سلام بوت ایبل که اره ولی مشکل گرافیک وجود داره که 4 ماهه رارم روش کار میکنم خدا بخواد حل بشه اینجا میزارم
فعلا شما اصلا نصب نکن
اون کار مارو یکی انجام بده ممنون میشم
سلام بوت ایبل که اره ولی مشکل گرافیک وجود داره که 4 ماهه رارم روش کار میکنم خدا بخواد حل بشه اینجا میزارم
فعلا شما اصلا نصب نکن
اون کار مارو یکی انجام بده ممنون میشم
Last edited by gnulinux; 24-03-2011 at 13:21.
اوبونتو جدید ندارم شرمنده !
مشکل گرافیک که هست من رو vmware که نصب کردم بود.
اگه پیدا شد حتما به من خبر بده یکی از بچه ها xcode میخواد بهش بگم
tnx
کسی نظری نداره ؟؟؟![]()
سلام منم الان امتحان کردم تو پاور سیوینگ 1.44
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------
خب الان میگه 2.10 با پاور فر گیر اینکارو بکنید
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------
همین الان میگه 1.47 هر دقیقه این عددش کمو زیاد میشه اصلا معلوم نیست چیکار میکنه
---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------
دوباره شد 2.10
---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------
الان شد 1.40
کاری به تخمینی که میزنه ندارم . خودم زمان گرفتم. 1.30تو پاور سوینگ و وب گردی شارژ نگه میداره![]()
به نظر من که طبیعی هست مال منم نهایت همینقدر نگه میداره شاید 15 دقیقه بیشتر مصرفش زیاد هست
شما شاید برنامه زیادی تو پس زمینه اجرا میکنید
گفتم شاید مشکل از باطریش باشه.
ممنون
میشه یه لینک بدین که مدلهای مختلف این لپ تاپ با کانفگ هاشون رو داشته باشه ؟؟
با سلام به همه دوستان خوبم
سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .
ممنونم . موفق باشید ....![]()
سلام دوست عزیز
مشکل صفحه آبی یه سه چهار باری برای منم پیش اومد ولی این مشکل در حین کار کردن رخ نداد؛ زمانی اتفاق میافتاد که من سیستم رو خاموش میکردم. قبل از شات دان شدن این خطا ظاهر میشد و عملا سیستم مجددا ریست میشد. این موضوع بنظرم بعضی وقتها که من از اسلات SD استفاده میکردم اتفاق میافتاد و بنظر من هم مشکل از درایورها بود.
من ویندوز اولیه رو پاک کردم و همون سون 64 بیت رو ریختم و تقریبا از اکثر درایورهای بروز استفاده میکنم.
میدونم خیلی ربط نداشت، ولی گفتم شاید کمکی بشه.
امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
برقرار باشید.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)