تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: آيا اين تاپيك نياز شما را برآورده كرده است؟

راي دهنده
436. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بلي

328 75.23%
  • خير

67 15.37%
  • نه كاملا، پيشنهاداتي براي بهتر شدن اين تاپيك دارم

66 15.14%
Multiple Choice Poll.
صفحه 375 از 923 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475875 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 9225

نام تاپيک: سوالات به زبان فارسی فقط در این تاپیک

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

دستتون درد نکنه!
    من 2 رو پیدا کردم!چون اصلا پیدا نمی شد می گم!3 تا بیشتر نبود!یکی اینه!یکی نمی دونم!یکی فیلتره!
    حالا که دارم می بینم متوجه شدم همین دومیه که چذاشتین!
    دستتون درد نکنه!فقط یه سوال تو تیچرز بوک ها لیسینینگ رو نوشته؟من رفتم تست دادم!کلاسی که از ترم یک باشه نبود!منم از آخرای ترم 2 رفتم!برای همین بدبخت شدم و افتادم دنبال اینا!
    با تشکر

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

ببخشید رار یعنی چیجوریه؟

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

دستتون درد نکنه!
    من 2 رو پیدا کردم!چون اصلا پیدا نمی شد می گم!3 تا بیشتر نبود!یکی اینه!یکی نمی دونم!یکی فیلتره!
    حالا که دارم می بینم متوجه شدم همین دومیه که چذاشتین!
    دستتون درد نکنه!فقط یه سوال تو تیچرز بوک ها لیسینینگ رو نوشته؟من رفتم تست دادم!کلاسی که از ترم یک باشه نبود!منم از آخرای ترم 2 رفتم!برای همین بدبخت شدم و افتادم دنبال اینا!
    با تشکر

---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:52 PM ----------

ببخشید رار یعنی چیجوریه؟
    من كتاب ويرايش 2 رو دارم كه الان نگاه كردم ديدم ليسنينگ ها رو همرو نوشته.
    رار هم يه نوع فايل هست كه بايد از برنامه ي Winrar براي استخراجش استفاده كني.
    فايلو مياري تو برنامه و از اونجا Extract ميكني تا از حالت فشرده خارج بشه.

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

پيش فرض

می دونم رار چیه!
    منظورم اینه که ورد ه یا پی دی اف ه یا .......
    ویرایش 2 کدومه؟
    ممنون

تو ویرایش 3 نیست(third edition)؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه ranjbar2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همه . دوست عزیز شما در مورد will be توضیح ندادید که با اجازه شما توضیحاتو کامل میکنم . will در جمله های آینده معلوم بکار میره ولی will be در جمله های مجهول آینده بکار میره
    I will gain weight in the gym in the future
    Weight will be gained by me in the gym in the future
    و just هم میتونه معنیهای مختلفی داشته باشه . ما خیلی کلمه داریم که چندین معنی مختلف دارن. به قول معروف یه آچار فرانسه توی زبان انگلیسی به شمار میره
    if you think I'm lying just go ask him yourself
    اگه فکر میکنی که من دروغ میگم (برای اینکه مطمئن بشی که راست میگم) فقط کافیه که بری از اون حقیقت رو بپرسی
    و در مورد جمله Future will better . این جمله فعل کمکی داره و فعل اصلی نداره به نظر من باید بگی Future will get better...
    امیدوارم که راهنماییهات کمکت کرده باشه
    سلام دوست عزیز؛
    من فکر می کنم در مورد will be یک کم اشتباه می کنید. will be همان to be هست منتها برای آینده که هم می تونه در جملات معلوم بکار بره و هم جملات مجهول. مثلاً به این جمله توجه کنید: I am here now که یک جمله معلوم زمان حال هست و جمله I will be there tomorrow که یک جمله معلوم زمان آینده است.

5. 2 کاربر از ranjbar2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Hamid Hamid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    خانه ام گلخانه ي يـــــــاس است

پيش فرض

می دونم رار چیه!
    منظورم اینه که ورد ه یا پی دی اف ه یا .......
    ویرایش 2 کدومه؟
    ممنون

تو ویرایش 3 نیست(third edition)؟
    پي دي اف.
    چرا ويرايش 3 هم داره ليسنينگ.
    ويرايش 2 واسه 10 سال پيش هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

1

سلام دوست عزیز؛
    من فکر می کنم در مورد will be یک کم اشتباه می کنید. will be همان to be هست منتها برای آینده که هم می تونه در جملات معلوم بکار بره و هم جملات مجهول. مثلاً به این جمله توجه کنید: I am here now که یک جمله معلوم زمان حال هست و جمله I will be there tomorrow که یک جمله معلوم زمان آینده است.
    نه دوست عزیز من اشتباه نکردم بهتره اول گرامرو کامل بخونی و از چند نفر بپرسی بعد اینطوری قضاوت کنی .البته حرف شما هم درسته ولی اگه تو جمله بعد از Will be شکل سوم فعل بیاد جمله حتماً مجهوله ولی اگه بعد از will be فعل نیاد و مثل جمله شما اسم بیاد جمله مجهول نیست و معلومه چون فعل اصلی جمله Be هست که قسمت اوله و اگه بخواهیم بعد از will be فعل بیاریم حتماً باید قسمت سوم رو بیاریم که جمله مجهول میشه اگه بخواهیم معلوم باشه و فعل آصلی هم در جمله باشه باید will بعد از اون قسمت اول فعل بیاید مثل جمله شما که Be که قسمت اوله آورده شده. اون جمله ای که شما نوشتی جمله معلوم است و شکل مجهول نداره مگه اینکه از فعل دیگه ای استفاده کنید مثل
    I will be taken there tomorrow

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

نه دوست عزیز من اشتباه نکردم بهتره اول گرامرو کامل بخونی و از چند نفر بپرسی بعد اینطوری قضاوت کنی .البته حرف شما هم درسته ولی اگه تو جمله بعد از Will be شکل سوم فعل بیاد جمله حتماً مجهوله ولی اگه بعد از will be فعل نیاد و مثل جمله شما اسم بیاد جمله مجهول نیست و معلومه چون فعل اصلی جمله Be هست که قسمت اوله و اگه بخواهیم بعد از will be فعل بیاریم حتماً باید قسمت سوم رو بیاریم که جمله مجهول میشه اگه بخواهیم معلوم باشه و فعل آصلی هم در جمله باشه باید will بعد از اون قسمت اول فعل بیاید مثل جمله شما که Be که قسمت اوله آورده شده. اون جمله ای که شما نوشتی جمله معلوم است و شکل مجهول نداره مگه اینکه از فعل دیگه ای استفاده کنید مثل
    I will be taken there tomorrow
    دوست گلم ، چرا دعوا دارید حالا؟! : دی

یه سو تفاهمه: شما جمله ای رو با قطعیت نوشتید و هیچ استثنایی هم قائل نشدید:
    ولی will be در جمله های مجهول آینده بکار میره
    دوستمون هم ذکر کرده که هم در معلوم و هم در مجهول کاربرد داره:
    منتها برای آینده که هم می تونه در جملات معلوم بکار بره و هم جملات مجهول
    پس دعوا سر چیه؟!‌ 

9. 4 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nice Devil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    It makes no difference , wherever i am

پيش فرض

نه دوست عزیز من دعوا ندارم فقط از جمله خودم مطمئنم . چون زحمت کشیدم که اینارو یاد گرفتم ولی این دوستمون با یه جمله ساده که میگه من فکر میکنم شما اشتباه کردید جمله منو زیر سوال میبره و کسایی که میخوان این گرامرو یاد بگیرن تو شک میندازه که واقعاً کدومشون درسته .اگه فکر میکنید که من با کسی دعوا دارم . من همین جا اعلام میکنم که خاک زیر پای همه هم هستم و با هیچکی هیچ گونه دعوایی ندارم . مهم نیست اینجا اشتباه بگیم . مهم اینه که اگه فردا رفتیم یه کشور خارجی آبروی ایرانه عزیز رو بخریم و پشت سرمون نگن که ایرانیا هیچی حالیشون نیست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ما اینجا قرار جواب سوال رو بدیم !
    من نمیگم خیلی میدونم یا اینا اتفاقا من به اندازه شما اطلاعات ندارم ولی شما برین سوال رو ببینین ! سوالی که پرسیده مربوط به صفت و to be بودن will be هست ! یعنی سوالش مربوط به این بخش میشه و من هم در همون حد توضیح دادم حالا یکی بیاد بگه will be مجهولم میشه و منو متهم کنه که نمیدونستم یا بلد نبودم و... ! خواهشا یکم موقع پست دادن دقت کنین بعدا اینطوری دلخوری پیش نیاد ! (اولین باره من تو این بخش اینطوری میحرفم )

پروفشنال singleguy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ٍEsfahan

پيش فرض

سلام
    معنی اصطلاحات زیر را لطفا بگید:
    you get your guard down
    common... take the first shot

تفاوت دوتا عبارت زیر چیه؟ :
    when do we get to meet the guy?
    when will we meet the guy?l

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •