سلام
كسي كه سرعت 256 از شركت پارس انلاين داره لطفا بگه سرعت دانلود تو روز و شب چنده؟
با تشكر
سلام
كسي كه سرعت 256 از شركت پارس انلاين داره لطفا بگه سرعت دانلود تو روز و شب چنده؟
با تشكر
درسته عزیز . هنوز توی پنل ها تغییرات ایجاد نکردن ولی اگه برین نمایندگی میتونید سرویس های جدید رو بگیرید .![]()
سلام
كسي كه سرعت 256 از شركت پارس انلاين گرفته لطفا بگه سرعت دانلود تو روز و شب چند هست؟
با تشكر
کاملا متغیره بین 50 تا 130 گاهی تا 190 هم میرسه
سلام
من ميخوام 256 از شركت پارس انلاين بگيرم براي گرفتن 256 بايد مدركي يا چيزه ديگه اي ببرم؟
با تشكر
برای بیشتر از 128 مدرک میخان،
اشتغال به تحصیل ببر ، کپی شناسنامه هم میخان
---------- Post added at 05:59 PM ---------- Previous post was at 05:56 PM ----------
سرویس های جدید همینا هستن که اینجا زده!
اینا که خیلی بد هستنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من الان 128 سه ماهه 9 گیگ میگیرم 32000 تومن که دیگه نیستش
از این به بعد باید 128 4گیگی بگیرم که هزینش میشه 14500*3= 43500 تومن![]()
خبر فوری
ثبت نام و واگذاری اینترنت پرسرعت (ADSL) توسط مخابرات خوزستان به منظور راه اندازی سرویس اینترنت پرسرعت
اولین نشست نحوه راه اندازی سرویس اینترنت پر سرعت با حضور دفاتر خدمات ارتباطی و مسئولین شرکت مخابرات برگزار گردید .
در این جلسه روند واگذاری ارتباط ADSL به مشترکین از طریق مخابرات اعلام گردید . در این راستا آموزش شیوه ثبت نام مشترکین از طریق سامانه مذکور به دفاتر خدمات ارتباطی آموزش داده شده و سپس نحوه تعامل دفاتر با مخابرات و همچنین پیمانکاران مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت .
انشالله روی خط فیبر نوری هم بدن من یکی سریع از پارس آنلاین میرم
دوست عزیز حالا یعنی راه اندازی شده ؟!! قیمت ها به چه صورت ؟ من هفته دیگه از شاتل میخوام برم پارس آنلاین چه کار کنم بمونم فعلا ببینم چی میشه یا نه ؟!!
دوست عزیز با مخابرات یا با دفاتر خدمات ارتباطی تماس بگیر.اما اینگار قضیه واقعا جدیه.به نظر من مخابرات میصرفه 128 نامحدود نمیدونم 10 تومن بود یا 12 تومن البته این قیمتای تهرانه. انشالله اهوازم با همین قیمتا بدن. خودم باشم حتما از مخابرات میگیرم انشالله روی خط فیبر نوری هم بدن
---------- Post added at 10:50 AM ---------- Previous post was at 10:45 AM ----------
الان رفتم سایت مخابرات خوزستان. دو تا قسمت جدید زده یکی سامانه مشترکین adsl و سامانه adsl دفاتر خدمات ار تباطی![]()
سلام به نظر دوستان از کدام شرکت الان سرویس بگیرم بهتر است ؟ من قبلا هم شاتل بودم به مدت دو سال هم پارس ان لاین بودم به مدت یک سال .ولی الان نمی دونم کدوم بهتره ...............
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)