گیر امضاء چی هستی؟
مخابرات رو یک سری از مناطق رو فیبر هم سرویس میده . پیگیری نکردی؟
گیر امضاء چی هستی؟
مخابرات رو یک سری از مناطق رو فیبر هم سرویس میده . پیگیری نکردی؟
افت سرعت شدیدی داریم
دوستان شما هم دارید یا خیر ؟
قیمتش نصفه سرعتش دانلودش واقعیه
البته آپلودش کمه ولی آپلود که خیلی کاربرد نداره برای دانلودرها
چرا پیگیری نکردم کچلشون کردم
یه چیزایی دارن به اسمه کارت! که روی خط فیبر نوری هم میدن ولی چون بنده عضو وی آی پیه Top Ten بدشانس ترین آدم هام، محله ی ما نداره کلاثبت نام هم چند ماه پیش کردم ولی حالا حالا ها به ما نمیرسه (البته بعید میدونم اصلا به کسی داده باشن)
گیر امضای صاحب خطم دیگه
خارج تشوف دارن
این ماهم فکر نکنم خبری بشه همین داتک رو تمدید کنم احتمالا
برادر ما که همه چی داریم باقیه رو نیدونم![]()
اتفاقا جای همتون خالی واسه منطقه ما چند شبیه درست شده فک کنم!
متوسط شبی 1.25 گیگ دانلود دارم ...!!
حالا نمیدونم این خوبه یا بد ولی در کل ! محل کارمم (گیشا) از مخابرات گرفتم 128 نهایت سرعتش 20 ئهولی نامحدود حالا این خوبه یا اون قضاوت با شما ...
بعد یه چیزه دیگه ، درسته که وی Pn روی adsl مخابرات کار نمیکنه ؟!!کسی میدونه دلیلش چیه؟
Last edited by Alijo0on; 22-11-2011 at 09:43.
ما هم چند وقتی شده که درست شده و عینه آدم داره کار میکنه
=====
چیز پی ان برای شرکتا های مختلف فرقی نمیکنه و از هرجا که بگیری کار میکنه.وقتی پورتش باز باشه واسه همه بازه
دوستان من واقعا درک نمیکنم چطور پولتون رو میریزید تو حلقوم این مخابرات؟! اصلا دلیل اینکه قیمت هاش رو اینجوری میذاره واسه اینه که این ISP های دیگه رو بدبخت کنه تا چندوقت دیگه هم کل ایترنت مملکت بیفته دست خودشون! بخدا شرف داره یه ذره پول بیشتر بدید از این شرکت های خصوصی بگیرین. خلاصه خواهشا نگیرید از این مخابرات لعنتی...
آخه این چه حرفیه شما میزنید؟ اگه مخابرات بخواد کل اینترنت رو بگیره دست خودش یک قانون رو عوض میکنه یه شبه این کارو انجام میده. نیازی نداره بیاد این کارها رو بکنه که.![]()
درسته برادر اول مخابرات هست بعد این شرکت های pap و ...
ناسلامتی اونه که بینه اینا پخش میکنه
مثله اینه که بگیم جنس رو از وارد کننده که قیمت بهتری نمیده نگیریم که از واسطه بگیریم در حالی که فرقی نمیکنه اون وارد کننده پولشو داره میگیره فرقی نداره براش
---------------------------------------
برای منم روزگارم بد نیس همون سرعته همیشگی و حجم دانلود همیشگی
stable شده 2-3 روزه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)