تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: --

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • --

0 0%
  • --

0 0%
صفحه 375 از 469 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 4685

نام تاپيک: ســــــو تــــــــــي بــــــــــازار!

آخر فروم باز M.etallic.A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    کره زمین

پيش فرض

داداش فیلم رو بزار ما هم ببینیم باید خیلی اکشن شده باشه... منم یه مدت بدجوری تو نخ موتورسواری بودم. ولی 20 بار موتورمو گرفتن دیگه بیخیالش شدم.

آخر فروم باز saeed_h1369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    اصفهانو میدوستم !

پيش فرض

اینی که گفتی واقعی بود؟ (تعجب )

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
    اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
    اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی)
    ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
    بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه

حـــــرفـه ای Bill Gates's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    @ Company

پيش فرض

سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
    اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
    اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی)
    ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
    بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه

عجب حالگیری بود برگشتن با چی رفتین؟ بدون شـــ... ؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

ببخشید یه درخواست از خانم frnsh اگه امکان داره بعد هر سوتی نیاین و سوتی را تفسیر کنین....
    باعث میشه که صفحات الکی بره بالا بدون اینکه چیز خاصی توش دیده بشه

ممنون

حـــــرفـه ای Carl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Grand Canyon, US-AZ

پيش فرض

ما رفته بودیم مسافرت ، رفتیم تو یه پاساژ پر از پوشاک فروشی .
    کلی گشتیم و من خسته شدم به مامانم گفتم بریم گفت : یه مانتو واسه من پیدا کن که بخرم بعد بریم .
    منم رفتم دنبال مانتو گشتن .
    به یه مغازه رسیدم که مانکناشو ردیفی چیده بود ولی مانکن اولی یکم به جلو متمایل بود و جلوی دید رو گرفته بود .
    منم خواستم یه خوده هلش بدم عقب ولی از اونجا که جا دست نداشت ، دستمو گذاشتم رو سینه ی منکنه و آروم هلش دادم عقب .
    من انتظار داشتم که جنس مانکنه از پلاستیک سخت یا فلز باشه ولی در عین ناباوری دیدم چقدر نرمه ؟!!!
    بعد بازم در عین ناباوری دیدم مانکنه دستشو که کیف توش بود بلند کرد و محکم زد به دستم و گفت : برو گمشو پسره ی بی شعور .
    منم دیدم چه دسته گلی به آب دادم گفتم : خانم ببخشید فکر کردم مانکنی ؟
    چشمتون روز بد نبینه ، اوضاع بدتر شد .
    دختره فکر کرد بهش تیکه انداختم شروع کرد به فحش دادن و بهدشم رفت .
    جاتون خالی چند تا فحش جدیدم یاد گرفتیم
    تا حالا به هیچ سوتی‌ای انقد نخندیده بودم!
    عجب سوتی‌ای!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

ببخشید یه درخواست از خانم frnsh اگه امکان داره بعد هر سوتی نیاین و سوتی را تفسیر کنین....
    باعث میشه که صفحات الکی بره بالا بدون اینکه چیز خاصی توش دیده بشه

ممنون
    خوب پس بهش بگو نیاد دیگه اینجا

داره خودمونی میشه ali_blk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

همه گفتن ما هم میگیم البته این سوتی شاید خنده دار نباشه ولی نزدیک بود جنگ جهانی سوم رو به وجود بیارم
    داستان از این قرراه که ما یه بچه محل داریم که واقعا بچه خوشکله یه روز ما اینو با دوزو طرفندو ... اوردیمش خونه و براش cd خفن گذاشتیم که ... آره منظورم همون CD هاست که فکر میکنین وسطای فیلم بود که شنیدیم بیرون سر و صدای زیادی میاد منم سریع دستگاهو در همون وضعیت خاموش کردم رفتیم بیرون دیدیم که بچه های یه محل دیگه اومدن عربده کشی خلاصه دعوا تموم شد ما هم رفتیم با رفقا پارک سرگرم بحث در مورد دعوا و کتک خوردن فلانی بودیم که بابام زنگ زد به گوشیم گفت پاشو بیا خاله و عمه ودختر خاله ها و پسر خاله ها خلاصه ایل و طایفه موم اومده بودن خونه من هنوز حواسم نیود که اون Cd کذایی تو دستگاه است آروم راه افتادیم رفتیم خونه پس از خوش و بش نشستم تو همون اتاقی که مهمونا بودن آقام به داداشم که کنار دستگاه نشسته بود گفت یه سیدی شاد بذار نگاه کنیم منم داشتم با پسر خالم صحبت میکردم که دیدم روی صفحه تلویزیون نوشت WARNING یه هو با سرعتی که شاید از سرعت نور 100 کیلومتر کمتر بود به سمت دستگاه رفتم و cd رو در اوردم گفتم این cd ویروس داره دستگاهو خراب میکنه در اوردم رفتم کوچه شکوندمش ......... نمیدنین که که چه اوضاعی بود هر چند یه سریها متوجه شدن داستان چیه ولی در کل بد جوری فلاکت رفتیم .
    Last edited by ali_blk; 04-08-2008 at 22:11.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Mortal Kombat

پيش فرض

آقای ali_blk من اصلا مشکلی با این کلمه آخرتون ندارم ولی خب بهتره که ویرایش کنید

آخر فروم باز prince72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

عجب حالگیری بود برگشتن با چی رفتین؟ بدون شـــ... ؟
    بدون شر....
    باچشمانی دریایی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •