بیخشید آقای ebicross شما در مدتی که نبودید من 4 تا فایل مهم acc را آپلود کردم که می شه کرک نوین پندار با این که لاسنس را بی صدا می کنه ولی از هیچی که بهتره اگر می شه در صفحه اول بذارید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بیخشید آقای ebicross شما در مدتی که نبودید من 4 تا فایل مهم acc را آپلود کردم که می شه کرک نوین پندار با این که لاسنس را بی صدا می کنه ولی از هیچی که بهتره اگر می شه در صفحه اول بذارید
این چند تا لینک را خودم مستقیم کردم حیفم اومد شمام دانلود نکنید کاپیتان 757
فوکر 50 با حجم 36 مگابایت پارت اولکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فوکر 50 با حجم 36 مگابایت پارت دومکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پی دی ام جی 737کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه درست نشد... یعنی هرچی میخوام read only رو عوض کنم دوباره به حالت اول برمیگرده...
چجوری درستش کنم ...؟؟ میتونم کلا یه فولدر دیگه برای اینکار در نظر بگیرم...؟؟
آقای ebicross این چنر تا لینک مال زمان نبود شماست
پی دی ام جی 747
بوئنگ 707-320 هواپیمایی ایرن ایرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام بوئنگ 747 ایران ایرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای این حتما باید تشکر کنید چون :
1-من آپلود کردم
2-حجمش را کم کردم
3-این 3 اشکال را حل کردم :
1_نداشتن صدای موتور
2_نداشتن عکس در منوی انتخاب
3_نداشتن LCD در کابین خلبان
اگر چیز هایی که گفتم باور نمی کنید این جا را نگاه کنید من از این جا گرفتم
و حالا اصلاح شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به خدا این را با دایل آپ آپلود کردم حجمش 15 مگابایتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنوناز شما من اون پی ام دی جی رو گذاشتمبرا دانلود
فوکر چیه؟مثل بویینگه یا جنگیه؟
کاپیتان757چی اون چهجوره؟
فوکر یا جیگر من:
757 فکر نکنم به دردتون بخوره چون FMC داره! اما هواپیمای خوبی هستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:
خیلی خیلی ممنون
میرم فوکر رو هم دانلود کنم ببینم چیه
بالاخره acc را نصب کردم و محصولات کاپیتان سیم درست شد اگر کابین 2 بعدی داشت چی می شد ولی عالی بود پی دی ام جی 747 هم نصب شد و اون هم عالی بود تازه تهران اسکنری 2003 هم گیرآوردم و اونم عالی بود 2 مگابایت حجم داشت و در همه جا آرم ایران ایر و مهر آباد بود ترافیک x هم مال شرکت جاست فلایت هم عالی بود
سلام مجدد لطف كنيد يه جور مارو شير فهم كنيد
ببينيد من هرچي رو كه دانلود كردم و يا دي وي دي دوم (شماره يك) ACC تما رو توي sim object/airplane و secenery & addon scenery كپي كردم اما نقص هاي زيادي مخصوصا در كاپيتان سيم داه از قبيل پنل و يا كاك پيت ناقص و همينطور به نظرم تعداد هواپيما ها خيلي كم هستند و يا ترافيك ها رو كه مي ريزم نمي بينم جايي از ايران اير تور و يا ... نام ببره و يا ببينم
آيا من دارم اشتباه مي كنم يا همينجوريه
ممنون از همه ايول داران
ببینید ACC کلا 3 تا پرنده اضافه میکنه. یک جنگی و یک آکروباتیک و یک هلیکوپتر.
اما کاپیتان سیم و شرکتهای مشابه چون نیاز به کرک دارند این مشکلا طبیعیه. بعضی وقتها کرک معتبر نیست یا اصلا کرک نشده و این چیزها مشاهده میشه.
My Traffic هم فقط نصب تنها نیست. فایل FSX.CFG رو هم باید ویرایش کنید که راهنماش هم موجوده و حتما دیدینش.
برای اینکه هواپیماهای آشنا رو ببینید باید ترافیک رو توی تنظیمات زیاد کنید. بعد به فردگاهی مثل Tokyo برین. اگر هاپیماهای رنگ و وارنگ دیدین یعنی نصب شده دیگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)