بطور کلی و به زبان ساده به سرعت پاسخگویی (Response) یک IP در محیط شبکه نسبت به درخواست شما پینگ میگند حالا این IP میتونه یک وب سایت باشه و یا یک سرور درون شرکت و....
بطور کلی و به زبان ساده به سرعت پاسخگویی (Response) یک IP در محیط شبکه نسبت به درخواست شما پینگ میگند حالا این IP میتونه یک وب سایت باشه و یا یک سرور درون شرکت و....
پارس برای سال نو عیدی میده؟
آره نفری یه صد تومنی تا نخورده![]()
ولی خداییش نامردی باید بده همه شرکتا میدند شاتل ترافیک رایگان میده پیشگامان که بودم رایگان میکرد اینا هم باید یه چیزی بدند زنگ بزنید همه به پشتیبانی از همین حالا که به فکر باشند
شکايت از شرکت هاي ارائه دهنده اينترنت:
سازمان تنظيم مقررات:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من با راهنمایی یکی از مدیرا به این تاپیک اومدم من چند روزه پارس آنلاین گرفتم همونطور که احتمالا خودتون متوجه شدید پارس آنلاین حتی سایتهای مفید رو هم بسته به عنوان مثال سایتهای پزشکی(چون خودم دانشجوی رشته پزشکیم) . حالا بچه های با سابقه پارس آنلاین لطف کنن بگن باید چیکار کنیم؟ یه راه کارا؟ (اعصابمو خورد کرد!)
ممنون.
فیلترینگ که دیگه دست isp ها نیست وقتی 1 سایت فیلتر میشه واسه همه فیلتر میشه حتی gprs و وایمکس حتی 1 ثانیه هم دیرو زود نداره همه همزمان با همند یا سلیقه ای نیست که بگیم فلان شرکت فی لتر میکنه فلان شرکت به نظرش نباید بکنه
اين روز ها كه وضعيت شاتل خيلي خرابه
دوستان حواسشون جمع باشه....
اوضاع ما هم همچین خوش و خرم نیست ! شبا سرعت دانلود رو کم می کنن!
ولی خوب بهتر از شاتله(اینطور که دوستان تعریف می کنن)!
آخه من قبلا که دایل آپ داشتم دیگه اینجوریم نبود الان سایتهای مفیدم اینجوری شده!!
حالا دوستان راهی ندارن؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)