تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 451 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

آقا مک رو بوت ابل نصب کردی؟!
    اگه آره روشش(یا سایت روشش ) رو برام بفرست.
    یه روش پیدا کردم مطمئن نیستم تستش کنم !

سلام بوت ایبل که اره ولی مشکل گرافیک وجود داره که 4 ماهه رارم روش کار میکنم خدا بخواد حل بشه اینجا میزارم

فعلا شما اصلا نصب نکن

اون کار مارو یکی انجام بده ممنون میشم
    Last edited by gnulinux; 24-03-2011 at 13:21.

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

اوبونتو جدید ندارم شرمنده !
    مشکل گرافیک که هست من رو vmware که نصب کردم بود.
    اگه پیدا شد حتما به من خبر بده یکی از بچه ها xcode میخواد بهش بگم
    tnx

داره خودمونی میشه M1450M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

ویندوز ultimate نصب کردم.
    با مد پاور سیوینگ هم میشه 1.30
    چرا ؟یعنی باطریش مشکل پیدا کرده ؟
    کسی نظری نداره ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

سلام منم الان امتحان کردم تو پاور سیوینگ 1.44

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

خب الان میگه 2.10 با پاور فر گیر اینکارو بکنید

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

همین الان میگه 1.47 هر دقیقه این عددش کمو زیاد میشه اصلا معلوم نیست چیکار میکنه

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

دوباره شد 2.10

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

الان شد 1.40

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام منم الان امتحان کردم تو پاور سیوینگ 1.44

---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:21 PM ----------

خب الان میگه 2.10 با پاور فر گیر اینکارو بکنید

---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:24 PM ----------

همین الان میگه 1.47 هر دقیقه این عددش کمو زیاد میشه اصلا معلوم نیست چیکار میکنه

---------- Post added at 07:27 PM ---------- Previous post was at 07:26 PM ----------

دوباره شد 2.10

---------- Post added at 07:30 PM ---------- Previous post was at 07:27 PM ----------

الان شد 1.40
    کاری به تخمینی که میزنه ندارم . خودم زمان گرفتم. 1.30تو پاور سوینگ و وب گردی شارژ نگه میداره

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    صفر و یک

پيش فرض

کاری به تخمینی که میزنه ندارم . خودم زمان گرفتم. 1.30تو پاور سوینگ و وب گردی شارژ نگه میداره

به نظر من که طبیعی هست مال منم نهایت همینقدر نگه میداره شاید 15 دقیقه بیشتر مصرفش زیاد هست

شما شاید برنامه زیادی تو پس زمینه اجرا میکنید

7. این کاربر از gnulinux بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

به نظر من که طبیعی هست مال منم نهایت همینقدر نگه میداره شاید 15 دقیقه بیشتر مصرفش زیاد هست

شما شاید برنامه زیادی تو پس زمینه اجرا میکنید
    گفتم شاید مشکل از باطریش باشه.
    ممنون

9. این کاربر از M1450M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

میشه یه لینک بدین که مدلهای مختلف این لپ تاپ با کانفگ هاشون رو داشته باشه ؟؟

داره خودمونی میشه Vespoher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکلی که با این لپ تاپ دارم و از اول هم که خریدم داشت اینکه هر روز یا دو روز یه بار من ارور صفحه آبی bluescreen دارم. چندین ماه پیش (7 ماه) بعد از نصب آپدیت ویندوز و یه سری درایورا تقریبا میتونم بگم این مشکل حل شد ولی چند هفته پیش که ویندوزو ریکاوری کردم به حالت اول و مجددا آپدیتها رو نصب کردم این ارور صفحه آبی بیشتر شده . بیشتر اوقات موقع ای که دارم آهنگ گوش میدم و کار هم میکنم و یا وبگردی میکنم اتفاق می افته . ارورشم هم اونطور که من سرچ کردم مربوط به اختلال درایور هاست . حالا نمیدونم این لپ تاپ من مشکل سخت افزاری داره یا جاییش ایراد داره که من نتونستم بفهمم . نرم افزار bluescreenview رو ریختم که بفهمم ارور مربوط یه چیه . که اینجا میزنه مربوط به هسته ویندوزه و فایل ntoskrnl.exe و اروره UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP رو میده . تصویر ارور هم اینجا میزارم . علی جان و دیگر دوستان عزیز اگه راه حلی برای این مشکل دارید ممنون میشم بگید و یا اگه تجربه ای اینچنینی داشتید بگید .... ممنون از همه

((خودم حدس میزنم از درایور صدا باشه . بیشتر موقع پخش موسیقی و فیلم اتفاق افتاده و گاهی هم مثلا یه ساعت با سیستم کار نمیکنم و روشنه و یه دفعه میام میبینم که ریستارت شده و باید لاگین کنم ....))

با سلام به همه دوستان خوبم
    سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
    خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
    من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
    من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
    گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
    میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
    ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
    چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....

12. 2 کاربر از Vespoher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    UNKNOWN

پيش فرض

با سلام به همه دوستان خوبم
    سال نو رو تبریک میگم ، امیدوارم همتون سال خوبی داشته باشید و شاد و سلامت باشید...
    خوشحالم که این تاپیک اینقدر فعاله و تند تند آپدیت میشه ... دم همه بچه های N61 دار گرم....
    من هنوز این مشکل صفحه آبی رو که چند وقت پیش مطرح کردم رو دارم . دوستان توی بحث قبلی راهنمایی کردن و من درایور صدا و شبکه و خود ویندوز رو آپدیت کردم ... ولی بازم گاهی این اتقاق میافته و از همه مهمتر که یکی دوبار این اتفاق زمانی افتاد که یه کار طراحی رو انجام میدادم و وسطش همه چیز از دست رفت و فقط تا چند ساعت از عصبانیت داشتم میترکیدم ...
    من یه بررسی هایی کردم و دیدم این اتفاق زمانی بیشتر میافته که کابل شبکه من وصل و از اینترنت استفاده میکنم و همچنین وقتی که مدیا پلیر روشنه و دارم همزمان با وبگردی آهنگ هم گوش میدم.
    گاهی هم آهنگ گوش نمیدم ولی شبکه و اینترنت وصله که این اتفاق میافته . حالا حدس من اینه که شاید مشکل از درایور شبکه یا کارت شبکه باشه . نمیدونم شاید کلا سیستم ارتباطی این لپ تاپم ایراد داره. چون گاهی اوقات هم بلوتوثش بازی در میآره .
    میخواستم بایوسشو آپدیت کنم ، نمیدونستم ربطی به این قضیه داره یا نه . به هر حال در چند روز آینده شاید ریکاوری کردم ولی این سومین باره که ریکاوری میکنم و این مشکل صفحه آبی همچنان برقراره . دوستان اگر
    ایده ای به ذهنشون میرسه منو راهنمایی کنن که مشخص بشه این مشکل چیه و بتونم حلش کنم.
    چون این مشکل گاهی اتفاق میافته و به صورت رندوم هست نمیتونم ببرم گارانتی بگم این مشکلو داره چون ممکنه تو اون بازه زمانی که لپ تاپ اونجاست این اتقاق نیافته .

ممنونم . موفق باشید ....
    سلام دوست عزیز

مشکل صفحه آبی یه سه چهار باری برای منم پیش اومد ولی این مشکل در حین کار کردن رخ نداد؛ زمانی اتفاق میافتاد که من سیستم رو خاموش میکردم. قبل از شات دان شدن این خطا ظاهر میشد و عملا سیستم مجددا ریست میشد. این موضوع بنظرم بعضی وقتها که من از اسلات SD استفاده میکردم اتفاق میافتاد و بنظر من هم مشکل از درایورها بود.
    من ویندوز اولیه رو پاک کردم و همون سون 64 بیت رو ریختم و تقریبا از اکثر درایورهای بروز استفاده میکنم.
    میدونم خیلی ربط نداشت، ولی گفتم شاید کمکی بشه.
    امیدوارم مشکلتون برطرف بشه.
    برقرار باشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •