تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 1298 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 12975

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان اصفهان

داره خودمونی میشه Zozy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام

اين اينترنت مخابرات خودش واسه دل خودش شارژ ميكنه خودش هم تمومش ميكنه
    من اگه نخوام برا رفاه حالم(!!!!!) اينا واسم خودگار شارژ كنن بايد كي را ببينم؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2. این کاربر از Zozy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mr. M.S.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    1::

پيش فرض

با سلام
    خدمت دوستان
    اگه دوست دارین سرویس سرویس قیمت خوب (گیگی 2500 تومان) و با 2 برابر سرعت سرویس 2030 بگیرین
    به آدرس زیر مراجعه کنید.
    من سرویس رو ضمانت می کنم.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در ضمن 2030 پشتیبانی نداره اما این داره.
    رنگین کمان مگه ورشکست نشده بود؟ لطفا از پشتیبانی رنگین کمان حرفی نزنید که افتضاح تر از مخابراته! هر موقه قطع می شد تلفن پشتیبانی هم قطع بود!
    (فکر نکنم این جا اجازه تبلیغ داشته باشید! اوصولا توی انجمن ها پست تبلیغی ممنونعه!)

4. این کاربر از Mr. M.S.R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

با سلام
    خدمت دوستان
    اگه دوست دارین سرویس سرویس قیمت خوب (گیگی 2500 تومان) و با 2 برابر سرعت سرویس 2030 بگیرین
    به آدرس زیر مراجعه کنید.
    من سرویس رو ضمانت می کنم.
    در ضمن 2030 پشتیبانی نداره اما این داره.
    برو بابا خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه فک کردی اینجا با کی طرفی ؟
    بذار در کوزه اون سرویستو دیگه شما فقط از مخابرات مزخرف تر هستید...

6. این کاربر از mohsen_zz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmmnb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

به نظر منم بیام فعلا مشکلات پنل رو بگیم تا رفع بشه اون مواردش که ربطی به نرم افزار پلوتون نداره رو باید از مرجعی دیگه پیگیری کنیم
    اولین مورد این هست که برا ورود به پنل اون اعداد توی تصویر باید وارد بشن که اصلا چیز جالبی نیست اصولا برا ثبت نام در سایتا این مورد رو میزارن برا ورود که کسی این کنترل رو نمیزاره مثلا سرویس های میل برا ورود که این مورد رو ندارن
    دوم اینکه من هر کاری کردم پسورد سیو نمیشه حالا نمیدونم مشکل از من هست یا پنل اگه اون مورد 1 حذف بشه مشکل سیو هم درست بشه راحت با وارد کردن ادرس وارد پنل میشیم که خیلی خوب هست
    صفحه اولیه ورود رو روی قسمت دیگه ای تنظیم کنید مثلا قسمت مشخصات سیستم
    اون قسمت مشخصات سیستم خیلی پیچیده هست اون پنل قبلی تا وارد میشدیم همه رو خلاصه نشون میداد اگه بتونید مشابه اون کنید خیلی خوبه
    گراف انلاین رو حتما اضافه کنید
    گزینه ارتباط به خودتون یا مسئولین رو اضافه کنید
    فعلا همینا به ذهنم رسید مورد دیگه ای بود هم میگم امیدوارم درست کنید
    با تشکر

