خشایار الوند گفت: ما هم اکنون مشغول نگارش بخش پایانی «قهوه تلخ» هستیم و فکر میکنم کار نویسندگان این گروه تا ۱۰ روز دیگر به پایان برسد. البته تصیربرداری این مجموعه نیز تا دو هفته دیگر به اتمام خواهد رسید.
"مهر"
خشایار الوند گفت: ما هم اکنون مشغول نگارش بخش پایانی «قهوه تلخ» هستیم و فکر میکنم کار نویسندگان این گروه تا ۱۰ روز دیگر به پایان برسد. البته تصیربرداری این مجموعه نیز تا دو هفته دیگر به اتمام خواهد رسید.
"مهر"
نمیدونستم که محمدرضاهدایتی(قبله عالم) خواننده هم هست وقتی تو تبلیغ ها این سری تبلیغ کاستش رُ گذاشته بودند تعچب کردم![]()
اون از برزو ارجمند که کارگردان فیلم شد و حالا هم از هدایتی که کاست بیرون داده
امشب کسی 20:30 رو دید؟
قسمتی که زیبا میگه آدم طلاق میگیره راحت میشه رو گذاشته بود و میگفتند اینم از سریالهای سوپرمارکتی:|:| و تبلیغ طلاق گرفتن میکنند
واقعا متاسفم براشون :|
دیگه همه 20:30 رو میشناسن . . .
حرف دل رو زدی
خیلی چیزهایی که باید گفته بشه رو مثل ....... سانسور می کنن و سکوت حالا اینجا رفتن سوژه گیر اوردن و به فکر ترویج فرهنگ طلاق افتادن
خجالت هم خوب چیزی هست
به نظر من اگر اصلا تبلیغ طلاق هم بوده اون زنی که بر اساس این حرفها شکل میگیره و تاثیر میپذیره و بر اساس این حرفها قبول میکنه طلاق خیلی خوبه بهتره طلاق بگیره والااااااااااا
ای کاش میزاشتن موضوع توی فیلم تموم میشد و بعد نظر میدادن وقتی کل فیلم رو ندیدن از کجا فهمیدن که داره تبلیغ طلاق رو میکنه؟تازه کی این فیلم هر هفته سر موقع میاد کی گفته نصفه نیمه میاد یا نمیاد؟
اینا برای جذب بیننده اینکارا رو میکنن
خیلی بده
سلام
من نتونستم از قسمت 49-50 سریالو ببینم،از کجا باید گیر بیارم؟
لینک دانلود فعال هم تو نت پیدا نکردم.
امروز بالاخره رسیدم مجموعه 30 ام رو هم ببینم./
یه ممیزی تابلو تو مجموعه سی داشت (تو قسمت سومش) جایی که فخرتاج اصرار داشت که کبوتر بگه که جهانگیر میخواسته با چه کسی تجدید فراش داشته باشه. و کبوتر بعد از کلی راهنمایی میگه حدس بزن چند تا خانم مجرد و خوش صحبت و زیبا وجود داره... فخرتاج هم در پاسخش به نظر میرسه میگه "پری" (پرنیان) : دی!! که به جاش عبارت "یک اسم به ما بده" صداگذاری شده بود!
.
.
من فکر میکنم بعد از یکی دو قسمت اول مجموعه 26 به شدت افت کرده... در واقع به نظرم افت قهوه تلخ از زمانی شروع شد که قرار بود امیرحسین رستمی نقش پسر جهانگیر رو داشته باشه و نهایتا معلوم شد همش خواب بوده... درواقع سانسور مکرر داستان و بعد اون وقفه طولانی مدت در پخش باعث شده که به شخصه بعد از مشاهده قهوه تلخ گاهی فقط لبخند بزنم... مضاف بر این واقعا تیم نویسندگان کفگیرشون در به وجود آوردن موقعیت ها و دیالوگ های کمدی به ته دیگ خورده و دست و رسما دست به دامن اتفاقایی شدن که قبلا بهش خندیده شده و الان تکراری و کهنه شده. تغییر فضا، بازیگران جدید و خلاصه اومدن به تهران امروزی هم کمکی به جذاب تر شدنش نکرد. در کل در قیاس با مجموعه های ابتدایی، به نظرم اگه نگم پسرفت کرده، پیشرفتی هم نداشته.
حالا نمیدونم سری 31 و 32 چطوریه... خدا کنه خوب تمومش کنن... ضد حاله 40 پک خریده باشی و نتونی بعد ها یه بار دیگه ببینش...
چند شنبه سری 33 میاد؟ درست میگم دیگه سری 33 هست؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)