فکر نکنم. به نظرم چون دسته مخابرات هست فقط سعی می کنه سرعت خودش رو بالا ببره و چون هزینه تموم شده برای شرکتها فرقی نمی کنه فکر کنم تغییر قیمتی نداشته باشن مگر اینکه با ارائه سرویسهای ویژه ای از مخابرات احساس خطر کنن.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم. به نظرم چون دسته مخابرات هست فقط سعی می کنه سرعت خودش رو بالا ببره و چون هزینه تموم شده برای شرکتها فرقی نمی کنه فکر کنم تغییر قیمتی نداشته باشن مگر اینکه با ارائه سرویسهای ویژه ای از مخابرات احساس خطر کنن.![]()
نمیگم ولی بعد از کوچ من به مخابرات دیگه هر کاری بکننمخم نیستفکر نکنم. به نظرم چون دسته مخابرات هست فقط سعی می کنه سرعت خودش رو بالا ببره و چون هزینه تموم شده برای شرکتها فرقی نمی کنه فکر کنم تغییر قیمتی نداشته باشن مگر اینکه با ارائه سرویسهای ویژه ای از مخابرات احساس خطر کنن
سلام
قربونه همه همشهریا
فقط یه مشکلی هست .تاپیک اسمش ای دی اس ال تبریزه .انتظار میره توش نه تنها درمورد اینترنت پر سرعت رفقا بحث بشه، بلکه یه آموزش خاصی که باید در روال خرید و استفاده از این پدیده ، از خود در میکنیم را هم از سوی اساتید داشته باشیم
یعنی آقا الان من میخواد ای دی اس ال بخرم .با اجازه شما باید چیکار کنیم؟
ممنان
اینکه کدوم شرکت خوبه
سرعت مورعتش چه جوریه؟
یاشاسین
هر دم از این باغ ...
برادرا زدن سایت میهن دانلود رو هم فیلتر کردن
آخه یکی نیس بگه از چی می ترسین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیگه داره حالم از اینترنت ایرانی به هم می خوره. بعد می گن آزادی...
1- شما تشریف می بری یه مودم ADSL می خری در حدوده 40 تومن (ترجیها همونی که شرکت می ده بهتره)
2- از شرکتهای ارائه دهنده یکی رو انتخاب می کنی (من از همارا استفاده می کنم و راضیم (تقریبا) - پارس آنلاین هم جدیدا داره میترکونه - صبا هم معرف حضور همه هست ، خوب در عین حال مشکلاتش زیاده)
3- پلن مورد نیازتو انتخاب می کنی:
اگه قصدت دانلود محض است (یعنی کلا فرقی نداره سیستم زیاد روشن بمونه ) می تونه نا محدود بگیری و از صبح تا شب بزاری دان شه که در این حالت سرعتت پایینه.
اگه بازم قصد دانلود ، فیلم دیدن ، موزیک آنلاین و وب گردی سریع و چت داری و مدت زمانی که کامپیوتر روشنه واست مهمه می تونی محدود بگیری و از سرعت بالاش (نسبت به نامحدود) و دانلود رایگان شبانش استفاده کنی.
-- من به شخصه محدود رو ترجیح می دم، من سرعت می خوام-- همارا هم کاره خوبی کرده، هر وقت مقدار اعتبارت تموم شد باز می تونی شارژ کنی (در مورد پلن کلاسیک)
4- پرداخت پول توسط پدر بیچاره و یا جیب بیچاره تر
5- بعد از 24 ساعت نسبت به چک کردن خط تل اقدام می کنن، اگه همه چی درست باشه ظرف 2 روز ADSL دار می شوی
تمام.
اینم فرایند استفاده از اینترنت پرسرعت!! ایران!!![]()
موفق باشی
یا علی
خیلی جالبه.دیشب پرشین تولز رو باز کردم.دوباره ریفرش کردم دیدم فیلتر شده!!!
در عرض 30 ثانیه فیلتر شد.
مودم 23 تومنه
اگه وایرلس بخوای 60 تومن معمولیشه
فکر کنم فردا پس فردا اینجا رو هم فیلتر کنند. و فقط سایت هایی خودشون بمونه![]()
![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
اتفاقا این سایت هم از این فیلترینگ بی نصیب نبود / فروشگاه p30world هم فیلتر شده
انا لله و انا الیه راجعون
این طور که پیش میره بهتر در شرکت و تخته کنیم بریم تخمه بفروشیم
فردا خودمونم فیلتر می کنن![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)