19واحد ترم اول بهم دادن کی میخواد پاسشون کنه
سه تا هزینه برای پرداخت زده یکی 35 تومن یکی هم 15درصد 100تومن یکی هم 85 درصد 600تومن
میخوام نصفش رو ندم
اینا پرداختشون چطوریه؟
باید برم حسابداری ؟
19واحد ترم اول بهم دادن کی میخواد پاسشون کنه
سه تا هزینه برای پرداخت زده یکی 35 تومن یکی هم 15درصد 100تومن یکی هم 85 درصد 600تومن
میخوام نصفش رو ندم
اینا پرداختشون چطوریه؟
باید برم حسابداری ؟
Last edited by hossein019940; 27-09-2014 at 22:42.
درس های جبرانی؟ مطمئنید؟ درس هایی که برای معادلسازی هست رو نمیگم.. ایشون با قاطعیت تاکید کردن که بالای 10 باشه کافیه! اگه اینجوری باشه که خدا آخر و عاقبتمونو با این دانشگاه بخیر کنه..!
هر ترم همینه دیگه اگه هر ترم ۱۹ ۲۰ واحد پاس نکنید که تموم نمیشه این درسو دانشگاه که
من نمره بالای ۱۲ نداشتم و الان برای گرفتن درسای جبرانی به مشکل نخوردم
اصن همچین چیزیو نشنیده بودم!
کاردانیم علمی کاربردی بود کارشناسی ازاد
اصن کسی نگفت چند شدی چی شدی !
دوستان من يه درسيو تو دوره كارداني با نمره 20 پاس كردم
الان اومدن تو كارشناسي همون درسو جبراني گذاشتن و ميگن حتما بايد همه پاس كنن
خب مني كه تو كارداني اين درس 3 واحديو پاس كردم واسه چي دوباره بايد اين درسو تو كارشناسي پاس كنم؟؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدیر گروه این حرفو بهتون زد؟
اون ۳۵ هزار و اون ۱۰۰ تومن فیش نقدیه یعنی باید بری بانک
ولی شهریه ات رو هم از طریق سایت میتونی پرداخت هم کارت میکشه حسابداری.
برای یکی از دوستان هم پیش اومده بود
رفت دانشگاه کاردانی لیست دروس رو اورد اموزش دید که پاس شده نمره اش هم بالاست بعد واحد هاش یکی بود تطبیق دادن
کل این فاکتور ها رو میشه انلاین پردا خت کنن
این 100و35 رو آنلاین پرداختش کنم بقیه 600 رو موقع دریافت کارت ورود به جلسه میشه پرداختش کرد یا باید برن حسابداری و هزینه ثابت رو داد
نه ببینید، برای کارشناسی رشته ما 3 تا درس جبرانی تعریف کردن که گفتن هرکی تو دوره کاردانی اینارو پاس کرده دیگه نمیخواد بگیره اینارو... من درس مدار منطقی رو با 11 پاس کرده بودم که این درس یکی از همین دروس جبرانی دوره کارشناسی هست.. من قبلا فکر می کردم که اگر کسی با نمره زیر 12 این درسارو پاس کرده، حتما باید بعنوان جبرانی دوباره اینارو اخذ کنه اما از مسئول آموزشمون که پرسیدم گفت نمره مطرح نیست، کافیه که فقط این درسارو تو دوره کاردانی پاس کرده باشید تا دوباره نیازی به گرفتن مجدد این درسها بعنوان درس جبرانی نداشته باشید. آزاد با علمی کاربردی فرق داره.. یعنی علمی کاربردی کلا سوای تمام دانشگاه های دنیا هست اینقدر باحاله![]()
چه درسی هست؟ متاسفانه ظاهرا دانشگاه ها می خوان بخاطر یه قرون دوزار از این درسای جبرانی و معادلسازی و این قضایا سوء استفاده کنن! البته اگر این درس جدید بعنوان درس اصلی و تخصصی باشه چاره ای ندارید، دوباره باید پاس کنید! مثلا من آمار و احتمال رو قبلا با نمره 17 پاس کرده بودم و توی کارشناسی هم چون جزو دروس اصلی بود مجبورم کردن که دوباره اخذ کنم! چاره ای نیست متاسفانه.
من رشتم حسابداريه و اين درس اسمش حسابداري خدماتي وبازرگانيه كه خيلي هم راحته درسش همون اصول حسابداريه 1 هستش
اخه ادم واقعا زورش مياد درسيو كه با بهترين نمره پاس كردي باز بياي تو كارشناسي بشيني سر كلاس واسه همون درس
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)