128 ماتریکس...
![]()
امروز هم اینطوریه هنوز :
![]()
من قصد ادامه این بحث پرحاشیه ( به قول 90 ) رو ندارم ولی نمیتونم از کنار جمله های بی منطق رد بشم
این جمله که بولد کردم خودتون یکبار دیگه بخونید متوجه اشکالی نمیشید ؟
اگه این استدلال درست باشه باید با 16 کانکشن هم سرعت بشه 440 که نمیشه ( جواب شما چیه ؟ )
من نمی دونم سرعت تک کانکشنم چقدره ولی اینو میدونم با همون برنامه idm سرعتم چه روی 4 کانکشن چه 8 و چه 16 سرعت یکسانی دارم
اصلا مگه قراره تعداد کانکشن روی سرعت تاثیر بذاره ؟
من این جمله رو میخواستم توی پست قبلیم بگم ولی فکر کردم باعث دلخوری میشه
ادبیات صحبت کردنتون جالب نیست آیا به صرف عضویت توی تاپ سایت ها و سین و ... این درسته فکر کنیم عقل کل هستیمو بقیه هیج ؟ آیا این درسته ؟
512 نامحدود مخابرات
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by saman1010; 23-10-2012 at 21:57.
اینم یه تست دیگه :
![]()
من وقت توضیح و اموزش ندارم فقط عکس میگیرم این مخابرات شرکت هست که 1 مگا بیته خونه 2 مگا بیت دارم خواستی رفتم خونه برات میگیرم این هم مدرک برای شما :
این هم سرچ گوگل برای اگاهی و اطلاعات شما خوبه که به دانشتان اضافه شود خوب گاهی اوقات خیلی چیزها رو ادم نمیدونه:
منابع مرجع:
لطفا اول مطالعه فرمایید سپس توضیح دهید![]()
Last edited by italodance; 24-10-2012 at 10:03.
گاهی اوقات هم آدم فکر می کنه خیلی میدونه .
عکس اول با 1 کانکشن :
عکس دوم : 2 کانکشن
عکس سوم : 4 کانکشن
عکس چهارم : 8 کانکشن ( که با حساب تئوریه شما باید سرعتش 8 برابر تک کانکشن باشه )
![]()
Last edited by hermione; 24-10-2012 at 12:43.
برداشت شما چی هست حالا اصلا فهمیدی یا نه؟ خودت بگو ان مقالات را هم خوندی جمع بندی بکن بگو تمام
برام جالبه میفهمی یا نه؟
مقالات مال دانشگاه هست لطفا وقت بگذار کامل بخون
نه من دیدم شما سرعتت خدا هست و مشکلی نداری ولی علم بهتر از همه این چیزهاست
Last edited by italodance; 24-10-2012 at 12:49.
ببینید دوست عزیز من نمی دونم قصد شما از این ترول بازیا چیه که یه دفعه وسط تاپیک میگید این چه تستیه گذاشتین با اینترنت ملی و من قبول ندارم
من می دونم خیلی بچه های این فروم هستن که در نوع خودشون استاد شبکه هستن هیچکدومشون نیومدن بعد از 200 صفحه تاپیک ( که از سرور داخلی تست گرفتن ) این موضوع شما رو مطرح کنن که شما کردی .
بعدشم که بحث تک کانکشن و مسخره بودن برنامه idm در نشون دادن سرعت مطرح کردی
گفتی به طور مثال سرعت اینترنت شما که سرعت تک کانکشن هست ملاکه و گرنه کانکشن های زیادی که برنامه idm ایجاد می کنه باعث میشه سرعت زیاد بشه
دقیقا این جمله رو گفتی اگه سرعت تک کانکشن شما 30 هست با idm و 8 کانکشن میشه 240 کیلوبایت بر ثانیه سرعت
بعد هم تستی گذاشتی سرعت با تعداد کانکشن های مختلف فرق می کرد
در حالی که من تستی گذاشتم که سرعت 1 کانکشن ، 2 کانکشن ، 4 و 8 هیچ فرقی نمی کنه ( 16 کانکشن هم همین سرعت رو دارم )
با حساب نظر شما باید سرعت 8 کانکشن من 8 برابر سرعت تک کانکشن باشه ولی نیست ... جواب شما چیه ؟
یه مسئله دیگه اینکه برای من مثل روز روشنه که شما با هیچ جوابی قانع نمیشید من و بقیه دوستان این جواب ها رو میذاریم برای اینکه فرد بی خبری که میاد توی این تاپیک با صحبت های بی اساس و منطق روبرو نشه .
وسط بحث هم نمیان بگن برو یه کتاب فلان رو بخون بعد بیا نظر بده به این کار میگن منحرف کردن بحث
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)