فقط SONY ZX1 LED TV با قطر 9.9 میلیمتر.
فقط SONY ZX1 LED TV با قطر 9.9 میلیمتر.
قطر کم درسته که از نظر ظاهری قشنگ هست اما از نظر فنی کلی لطمه به مشخصات تی وی می زنه مثلا باعث می شه نتونن از اسپیکرهای خوب در داخل تی وی استفاده کنن... هر چه تی وی نازک تر صداش بدتر اما زیباتر
به نظر من اگه قطر یه تی وی خیلی بیشتر از اینها هم باشه مشکلی بوجود نمیاره ما می خوایم از جلو بهش نگاه کنیم نه از کنار!
من که مدتی هست دنبال تعویض تی وی هستم وقتی صدای بعضی از تلویزیون های مثلا نازک رو می شنوم واقعا بدم میاد یه صدای غیرطبیعی و عجیب... هر چی هم تی وی ها نازک تر بودن صداشون ناجور تر بود. (تجربه شخصی)
Last edited by sound.vision; 21-02-2011 at 00:34.
دوستان بین
VIERA® VT30 Series Plasma Full HD 3D HDTV
و
KDL-46NX710
کدوم یکی کیفیت تصویرش بهتر هست؟(یکی پلاسما هست و یکی ال سی دی)
به نظر شما منتظر بشم این مدل پاناسونیک وارد بازار بشه؟
با تشکر
با تشکر از دوستان عزیز
با مرور صفحات گذشته با بودجه حدود 1.5 این سه گزینه را معرفی کرده بودند
samsung c650
sony ex500
lg ld650
در مورد سونی سیستم تلوزیون اونو Analog: B/G, D/K, I, M نوشته , با دیجیتال چه فرقی می کنه ؟ بین ساسمسونگ و سونی این دو مدل از نظر کیفیت تصویر کدام بهتره ؟
بسیار ممنون
-مطمئنا اگر بتونيد منتظر باشين تا vt30 بياد كه احتمالا 2012 ميشه( طبق روال سنوات گذشته )بهترين انتخاب ممكن هست
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:16 AM ----------
-البته منظور داشتن گيرنده و تيونر ديجيتال هست كه خوب كيفيت مسلما بهتري خواهد داشت
-در مورد مقايسه دو مدل فوق هم من رويو هايي معرفي كردم خدمت دوستان كه كاملا در مورد كيفيت تصوير هم صحبت شده بود
با سلام خدمت دوستان
بین سونی براویا مدل bx 400 40 اینچ و
سامسونگ سری 5 530 40 اینچ
قیمتو نمیتونم بزارم چون خلاف قوانینه ولی میگم که تو شاهرود سامسونگ یه 80 تومنی ارزون تره
حالا کدوم بهتره ایا سونی که گرونتره از سامسونگ بهتره یا نه و مقایسه کلی شو اگه ممکنه بگین
در ضمن من با کانالهای hd زیاد سرو کار دارم کدوما کیفیت تصویره بهتری دارن ,و همچنین هیچکدوم گارانتی ندارن با گارانتی بخرم یا بدون گارانتی
Last edited by hamed1282; 21-02-2011 at 13:05.
باتشکر از شما
من تا 2012 نمی تونم صبر کنم بین این مدل سونی که معرفی کردم و یک مدل پاناسونیک موجود در بازار چی پیشنهاد می دید؟
VT20 بهترین انتخابه. بهترین تلویزیون از نظر کیفیت تصویر و دیزاین خوبی هم داره. قیمتش 3.500.000 است.
با سلام
من دیروز رفتم بازار برا خرید u20 پلاسما قیمتش 1100000 بودیه مدل از lg بود که مدلش درست تو ذهنم نیست یحتمل gl650 1150000 هر چی بود پلاسما بود.
یه مدل سامسونگ بود c7020 1700000 led اونم دلم گرفت.
از لحاظ کیفیت ساخت و کیفیت تصویر برای گیم و گرفتن شبکه ایران از ماهواره جطوره و led در سطح u20 یه مدلی برام معرفی کنید
البته سایز دو تا پلاسما 50 ال ای دی 46 بود.
واقعا يعني ارزش چنيني قيمتي رو داره ؟ اونهم با توجه به كمبود شديد و محدود سورس 3 بعدي ؟!
خارج از مقوله 3 بعدي فكر نكنم خيلي بين VT20 , V20 تفاوت كيفيت وجود داشته باشه . در صورتي كه ميشه V20 رو با 1500 تهيه كرد يعني اختلاف حدود 2 تومن.
من V20 رو دارم با گيرنده ديجتالش استفاده ميكنم كيفيتش خيلي عاليه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)