8. 3 کاربر از mrmmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه r0ss0neri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکبار عرض کردم خدمت شما این ها سیاست های فروش مخابرات و چه این پنل باشه و چه پنل دیگری فعلا قصد ارائه شبانه رایگان رو ندارند و این موضوع هیچ ارتباطی به پلوتون نداره
    روی صحبت منم با شما نبود عزیزم ! من به اون آقایی بئد که میگفت بخاطر اینه سفرتونو جمع کردن خداوکیلی روت میشه اینطوری حرف بزنی ؟
    به نظر منم بیام فعلا مشکلات پنل رو بگیم تا رفع بشه اون مواردش که ربطی به نرم افزار پلوتون نداره رو باید از مرجعی دیگه پیگیری کنیم
    اولین مورد این هست که برا ورود به پنل اون اعداد توی تصویر باید وارد بشن که اصلا چیز جالبی نیست اصولا برا ثبت نام در سایتا این مورد رو میزارن برا ورود که کسی این کنترل رو نمیزاره مثلا سرویس های میل برا ورود که این مورد رو ندارن
    دوم اینکه من هر کاری کردم پسورد سیو نمیشه حالا نمیدونم مشکل از من هست یا پنل اگه اون مورد 1 حذف بشه مشکل سیو هم درست بشه راحت با وارد کردن ادرس وارد پنل میشیم که خیلی خوب هست
    اون قسمت مشخصات سیستم خیلی پیچیده هست اون پنل قبلی تا وارد میشدیم همه رو خلاصه نشون میداد اگه بتونید مشابه اون کنید خیلی خوبه
    با تشکر
    دقیقا همینه ! مشکل ما اینه با پنل اصلا نمیفهمیم چطوری استفاده میکنیم اینقدر گنگ ! اون پنل همه چی رو خلاصه تو یک صفحه تحویلت میداد ! با یک رفرش هم حجمت رو بروز میکرد ! از پنل نمیپریدی بیرون !
    گزارش اتصال هم بصورت لاگ و خلاصه بود ! باید گزارش رو در کنار جستجوی تاریخی بتونیم بصورت صفحه ای هم ببینیم مثل پنل قبل !
    ما یک چیزی میخوایم تقریبا شکل پنل قبل ! حالا اسمش پلوتون باشه یا IBsng مهم نیست ! اگه امکانات نرم افزار به جای عمودی افقی باشه کار بازم باهاش راحت تر میشه ! در اصل اینترفیسش داغونه ! ظاهرشو درست کنین ! این رنگ ها حالمو بهم میزنه ! حداقل سفید و خاکستری یا سیاه هم بزارین !

دوستان ! اینترنت مخابرات روی خطوط DLC دیگه انحصار مخابرات نیست ! اگه نمایشگاه رفته بودین میفهمیدین که شبکیه هم با مخابرات قررارداد داره و میتونه روی فیبر نوری adsl ارائه بده ! با همین رانژه مخابرات بهتون سرویس میدن ! پنل هم به گفته همین دوستمون adsltce پلوتون هست ولی شبانه رایگان هم داره ! البته فعلا شبانه رایگانش درست نیست ! (اون موقع درست نبود یارو گفت 2 هفته دیگه درست میشه !) الان پنل هم نداره گویا !
    نکته جالبم اینه میتونین از هر دو باهم سرویس داشته باشین ! فک کنم 2 تا کانکشن بسازی و ... !
    فقط جهت اطلاع گفتم ! خودم منتظرم شبانش درست بشه سرویس 1مگ رو با 1گیگ ترافیک به 11ت بگیرم ! روزانه هم از مخابرات استفاده کنم .
    Last edited by r0ss0neri; 03-01-2012 at 23:28.

10. این کاربر از r0ss0neri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

با تشکر
    ممنون از همکاری شما
    در مورد تصویر امنیتی باید خدمت شما عرض کنم پنل های مشترک و ادمین روزانه زیر بار حملات هکری بسیاری هست و مجبوریم به خاطر امنیت مشترکین این مورد رو اضافه کنیم.(شکر خدا تا حالا موفق نشدن به سیستم نفوذ کنن) از همه دوستان هم خواهش میکنم رمز عبور کانکشن ها و رمز عبور سامانه اشون رو دیفالت نزارن و یه رمز قوی انتخاب کنن تا از بروز مشکلات بعدی جلوگیری شود.
    در مورد ذخیره کردن رمز عبور هم باید خدمتتون عرض کنم فقط برای این مورد هست که شما بعد از رفرش کردن صفحه از پنل بیرون نیفتین و اگر این گزینه رو نزارید هر بار F5 رو بزنید به صفحه ورود منتقل میشید. ( البته عوامل دیگه ای هم باعث میشه از شما مجددا رمز عبور در خواست بشه مثل اینکه 15 دقیقه با سیستم کار نکنید،چون باید دوباره تصویر امنیتی بزنید به صفحه ورود منتقل میشید.)
    در مورد گراف آنلاین اجازه بدید فعلا صحبت نکنم چون باز دوستان میان به جر و بحث میکشن این مورد رو(دوست داشتید در پیغام خصوصی بپرسید جوابتون رو میدم)
    ارتباط با مسئولین هم چشم انشالله به زودی

روی صحبت منم با شما نبود عزیزم ! من به اون آقایی بئد که میگفت بخاطر اینه سفرتونو جمع کردن خداوکیلی روت میشه اینطوری حرف بزنی ؟
    دقیقا همینه ! مشکل ما اینه با پنل اصلا نمیفهمیم چطوری استفاده میکنیم اینقدر گنگ ! اون پنل همه چی رو خلاصه تو یک صفحه تحویلت میداد ! با یک رفرش هم حجمت رو بروز میکرد ! از پنل نمیپریدی بیرون !
    گزارش اتصال هم بصورت لاگ و خلاصه بود ! باید گزارش رو در کنار جستجوی تاریخی بتونیم بصورت صفحه ای هم ببینیم مثل پنل قبل !
    ما یک چیزی میخوایم تقریبا شکل پنل قبل ! حالا اسمش پلوتون باشه یا IBsng مهم نیست ! اگه امکانات نرم افزار به جای عمودی افقی باشه کار بازم باهاش راحت تر میشه ! در اصل اینترفیسش داغونه ! ظاهرشو درست کنین ! این رنگ ها حالمو بهم میزنه ! حداقل سفید و خاکستری یا سیاه هم بزارین !
    دوست عزیز میگیم چون واقعیت داره به خدا شما نمیدونید چه سنگ اندازی هایی میکنن جلوی این پنل، چه نامه نگاری هایی و ....

در مورد پیشنهاداتتون هم چشم بررسی میشه

انشالله فردا با خبرهای خوبی خدمت میرسم. ( امیدوارم دوباره کارشکنی نشه البته)

در مورد شارژ اتوماتیک هر کس شارژ نزنه براش شارژ خودکار میخوره،اگر کسی هست که خودش شارژ زده و باز هم براش شارژ اتوماتیک اومده(که بعید میدونم) به من پیغام بده،در ضمن فقط دوره اول بنابر خواست مخابرات برای همه یک گیگ شارژ اتوماتیک زده شد(نه فقط اونایی که شارژ نزده بودن)

داره خودمونی میشه zizigooloo2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت adsltce
    اینجا کسی با شما پدر کشتگی نداره. ما فقط مشترکین اینترنت پرسرعت مخابراتیم. اگه حرفی هم زده شده فقط از سر نارضایتی بوده. شما یه چند وقتی است که وارد این فروم شده اید و تقریبا با اکثر مشکلات ما با پنل آشنایی داری. حالا نوبت شماست که برای رفع این مشکلات اقدامی کنید. متاسفانه تنها اقدامی که از شما دیدم کل کل کردن با سایر اعضاست.خدا وکیلی از وقتی که اومدی و با مشکلات آشنا شدی چه تغییری توی پنل داده شده؟
    این پنل خیلی مشکل داره ولی اونچه که در جال حاضر برای من مهمه پرداخت آنلاینه که امیدوارم پیگیرش باشی.

13. 2 کاربر از zizigooloo2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سلام دوستان من مشکل پیدا کردم اینجا :

1- طی این مدت قبض تلفن نه قبض اینترنت ( حالا نمیدونم قضیه چیه به خاطر نبود اطلاع رسانی چیزی نمیدونم) برای ما نیامد ولی بعد متوجه شدم قبض تلفن ظاهرش تغییر کرده و برای اولین بار قسمت مربوط به adsl دیدم که هزینه آن برای یکی از همسایه ها اعمال کرده بود ولی ظاهرا مامور قبض ما گم کرد و مادرم رفت قبض المثنی گرفت هزینه پرداخت کرد

2- تو این مدت هیچ وقت هزینه بابت اینترنت به طور شفاف پرداخت نشده یعنی اصلا نمی دونم آیا هزینه اینترنت پرداخت کرده ام یا نه و الان هم اینترنت ما 3 روز پیش قطع شد و رفتم نگاه کردم از زمانیکه مخابرات پنل Ib را غیر فعال کرد (10 مهر ) بعد از ان روز تا الان چک کردم شده 11 گیگ مصرف کرده ام اما اعتبار برای من -18 گیگابایت خورده .

حالا چه کار کنم ؟ اصلا پنل قبلی بهترین پنلی بود که باهاش داشتم چون برای من شفافیت فاکتور مهمی بود و شما می فهمیدی که پنل چی میخواد بگه ولی این پنل منو سردرگم کرده.

سوال مهم : یکی از دوستام آدرس اینترنتی داشت که می تونستی قبض اینترنت را ببینی کسی میدونه ادرس چیه ؟ دوستم یادش رفته ادرس چیه فقط کافیه شماره تلفن وارد کنی تا میزان قبض اینترنت ببینی

حالا باید شارژ مجدد بزنم ؟ یا تمدید اعتبار یا انتقال اعتبار ؟ اصلا این کوفت چیه ؟ من شدیدا به اینترنت نیاز دارم چون مدیر داخلی شرکت هستم و همه پروژه ها برای بروز سازی اطلاعات و رفع اشکالات نیاز شدید به اینترنت دارند.با تشکر از زحمات شما.

داره خودمونی میشه wwwatiw's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

اگه بدون وی سرعت مشکل نداره پس مشکل از وی شماست. اما سرویس های ما در هر صورت 250 تا دانلود میده.
    با شما نبودم . با بچه هاي فروم بودم . يكي جواب بده سرعت شما هم با چيز افتضاحه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من مشکل پیدا کردم اینجا :

1- طی این مدت قبض تلفن نه قبض اینترنت ( حالا نمیدونم قضیه چیه به خاطر نبود اطلاع رسانی چیزی نمیدونم) برای ما نیامد ولی بعد متوجه شدم قبض تلفن ظاهرش تغییر کرده و برای اولین بار قسمت مربوط به adsl دیدم که هزینه آن برای یکی از همسایه ها اعمال کرده بود ولی ظاهرا مامور قبض ما گم کرد و مادرم رفت قبض المثنی گرفت هزینه پرداخت کرد

2- تو این مدت هیچ وقت هزینه بابت اینترنت به طور شفاف پرداخت نشده یعنی اصلا نمی دونم آیا هزینه اینترنت پرداخت کرده ام یا نه و الان هم اینترنت ما 3 روز پیش قطع شد و رفتم نگاه کردم از زمانیکه مخابرات پنل Ib را غیر فعال کرد (10 مهر ) بعد از ان روز تا الان چک کردم شده 11 گیگ مصرف کرده ام اما اعتبار برای من -18 گیگابایت خورده .

حالا چه کار کنم ؟ اصلا پنل قبلی بهترین پنلی بود که باهاش داشتم چون برای من شفافیت فاکتور مهمی بود و شما می فهمیدی که پنل چی میخواد بگه ولی این پنل منو سردرگم کرده.

سوال مهم : یکی از دوستام آدرس اینترنتی داشت که می تونستی قبض اینترنت را ببینی کسی میدونه ادرس چیه ؟ دوستم یادش رفته ادرس چیه فقط کافیه شماره تلفن وارد کنی تا میزان قبض اینترنت ببینی

حالا باید شارژ مجدد بزنم ؟ یا تمدید اعتبار یا انتقال اعتبار ؟ اصلا این کوفت چیه ؟ من شدیدا به اینترنت نیاز دارم چون مدیر داخلی شرکت هستم و همه پروژه ها برای بروز سازی اطلاعات و رفع اشکالات نیاز شدید به اینترنت دارند.با تشکر از زحمات شما.
    لطفا شماره مشتری خودتون رو بدید تا براتون بررسی کنم.
    در ضمن شما باید گزینه تمدید اعتبار رو کلیک کنید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •