عزیزم شما این عکس از کجا آوردی.این عکس لپ تاب dv5-1070 نیست.من دیشب رفتم سیتی سنتر و از نزدیک این مدل رو دیدم.تازه میتونی تو سایت ایران اچ پی بری و تو قسمت توضیحات خارجی ببینی اسمی از فینگر پرینت برده یا نه
عزیزم شما این عکس از کجا آوردی.این عکس لپ تاب dv5-1070 نیست.من دیشب رفتم سیتی سنتر و از نزدیک این مدل رو دیدم.تازه میتونی تو سایت ایران اچ پی بری و تو قسمت توضیحات خارجی ببینی اسمی از فینگر پرینت برده یا نه
samoeli جان اگه منظورتون از سیتی سنتر اونیه که تو دبی هست لطفا بفرمایید قیمت 1070 اونجا چنده؟
این عکس متعلق به سری dv3000 هست نه dv5 ها .
تو سایت نوت بوک رویو هم dv5 فینگر پرینت نداشت ولی مدلی که بررسی شده بود 1050 بود نه 1060 یا 1070 , حالا نمیدونم شاید 1070 ها هم مثل 1050 فینگر پیرینت ندارن که احتمالشم انگار زیاده .
( حقیقت تلخه چون انگار 1070 فینگر پیرینت نداره )
بارها و بارها توضیحات دادم ... شاید سرچ کنی پیدا بکنی![]()
من عمان هستم.شاید سیتی سنتر دبی ارزون تر باشه.ولی اینجا قیمت این 1500000 تومان هست![]()
تاحالا این لینک صفحه اول رو دیدی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هردوشن مال یک کارخانه و یک ساخت هستند پس فرقشون فقط در قدرت پروسس و گرافیکی هست ... توی لیست رو ببینید ، نتایج تست کدوم بالاتره
من این پست رو دادن صفحه اول که دیگه سوال نپرسید در این رابطه چون خیلی واضحه !![]()
رجیستر عزیز به خدا اگه من تو سایت راحت میتونستم این پست رو پیدا کنم اصلا به شما نمی گفتم .پس اگه زحمتی نیست یا لینک پست بدید یا جواب مختصر و مفید بهم بدید.واقعا ممنون میشم![]()
نوت بوک HP 1070 فینگرپرینت داره و روی بعضی سری های خاص عرضه میشه ... کی گفت نداره ؟ شانستان چی باشه که توی ایران بیارند یا نه ... شد مثل سری اول DV ها که سر بعضی سری ها ریلیز میکرد
این لیست قیمت رو نگاه کنید :
برای مدل DV5 نداره مدل 1070 اما برای DV5 مدل 1050 داره ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید![]()
1- کیفیت ال سی دی پایینه ، بده و موج داره
2- حرارت زیاده و فنش وقتی روشن میشه بد صداست
3- سرعت عجیب و پایینی داره
4- کیفیت قطعات و علی الخصوص باتری پایینه
5- بسیار به ضربه و تکان حساسه
6- خود به خود ارورهای نرم افزاری زیادی توش میاد ... مثلا دوربینش رو روشن میکنی آخرش راه نمیفته و باید ریست کنی
7- هیچ گارانتی واقعی در ایران نداره
منم گفتم مگه میشه نداشته باشه ولی دوستمون گفت خودم از نزدیک ......
جالبه هااا 1070 ها همشون ندارن و ....
اما 1050 ها که 400$ هم ارزونترند همشون دارن
Last edited by ravani_13; 28-08-2008 at 16:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)