاد ميدم كه تا 1.5 ترابايت هم . البته نرم افزاري كه همراهش هست قابليت قفل گذاري رو نداره بعبارت بهتر قابليت رمزنگاري بصورت سخت افزاري رو نداره و اگر اين موضوع براي شما مهمه ميتونيد western digital my passport essential SE رو بخريد .

نكته : هيچكدوم از مدلهاي گفته شده ضد ضربه نيستند پس در نگهداري اونها كوشا باشيد و هميچنين قبل از جدا كردن قابل حتماً safe remove كنيد و صبر كنيد تا حركت موتور متوقف شود و سپس كابل رو جدا كنيد و همچنين اونو به پورتهاي مطمئن وصل كنيد .

12. 5 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از دوستان خوبم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای راهنماییشون کمال تشکر را دارم

یه چند تا سوال دیگه هم برام پیش اومد:

1- اکثر مدلهای WD موجود در بازار My Passport Essential هستند نه این My Passport Essential SE که اولی گارانتی سازگارارقامه اون یکی یه شرکت دیگه نمیدونم چی چی پردازان یا یه چیز شبیه این
    فکر میکنم مدل دوم جدید تره ولی خوب گارانتیش برای یه شرکت غیرمعروفه به نظر شما اگه قرار شد وسترن بگیرم کدومش رو بگیرم آیا این دو مدل خیلی باهم فرق میکنن؟

2- اینکه رو جعبه سیگیت نوشته USB3 یعنی کاتریجش USB3 دیگه؟ اونوقت برای اتصال به کامپیوترهایی که USB2 هستند باید یه کارتریجی دیگه خریداری کنیم یا نه همین بهش میخوره؟ اصلا بقیه کارتریجهاش توی جعبش هست یا نه باید جدا خریداری کنیم؟

دستتون درد نکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •