نه به نظر من مهم نیست
پارت نامبر بیشتر توی ایفون برای انلاک فکتوری و لوک بودنش بدرد میخوره یکیم فریمور دستگاه
که الان ipod با همون 4.1 میاد پس جا نگرانی نیست
نه به نظر من مهم نیست
پارت نامبر بیشتر توی ایفون برای انلاک فکتوری و لوک بودنش بدرد میخوره یکیم فریمور دستگاه
که الان ipod با همون 4.1 میاد پس جا نگرانی نیست
1.دوربین ایفون 5 مگپیکسل هست اما ipod خیلی ضعیفتره
2.صفحه یکیه (رتینا) رزلویشن هم یکیه اما اونجور که میگن iphone یکم بهتره (در این مورد زیاد بحث شده)اما هیلی کیفیتش خفنه
3.برای ipod متسفانه زیاد نکردن و همون 256 موند(همهشون که نه cpu یکی چیپ گرافیک یکیه)
4.مزیت سرعت -کیفیت فوقولاده صفحه -گرافیک بیشتر-- نه فعلا که بازیا رو جفتشونم نصب میشه اما خوب مصلما نسل جدید بهتره
در اخر واقا دستگاه خوبیه شکی توش نیست
---------- Post added at 11:43 AM ---------- Previous post was at 11:41 AM ----------
احتمالا مشکل از ایترنتتونهنوشته شده توسط HESAM_5700;5662810
[COLOR=Silver
بهترین سورس از نظر من اینه
repo.insanelyiph0ne.com
توجه کن اون 0 صفره
این پک عکس هایی محیط دستگاهه به در خواست امیر حسین عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا من دنباله یه برنامه هستم که بیشتر نگیره
شما برای دانلود فایل بهترین دانلود منجر Idownload هستش
سذیا به نظرم محدوده از چه سورسی میگیری؟
من appsync رو نصب کردم ولی چیزی به برنامه هام اضافه نشد فقط توی cydia کنار appsync یه تیک خورد داخلش هم که میرم یه جاش نوشته install with cydia not icy restart after installation
سدیا چیزی خاصی نداره یهنی داره ها اما بیشترشون حجماشون کمه
شما اگه app ایفون میخوای با Installous دانلود کن
از این سورس میتونی نصبش کنی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:51 AM ---------- Previous post was at 11:47 AM ----------
همونطور که دوستان گفتن یه راهش فولدر بندیه
ولی شما میتونی این برنامه هم از cydia نصب کنی
infiniboard
شما تست کردی کمپلت پهنای باند استفاده میکنه؟
---------- Post added at 11:57 AM ---------- Previous post was at 11:55 AM ----------
برادر بعد از نصب این برنامست که میتونی برنامه ها رو از سورس های مختلف بگیری و نصب کنی این برنامه آیپادت رو برای نثب برنامه آماده میکنه.وگرنه خودش چیزی نیست.
Installous رو من گرفتم باهاش میشه راحت برنامه ها رو نصب کرد البته سرعت دانلود خودش پایینه من با یه دانلودر که برای سفری گرفتم 70 تا سرعت دارم که 20 تا کمتر سرعت کام هست ولی با این Installous نهایت 15 تا برا همین با کام میگیرم برنامه هارو بعد با ifun میفرستم تو Installous و نصب میکنم
اسم برنامه که برای سافاری هست چیه؟
یعنی من که با idm 135 دان میکنم با این باید 110 تا 100 باشه دیگه؟!
اسمش safari download manager هست از سورس cydia.xsellize.com گرفتم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)