دوستان من امروز از دوستام شنیدم وقتی لپ تاپ روشن می شه چراغ مارک اچ پی روشن می شه ولی الان دیدم واسه من نمی شه این واسه همه لپ تاپ ها هست یا فقط نوع های خاصی؟
مدل لپ تاپ من: pavilion dv6 3178-e
دوستان من امروز از دوستام شنیدم وقتی لپ تاپ روشن می شه چراغ مارک اچ پی روشن می شه ولی الان دیدم واسه من نمی شه این واسه همه لپ تاپ ها هست یا فقط نوع های خاصی؟
مدل لپ تاپ من: pavilion dv6 3178-e
سلام یه مدل لب تاپ hp میخوام بخرم در حودو قیمت 800 تا850 برای کار مهندسی
HP Pavilion G6-1150
HP Pavilion G6-1157
HP ProBook 4520s-E
مرسی از نظرات شما
اما چند نکته در مورد مشکل لپ تاپم (6177)هست:
1. وقتی دستگاه خاموشه هم این اتفاق میفته (چراغ شارژ تغییر رنگ میده یعنی شارژ قطع و وصل میشه)
2.در شرکت گارانتیش و چند جای دیگه به درستی شارژ میشه و فعلاً این مشکل فقط در منزل اتفاق افتاده
3.اکثر مواقع موقع شارژ اصلاً کار سنگین با دستگاه انجام نمیدم و دمای دستگاه و کار کردن فن نرماله
نگا برادر من .
من اصلا روی نظرات خودم پافشاری ندارم اما اینایی که میگین برمیگرده به همون مساله ای که گفتم.
اگه وقتی لب تاپت خاموشه چراغ شارژ تغییر رنگ میده بخاطر اینه که باطری شما نشتی داره و خودش در خودش دشارژ میشه و کمپیوتر هم شروع میکنه اونو شارژ کردن.
اینکه میگی تو شرکت مشکلی نداره آیا با خود آداپتور خودت میبریش یا اونا آداپتور خودشون و میزنن برا شارژ؟؟؟
چون این آداپتورها خودشون تثبیت کننده ولتاژ دارن و حتی اگه برق منزل شما نوسان هم داشته باشه باز هم تاثیری روی شارژ ایجاد نمیکنه.
بچه ها
اين لپ تاپ HP4530 با CPU i5 به درد كار با افترافكت ميخوره؟؟؟؟؟
دوستان نظرتون در مورد 6050 چیه؟مشکل خاصی نداره؟گرافیکش 6770 ه.ب هنظرم عالیه.ولی دقیق بنچمارکها رو ندیدم.از nvidia 540 ضعیفتره یا قویتر؟فکر می کنم در یه حد باشن.راستی کیفیت lcd ش خوبه؟
من الان نزدیک 3ماه که دارمش..مشکلی باهاش نداشتم...6770 قوی تره.....کیفیت ال سی دیش مثل سونی نیست ولی خوبه....
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)