تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 1291 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید معرفی نامه از دانشگاه ببری یا شرکت
    توی معرفی نامه نوشته باشه که آقای X نیاز به وایمکس با سرعت 512 دارد
    سلام. من امروز نامه رو ok کردم و فکس هم شد.اپراتور ایرانسل گفت نامه تون که بدستمون برسه تغییر پهنای باند انجام میشه.و از ماه جدید اکانت شما شرکتی محسوب میشه!!!
    (پاورقی:!!!! آقا بمحض تماس با شماره 09377070000 خانومه همون چرندیات همیشگی رو گفت و بعدم آهنگ تکراری و .... ولی!!!!!!!!!!بعد از 5 ثانیه اپراتور جواب داد!!!!!!!!!!!!هنوزم تو کف جوابدهیشونم!!!!خدا کنه همیشه اینطوری زود جواب بدن!اینجور مواقع دوست داشتنی میشن)
    حالا یه سوال دارم.بعد از اینکه پهنای باندم تغییر کرد.آیا لازمه تنظیمات مودم رو از رو سیستمم تغییر بدم؟یا با همون تنظیمات قبلی سرعتم افزایش پیدا میکنه؟اپراتوره که گفت نیازی نیست.خواستم از اساتید اینجا هم بپرسم.یاعلی.

آخر فروم باز ahriman323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام. من امروز نامه رو ok کردم و فکس هم شد.اپراتور ایرانسل گفت نامه تون که بدستمون برسه تغییر پهنای باند انجام میشه.و از ماه جدید اکانت شما شرکتی محسوب میشه!!!
    (پاورقی:!!!! آقا بمحض تماس با شماره 09377070000 خانومه همون چرندیات همیشگی رو گفت و بعدم آهنگ تکراری و .... ولی!!!!!!!!!!بعد از 5 ثانیه اپراتور جواب داد!!!!!!!!!!!!هنوزم تو کف جوابدهیشونم!!!!خدا کنه همیشه اینطوری زود جواب بدن!اینجور مواقع دوست داشتنی میشن)
    حالا یه سوال دارم.بعد از اینکه پهنای باندم تغییر کرد.آیا لازمه تنظیمات مودم رو از رو سیستمم تغییر بدم؟یا با همون تنظیمات قبلی سرعتم افزایش پیدا میکنه؟اپراتوره که گفت نیازی نیست.خواستم از اساتید اینجا هم بپرسم.یاعلی.
    نه تنظیمات نداره...

3. 3 کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دزد تر از این ایران گل نیست -
    ۳ ماه پیش تعرفه ۳ ماه گرفتم ۱۴۰ تومان با مودم ۶۳۱
    الان میگم میخام ۳ ماه دیگه تمدید کنم میگه ۱۸۰ تومن - میگم این که قیمت با مودم usb یه میگه میدونم .
    طرح آی ۳ ماهشون فقط اولش ۳ ماهس بدش باید تک تک پول بدین ماهی ۶۲ تومن .
    ته دزده هرکی این سیستمو درست کرده .

نگیرین ازش که خودتونو بدبخت میکنین .
    الان ام ۳۵ تومان پول تو حساب امه میگه تا حسابتو نبندی نمیتونیم پولو پس بدیم - حسابو ببندم مک آدرس و از سیستم پاک میکنن - دیگه مودم به دردم نمیخوره .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببین متن نامه باید به این صورت باشه:

شرکت ایرانسل

با سلام، احتراما نظر به انجام امور .......... ( مثلا تحقیقات پزشکی ) بدینوسیله آقای / خانم ................... جهت دریافت خدمات اینترنت پرسرعت با سرعت 1 مگابایت بر ثانیه به حضور معرفی می شوند. خواهشمند است همکاری لازم با ایشان صورت پذیرد.
    با تشکر
    دکتر ......................

