تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 1137 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 11361

نام تاپيک: ✔ راهنــمای جامـــع کتابــها و جــزوات کمــک آموزشــی و دانشــگاهی

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

ميدونم بايد خوند...ولي من نميدونم املاهاش را چه طور بخونم يعني بايد بشينم اون قسمتايي كه كلمات هم خانواده را آورده حفظ كنم؟؟؟؟
    دوست عزیز دقیقا دلیل استقبال بچه ها از کتاب املا و لغت دکتر سبطی همین ریشه های کلماته به خاطر همینه که این کتاب ترکونده نیازی نیست حفظ کنی مثلا فرق نواحی و نواهی خیلی ها شاید تو این مشکل داشته باشن ولی کسی که بدونه نواحی از ناحیه گرفته شده و نواهی از نهی ، مناهی دیگه این تو این دوتا لغت قاطی نمیکنه و معنیش هم همیشه یادش میمونه نواحی:اطراف و کناره ها نواهی : کارهای ناپسند و نهی شده که تو این کتاب هم هم خانواده کلمات هست هم معنی و هم ترکیب های رایج فقط مرور کردن یادت نره

2. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

ميدونم بايد خوند...ولي من نميدونم املاهاش را چه طور بخونم يعني بايد بشينم اون قسمتايي كه كلمات هم خانواده را آورده حفظ كنم؟؟؟؟
    احساس می‌کنم شما صفحه‌ی اول فصل 1 را نخوندید! لطفا یه بار دیگه بخونید

اگه دقت کنید خود نویسنده تأکید داره که مطالب را به شیوه‌ای تحلیلی و تفهیمی آموزش بده، نه فقط مبتنی بر حفظ کردن. مواردی مثل کلمات هم‌خانواده و ترکیبات رایج در این کتاب برای این اومده که کمک کنه با این شیوه، یاد بگیرید!

شما روشی که مولف توضیح داده را اجرا کنید و مطمئن باشید که نتیجه می‌گیرید. آخرین جمله این هست:
    کافی‌ست یک‌بار با این نکته‌ها آشنا شوید و کمی تمرین حل کنید؛ آن وقت تشخیص این موارد در تست‌ها برایتان کار ساده‌ای خواهدبود. خودتان خواهیددید!
    اگه انقدر موضوع را برای خودت سخت و پیچیده نکنی، واقعا خواهی دید
    Last edited by mehdi_7070; 25-02-2010 at 21:49.

4. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

دوباره گاج یه کتاب خوب (واقعا خوب) منتشر کرد! واقعا عالیه 30 کنکور عمومی 5سال اخیر رشته های مختلف تو یه کتاب جمع کرده به نظرم واسه دوران جمع بندی عالیه البته خودش گفته به سه روش از این کتاب میشه استفاده کرد خودتون این شاهکار گاج ببینید
    دور دنيا در چهار ساعت با سنجش آخر(دروس عمومي)

اين كتاب از مجموعه كتاب‌هاي دور دنيا در چهار ساعت با سنجش‌آخر و در برگيرنده‌ي 30 كنكور عمومي (زبان و ادبيات فارسي-عربي-دين و زندگي-زبان انگليسي) به اين ترتيب مي‌باشد:

• 24 كنكور دانشگاه سراسري سال‌هاي 85 تا 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروه‌هاي آزمايشي
    • 6 كنكور دانشگاه آزاد اسلامي سال 88 داخل و خارج از كشور براي تمامي گروه‌هاي آزمايشي

لازم به ذكر است داوطلب مي‌تواند از اين كتاب به سه روش: سنجش آزموني، سنجش درس‌به‌درس و سنجش موضوعي استفاده نمايد. پاسخ‌هاي تشريحي اين كتاب در مجلّدي ديگر قرار دارد.

قیمت - اصلي: 65000 ريال
    با تخفيف نوع کاربر آبي (58500 ريال)

6. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن دانلود و آپلود nits's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    NeverLand

پيش فرض

من که دیگه کتاب خریدن رو تعطیل کردم . تازه رفتم دو تا کتاب ادبیات فارسی گاج رو پس دادم و موضوعی خریدم . (کلک معلم )
    دوقفسه فقط کتابهای ریاضیات دارم + فیزیک

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

دوباره گاج یه کتاب خوب (واقعا خوب) منتشر کرد! واقعا عالیه 30 کنکور عمومی 5سال اخیر رشته های مختلف تو یه کتاب جمع کرده به نظرم واسه دوران جمع بندی عالیه البته خودش گفته به سه روش از این کتاب میشه استفاده کرد خودتون این شاهکار گاج ببینید
    دور دنيا در چهار ساعت با سنجش آخر(دروس عمومي)
    همچین چیزی برای اختصاصی ریاضی نداده؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

پيش فرض

همچین چیزی برای اختصاصی ریاضی نداده؟
    چرا داده فکر کنم دوسالی میشه که چاپ شده با نام سنجش آخر فقط اسمش امسال شده "دور دنیا در چهار ساعت با سنجش آخر "(اسم جالبیه!) سنجش آخر مثل کنکوره سوالات عمومی و تخصصی + پاسخنامه کلیدی تو یه جلد پاسخ های تشریحیش هم تو یه جلد خوبی سنجش آخر عمومی اینه که سوالات عمومی 6 رشته 4سال اخیر داره که خیلی خوبه و دیگه لازم نیست مثلا دانش آموز ریاضی بره سنجش آخر ریاضی رو هم بگیره!
    لینک کتاب های دور دنیا در چهار ساعت انتشارات گاج
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

10. 2 کاربر از rambo_1386 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام . برای فنی و حرفه ای کتاب کنکور برای دروس عمومی موجوده ؟ چه کتابیه؟ اسم ؟

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه mazg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    'gorgan

پيش فرض

میشه لطفا توضیح بدی کلا دیفرانسیل 2 کوله پشتی چند صفحه هست بعدشم سبکش چجوریاست...از خوشخوان بهتره...

بین دیفرنسیل 2 کوله پشتی و انرژی اتمی موندم کدوم انتخاب کنم...

مرسی

محمد جان میشه یه قسمت از کتاب دیف 2 نشر الگو دانلود کنی بعد یه مقایسه بین نشر الگو و کوله پشتی بکنی
    من دیروز واسه کوله پشتی رفتم از به کلی فراموشش کردم حالا اگه بهتر از این باشه میرم عوضش میکنم فکر نکنم مشکلی باشه منتظر مقایسه میمانیم
    سلام.
    والله من الان خونه نیستم که ببینم چند صفحستََََفکرم نمیکنم خیلی مهم باشه....والله فکر نمیکنم من فرد مناسبی برای قضاوت درباره کتاب دیفرانسیل 2 باشم،چون اولین باره که دارم مباحثشو میخونم،چون پارسال نه مدرسه رفتم نه کلاس....ولی اونقدری که من میفهمم و براتون توضیح میدم.:

درباره کتاب کوله پشتی باید بگم به نظر من مثالهای تشریحیشو عالی توضیح داده و ترتیب مثالها و تستاش از آسون به سخته،هرجا لازم بوده از شکل برای تفهیم بیشتر مطلب استفاده کرده ،کلا کتاب روونیه.....ولی به نظرم برای کسی که بخواد درصد بالایی بزنه باید 1 کتاب مکمل تست کنارش داشته باشه مثل خوشخوان....من خودم اول کوله پشتی رو خوندم بعد رفتم سر خوشخوان ،به نظرم اون مبحثو عالی یاد گرفتم...

امیر جان من کتاب انرژی اتمی رو دیدم، به نظرم تو هم مثل من بیشتر به مولف کتاب اهمیت میدی تا محتوای کتابولی من با مولف این کتاب حال نمیکنم.....به نظرم توی توضیح مطالب بعضی جاها خیلی افراط کرده و بعضی جاها هم خیلی ایجاز .....سطح سختیشم به نظرم از کوله پشتی سختتر و از خوشخوان آسونتره.........

من هرچی به مغزم فشار میارم دیگه بیشتر از این جیزی یادم نمیاد....پس فردا میرم خونه دوباره کتابارو میبینم اگه چیز جدیدی فهمیدم ،بهتون میگم.
    شرمنده.

13. 2 کاربر از mazg بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی MMM52's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    خونمون!!!

پيش فرض

کتاب تست خوب ریاضی 2 چی هست؟؟؟
    البته به غیر از قلمچی!!!

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

کتاب تست خوب ریاضی 2 چی هست؟؟؟
    البته به غیر از قلمچی!!!
    بچه ها چندین بار جواب شما رو دادن تا حالا
    گاج یا
    تست مبتکران که 2 جلده سطحش از گاج بالا تره نویسنده هاش:مهندس عطااله صادقی و فرهاد ابوالقاسمی

16. 3 کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •