شبیه ساز که اصلا خوب نیست ( البته به نظر من اونم فقط اختصاصیاش ...)
کتاب های خوشخوان و اگر من طراح بودم بد خوبه!
شبیه ساز که اصلا خوب نیست ( البته به نظر من اونم فقط اختصاصیاش ...)
کتاب های خوشخوان و اگر من طراح بودم بد خوبه!
سلام دوستان میدونم این سوالا خیلی ضایعست ولی چکار کنم مجبورم
1-من بعضی وقتها خون دماغ میشم حالا اگه روز کنکور این اتفاق بیفته یعنی باید یه فاتحه واسه خودم بخونم بعد هم محل ترک کنم؟؟؟
2-میگن روز کنکور باید با خودمون آب ببریم حالا اومدیم روم به دیوار حالت wc پیش اومدباید چه خاکی تو سرم بریزم؟
تشکر خواهشا نخندید![]()
سلام بر دوستان
سوال 161 فیزیک سنجش دیروز رو یکی میشه واسه من توضیح بده؟؟
من نمیتونم چرا گفته کلا 2cm میاد بالا که در هر ظرف میشه 1cm ؟؟![]()
من پشت کنکوری نیستم اما بر اساس تجربه ی خودم بخوام راهنماییت کنم فقط می تونم بگم هرچی به این چیز ها بیشتر فکر کنی، بیشتر سرت میاد. اصلا به هیچ کدومشون فکر نکن و قرص و محکم برو سر جلسه و مطمئن باش هیچ اتفاقی پیش نمیاد.
خب من پارسال کنکور دادم
کی گفته باید آب ببرین اونجا خودشون یه نوشیدنی چیزی میدن بهتون ...البته خب بعضیا آب هم میارن
ولی جدی اون موفع اینقدر سرگرم سوالا میشی که دیگه به این چیزا هم فک نمیکنی
یعنی امکان داره مثلا آبدارچی سازمان سنجش بیاد سوال طرح کنه
بسی خندیدیم
20 تا املا؟! نه بابادر ضمن، ما بریم بابای خودمون رو در بیاریم آرایه یاد بگیریم و تاریخ ادبیات حفظ کنیم، آخرش بیان 20 تا املا بدن!!!؟!!؟!؟!؟!؟!؟
به هر حال به ایران خوش اومدید!
حدودا 3 4 تا میاد
آرایه همین 3 4 تا
تاریخ ادبیات 3 4 تا
زبان فارسی کوفتی! هم ازش یه 5 6 سوالی میاد
بقیه شم هم میشه معنی و مفهوم شعرا و این صوبتا که 10 9 تایی میشه
کلا باید 25 تا باشه دیگه
ولی خیلیییی نامردن
سال 86 اون سوال اخر هر درسی سوال در مورد ازمون بود حالا هرچی میزدی + بود و انگار یه سوال درست زدی!
ولی حالا حذفش کردن نامردا![]()
اتفاقا من هم خون دماغ میشم ، پس دستمالی چیزی میبرم تا خیالم راحت باشه ، آبم یه آب معدنی از این کوچولوها ! ببر چون دیدی آب خواستی ندادن. فقط بگم چن تا شگلات همرات باشه ( واسه تنظیم فشار !)
یکی از دوستام گفت پارسال خون دماغ شدم بعدش نذاشتن دیگه ادامه بدم به خاطر همین نصفه تخصصی هارو نزدم یعنی خالی بسته؟
وقتی ماده ی جدید رو می ریزیم اختلاف ارتفاع دو سطح ماده ی قبلی متناسب با فشار مایع جدید افزایش(در اینجا h ) پیدا می کنه! که این اختلاف ارتفاع اینجوری ایجاد میشه که یک طرف مایع نسبت به موضع قبلی اش h/2 می یاد پاییین و در نتیجه طرف دیگه h/2 میره بالا(نسبت به موضع قبلی اش)
بنابراین برای این که اختلاف ارتفاع اچ بین دو سطح مبیع ایجاد شود هر سطح آن نسبات به موضع قبلی خود اچ دوم جابجا میشه!
بچه ها این سی دی کلاسور ارزیابی چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)