فقط من بعید می دونم با نامه یه دکتر بهت اینترنت بدن. باید نامه از یک جای حقوقی باشه. یعنی سربرگ و مهر اون شرکت یا سازمان یا موسسه است که مهمه.
    [/QUOTE]

دست درد نکنه فقط من از همون روزی که درخواست دادم تعرفه تغییر میکنه یا باید ماهه قبل درخواست بدم که برای ماهه بعد تعرفه عوض بشه ؟؟؟

6. این کاربر از milad44 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دست درد نکنه فقط من از همون روزی که درخواست دادم تعرفه تغییر میکنه یا باید ماهه قبل درخواست بدم که برای ماهه بعد تعرفه عوض بشه ؟؟؟
    ماه بعد تعرفه تغییر میکنه...

8. این کاربر از ahriman323 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان. اولین ماه وایمکس من تا 6 روز دیگه تموم میشه. من مبلغ 12500 تومان برای یک ماه رو از طریق سایت و با کارت پرداخت کردم. الان در قسمت موجودی زده 130000 ریال. حالا کجا برم و چی رو بزنم که دوباره یک ماه دیگه تمدید بشه؟ با تشکر

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام دوستان. اولین ماه وایمکس من تا 6 روز دیگه تموم میشه. من مبلغ 12500 تومان برای یک ماه رو از طریق سایت و با کارت پرداخت کردم. الان در قسمت موجودی زده 130000 ریال. حالا کجا برم و چی رو بزنم که دوباره یک ماه دیگه تمدید بشه؟ با تشکر
    سلام
    لازم نیست کاری بکنی تا 2 3 روز دیگه خودشون فاکتور میزنن و شما هم که پول توی حسابتون هست سرویس تمدید میشه!

دوستان من هر وقت میخوام اینترنتی پرداخت کنم قبل از اینکه سایت بانک باز بشه توی تب مرورگر ارور NO Data میزنه و نمیشه پرداخت اینترنتی کرد شما مشکلی ندارید؟!
    Last edited by ahriman323; 18-06-2011 at 18:16.

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خواهش می کنم. تا جایی که من اطلاع دارم از سر ماه اعمال میشه.
    موفق باشی.

12. این کاربر از ghafari88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال MITAJOON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    لازم نیست کاری بکنی تا 2 3 روز دیگه خودشون فاکتور میزنن و شما هم که پول توی حسابتون هست سرویس تمدید میشه!
    دوستان من هر وقت میخوام اینترنتی پرداخت کنم قبل از اینکه سایت بانک باز بشه توی تب مرورگر ارور NO Data میزنه و نمیشه پرداخت اینترنتی کرد شما مشکلی ندارید؟!
    سلام برای افزایش اعتبار در اواخر ماه معمولا ً سایت سنگینه و حتی وصل شدن به اکانت خود وایمکس بسختی انجام میشه.پیشنهاد میکنم از مرورگر موزیلا فایرفاکس استفاده کنید و ترجیحا ً شارژ رو به اواخر ماه نذارید.26-27 ماه فرصته خوبیه.از کارت شارژ ایرانسل هم میتونید استفاده کنید که مجبور به پرداخت اینترنتی نشید.با همون عابربانکتون شارژ ایرانسل بگیرید و سپس اطلاعات شارژ ایرانسل رو سریال و پین کد رو وارد شبکه کنید از تب حساب<شارژ موجودی
    Last edited by MITAJOON; 18-06-2011 at 23:07.

داره خودمونی میشه mahdimb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من طرح 512 یک ماهه 4 گیگابایت رو گرفته بودم ولی اما دیگه الان اینترنتم قطع شده وقتی که به حسابم وارد میشم مجموع کل استفاده ها رو زده 3627232256 بایت . هنوز به 4 گیگابایت نرسیده، نمی دونم چرا اینجوریه اما وقتی وارد جزییات تماسم می شم تو جزییات تماس در قسمت مانده حساب اختصاصي بعد از استفاده، در آخرین رکوردش مقدار صفر رو نوشته، آخه من همیشه مقدار مصرفم رو از همون صفحه اول حساب چک می کردم. بعدش هم اینکه اعداد ارقامی که تو جزییات تماس هستن مشکوکن مثلا تو آخرین رکورد مجموع کلیلوبایت مصرف شده نوشته 118405120که اونطوری که من حساب کردم یعنی حدود 112 گیگابایت. من که نفهمیدم چه جوری حساب می کنن؟! نظر شما چیه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •