تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 381 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه Tenacious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    تهران

5 کمک فوری در مورد GPS

من نزدیک 2 سال و نیم هست که این گوشی رو گرفتم، هیچ وقت GPS ش رو امتحان نکرده بودم تا اینکه تو این یکی دو روز به شدت بهش احتیاج پیدا کردم.
    گارمینو نصب کردم، نقشه هارم ریختم، همه چیز OK شده ولی یه مشکل اساسی دارم اونم این که گوشی به ماهواره وصل نمی شه!!!
    بالای صفحه نوشته: searching for satellites
    تو محیط باز هم کارو انجام دادم، 2 ساعت منتظر شدم ولی هیچ جوابی نگرفتم. 3 بار هارد ریست کردم و همه عملیات نصبو از اول انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.

کسی کار خاصی مد نظرش هست که من انجام بدم؟

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

من نزدیک 2 سال و نیم هست که این گوشی رو گرفتم، هیچ وقت GPS ش رو امتحان نکرده بودم تا اینکه تو این یکی دو روز به شدت بهش احتیاج پیدا کردم.
    گارمینو نصب کردم، نقشه هارم ریختم، همه چیز OK شده ولی یه مشکل اساسی دارم اونم این که گوشی به ماهواره وصل نمی شه!!!
    بالای صفحه نوشته: searching for satellites
    تو محیط باز هم کارو انجام دادم، 2 ساعت منتظر شدم ولی هیچ جوابی نگرفتم. 3 بار هارد ریست کردم و همه عملیات نصبو از اول انجام دادم ولی بازم نتیجه نگرفتم.

کسی کار خاصی مد نظرش هست که من انجام بدم؟
    برو تو قسمت کانکشن و enhanced gps و تیکش رو فعال کن تا بتونه به اینترنت وصل بشه.. واسه بار اول نیاز به وصل شدن به اینترنت داره..
    موفق باشد

3. این کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

فارسی ساز رو الان نمیتونم لینک کنم واست.. اگه به آریان بگی میتونه لینک کنه.. بگو همون omnia arabic رو واست لینک کنه
    کیبرد که فینگر نصب میشه و احتمالا رزولوشن رو اشتباه کردی رزولوشن wqvga هست.
    spb هم کیبرد خوبی داره.. برو از سایتش بگیر اگه خوشت اومد من کد رجیسترو بهت میدم.
    موقع اسکرول هم نباید قطعه قطعه بالا و پایین بره و کاملا نرک باید بره.. شاید نرک افزاری نصب کردی که خیلی رم میگیره .. یه هارد ریست بکن ببین درست میشه یا نه.
    آقا من که ایشون رو نمیشناسم.دست شما درد نکنه من عجله ندارم هروقت تونستی یه لینک از فارسی ساز + یه لینک از همون فینگر کیبورد بذار. چون من که گشتم اون رزولیشن نبود.
    دمت گرم.

ویرایش : فینگر کیبورد رو پیدا کردم.ولی فارسی سازی که خوب باشه رو برام بذارید.چون خودم از این مرصاد قدیمیا دارم.و تنها برنامه ای هم هست که رو گوشیم نصبه.پس دلیل تیک داشتن گوشیم همونه.1 سوال دیگه هم اینکه آیا با هارد ریست 16 گیگ مموری داخلی گوشی پاک میشه ؟ حالا چجوری هارد ریست میشه اصلا ؟ تو دیاموند 2 خدابیامرزم که با دکمه های ولوم بود.
    Last edited by -reza-; 22-09-2010 at 06:54.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

آقا من که ایشون رو نمیشناسم.دست شما درد نکنه من عجله ندارم هروقت تونستی یه لینک از فارسی ساز + یه لینک از همون فینگر کیبورد بذار. چون من که گشتم اون رزولیشن نبود.
    دمت گرم.

ویرایش : فینگر کیبورد رو پیدا کردم.ولی فارسی سازی که خوب باشه رو برام بذارید.چون خودم از این مرصاد قدیمیا دارم.و تنها برنامه ای هم هست که رو گوشیم نصبه.پس دلیل تیک داشتن گوشیم همونه.1 سوال دیگه هم اینکه آیا با هارد ریست 16 گیگ مموری داخلی گوشی پاک میشه ؟ حالا چجوری هارد ریست میشه اصلا ؟ تو دیاموند 2 خدابیامرزم که با دکمه های ولوم بود.
    فارسی ساز:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    هارد ریست هم که هم بعد فشار دادن دکمه ریست دکمه های قطع و وصل تماس رو با هم نگهدارید بعد یک صفحه میاد و دکمه سبز واسه تماس فشار بدهی.. اطلاعات 16 گیگ هم پاک نمیشه.
    موفق باشیدد

6. 2 کاربر از Amin.M.1986 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه alivip's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

با سلام
    مشکل امنیا در اتصال به اینترنت حل نشده؟ تا اونجا که من تحقیق کردم دو راه حل اساسی داره

1- استفاده از internet sharing که وقتی می زنیم بعد مدتی قطع میشه..یه مشکل اساسی دیگه اینه که تو windows 7 مشکل اتصال به active synch رو داره و (برای این موضوع نیز یکی از دوستان گفت تیک usb connection رو برداریم ولی باز بعضی موقع کانکت میشه بعضی موقع کانکت نمیشه ) و گوشی داغ میشه ( البته به شخصه گوشیه من داغ نمیشه ) و زود به زود قطع میشه . خیلی وقت ها هم اون lan connection در کامپیوتر ساخته نمیشه . مثل اینکه دلبخواهیه . حداقل مال من که اینطور بوده.
    2- راه حل دوم رو یکی از دوستان معرفی کردن کعه استفاده از فایل data connection هست که اونم محدودیتی داره..مثلا تو زمانی که در این فایل هستی نمی تونی دیگه از گوشی استفاده کنی یا سمساتو بخونی و این خیلی بده.. پروسه طولانی داره..در حالیکه گوشی مثلا نوکیا رو بچه وصل میکنن و سر سه سوت استفاده می کنن.
    با توجه به دو راه حل بالا ایا راه حل بهتری اومده که مطمئن تر و سریعتر باشه و محدودیت های بالا رو هم نداشته باشه..اخه مگخ میشه گوشی به این گندگی اینکارو نکنه و بقیه گوشیا راحت وصل شن؟

---------------------------------------
    سوال دیگه در مورد ارتقا از 6.1 به 6.5 هست.. رام رسمی 6.5 برای امنیا نیومده طبیعتا رام های کوک شده هم شاید دارای اشکالاتی باشن..سوال اینه که ایا اینقدر بهتر هست که ما بخوایم به این رام جدید ارتقا بدیم؟ مثلا مشکل بالا در گوشی های رام 6.5 حل شده و راحت میشه به نت وصل شد؟
    یا تاچش؟ که الان واقعا اذیت میکنه
    این نکته رو در نظر بگیرین شاید یه کاربر حرفه ای گوشی یا گوشی باز براش خوب باشه که این ارتقا رو انجام بده ولی برای من که یه کاربر عادی هستم و خود ارتقا رام برام یه پروسه هست ( بک اپ گیری..یاد بگیرم چطور ارتقا بدم..از دست رفتن اطلاعات ...کدوم رام رو بریزم و..) مهمه که بدونم در صورت ارتقا به چی می رسم و ایا ارزششو داره؟ (مثلا windows98 به xp)

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

دوست من منم یه موقعی امنیا داشتم و خیلی مایل بودم به 6.5 آپدیت کنم اما جالب اینجا بود که بعد از دانلود 270 مگ رام با دیال آپ!!!! هر کاری میکردم فایل رام گوشیمو تشخیص نمیداد!! هیج کاری هم از دست بچه ها بر نیومد و من تا لحظه ی فروختن گوشی همون رام اصلی بالاش بود...به نظره من ارزش آپدیت نداره چون هیچی به گوشیت اضافه نمیشه که هیچ تازه همیشه کوکر ها دسته گل به آب میدن و میزنن یه قسمت ویندوز رو داغون میکنن ... اکثرا تو مسیجینگ مشکل دارن

9. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

و در مورد اینترنت چی؟

پروفشنال Real Madrid C.F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه --------- گوشی : Samsung J700 نام: Keyhan

پيش فرض

در مورد اینترنت من اصلا به همچین مشکلی بر نخوردم!! من کابلو به PC که روش Device Manager نصب شده بود میزدم بعد از ستاپ گوشی و سینک کردن دیگه به راحتی از اینترنت استفاده میکردم

12. این کاربر از Real Madrid C.F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

منم به مشکلی برنخورده بودم.. شما از اول این مشکل رو داشتی؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

فکر کنم این مشکل بخاطر ویندوز 7 بوجود اومده...جون معمولا گوشیو نمیشناسه...یکی نوشته بود هر دفعه فایل wmdc رو اجرا کن
    بعد internet sharing می کردین؟ اگه اره..ایا میشه تو اون موقع از گوشی استفاده کرد..مثلا sms فرستاد؟
    در قسمت connection \ connection \ advanced در قسمت select network دو تا گزینه روی my isp تنظیم شده یا my internet?
    اینقدر باهش ور رفتم کلا فک کنم داغون شده
    Last edited by alivip; 28-10-2010 at 19:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •