با سلام ...
من سوال شما رو این جوری تونستم حل کنم ، امیدوارم درست باشه :
با سلام ...
من سوال شما رو این جوری تونستم حل کنم ، امیدوارم درست باشه :
__________________________________________________ _________________
Last edited by hamed6672; 18-11-2011 at 23:18.
گزینه دوم!
در واقع davy jones عزیز ثابت انتگرال نامعین را فراموش کرده اند. با در نظر گرفتن این ثابت، تغییری کوچک در جواب نهایی ایشان ایجاد می شود:
که k در اینجا یک ثابت مثبت است. با ضرب صورت و مخرج دربدست می آید:
حال باید ثابت k با استفاده از اطلاعات مسئله محاسبه شود.
باید از قوانین نامساوی ها استفاده کنید، مثلا از دو نامساوی بالا فوراً نتیجه می شود:
البته واضح است که تمام اینها برای x در بازه مورد نظر می باشد که طرفین نامساوی و همچنین زیر رادیکال ها مثبت هستند. اثبات طرف دیگر نامساوی هم که ساده تر است.
ممنونم. حل شد.
سلام.
برای تایپ معادلات هم از سایت زیر استفاده کنید:
برای توضیحات بیشتر در مورد نحوه ی استفاده از سایت بالا به این تاپیک مراجعه کنید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=================کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام.
بفرمایین:
موفق باشین.
90/8/28
Last edited by davy jones; 19-11-2011 at 18:30.
سلام بر دوستان عزیز
میخواستم ببینم جواب این حد چند میشه
و اینکه این جور حدها رو چطور باید با Mathematica حل کرد.
با سلام ...
اگه اشتباه نکنم این حد هم مثل حدی که تو این صفحه
حل کردم ، حل میشه و اگه مراحل رو به همون ترتیب پیش برین در نهایت جواب بشه e^a .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by hamed6672; 19-11-2011 at 21:22.
ممنون این چیزی که شما حل کردی رو من هم تو این پست حل کردم
ولی این حدی که من نوشتم یک حد دو متغیره هست و در زمان استفاده از hop باید از یک تابع دو متغیره مشتق گرفت که مشتقش با این چیز فرق میکنه و جواب اخر هم تفاوت دارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این کتاب که من این سوال رو توش دیدم همین جواب e به توان a رو نوشته (البته بدون راه حل) ولی مطمئن نیستم درست باشه.
بنظر من باید جواب بشه صفر
Last edited by hts1369; 19-11-2011 at 22:26.
اگه در سوال شما y به سمت صفر میل کنه جواب میشه صفر. برای حل سوال شما ابتدا اگه y رو میل بدیم به سمت a هیچ اتفاقی نمیفته و حد به همون سوال استاندارد تبدیل میشه. در واقع دو تا حد که یکیش هم هیچ ابهامی نداره رو در هم ادغام کرده تو سوال.
موفق باشین.
90/8/29
هم اکنون 24 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 24 مهمان)