داداش فیلم رو بزار ما هم ببینیم باید خیلی اکشن شده باشه... منم یه مدت بدجوری تو نخ موتورسواری بودم. ولی 20 بار موتورمو گرفتن دیگه بیخیالش شدم.
--
--
داداش فیلم رو بزار ما هم ببینیم باید خیلی اکشن شده باشه... منم یه مدت بدجوری تو نخ موتورسواری بودم. ولی 20 بار موتورمو گرفتن دیگه بیخیالش شدم.
اینی که گفتی واقعی بود؟ (تعجب )
سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی)
ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه
سلا م به رفقا این اولین پست من تو این تاپکیه
اقا یه روز همراه دوستم رفته بودیم واسه تفریح استخر.ما همه کارا رو کرده بودیم و رفتیم زیر دوش و خودمون را شستیم بعد همراه رفیقمنو واسه افه جلو جمعیتی گفتیم پشتک بارو ونیم بارو تو اب بزنیم که جمعیت از صفای وجود ما پر فیض شوند...
اقا چشمت روز بد ببینه (که بیای اینجا تعریف کنی)
ما به نحو احسند زدیم ولی وقتی اومدیم تو اب نمیدونم چی شد چه طور شد که شرت مبارکمون پامون نبود .حالا حدس بزن چی شده بود به جا مایوم همون شرت را پا کرده بودم.
بالاخره با ابروی بس ریخته و وضعی ناهنجار رفتم ومایوم را پا کردم ومثل بچه3 ساله ها اروم وارد اب شدم ورفتم زیر اب که کسی منو نبینه
عجب حالگیری بود![]()
برگشتن با چی رفتین؟ بدون شـــ... ؟
![]()
![]()
ببخشید یه درخواست از خانم frnsh اگه امکان داره بعد هر سوتی نیاین و سوتی را تفسیر کنین....
باعث میشه که صفحات الکی بره بالا بدون اینکه چیز خاصی توش دیده بشه
ممنون
تا حالا به هیچ سوتیای انقد نخندیده بودم!
عجب سوتیای!!![]()
خوب پس بهش بگو نیاد دیگه اینجا![]()
همه گفتن ما هم میگیم البته این سوتی شاید خنده دار نباشه ولی نزدیک بود جنگ جهانی سوم رو به وجود بیارم
داستان از این قرراه که ما یه بچه محل داریم که واقعا بچه خوشکله یه روز ما اینو با دوزو طرفندو ... اوردیمش خونه و براش cd خفن گذاشتیم که ... آره منظورم همون CD هاست که فکر میکنین وسطای فیلم بود که شنیدیم بیرون سر و صدای زیادی میاد منم سریع دستگاهو در همون وضعیت خاموش کردم رفتیم بیرون دیدیم که بچه های یه محل دیگه اومدن عربده کشی خلاصه دعوا تموم شد ما هم رفتیم با رفقا پارک سرگرم بحث در مورد دعوا و کتک خوردن فلانی بودیم که بابام زنگ زد به گوشیم گفت پاشو بیا خاله و عمه ودختر خاله ها و پسر خاله ها خلاصه ایل و طایفه موم اومده بودن خونه من هنوز حواسم نیود که اون Cd کذایی تو دستگاه است آروم راه افتادیم رفتیم خونه پس از خوش و بش نشستم تو همون اتاقی که مهمونا بودن آقام به داداشم که کنار دستگاه نشسته بود گفت یه سیدی شاد بذار نگاه کنیم منم داشتم با پسر خالم صحبت میکردم که دیدم روی صفحه تلویزیون نوشت WARNING یه هو با سرعتی که شاید از سرعت نور 100 کیلومتر کمتر بود به سمت دستگاه رفتم و cd رو در اوردم گفتم این cd ویروس داره دستگاهو خراب میکنه در اوردم رفتم کوچه شکوندمش ......... نمیدنین که که چه اوضاعی بود هر چند یه سریها متوجه شدن داستان چیه ولی در کل بد جوری فلاکت رفتیم .
Last edited by ali_blk; 04-08-2008 at 22:11.
آقای ali_blk من اصلا مشکلی با این کلمه آخرتون ندارم ولی خب بهتره که ویرایش کنید
بدون شر....
باچشمانی دریایی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)