اقا سلام من یه سوال داشتم من حالا که میخوام دهکده دوم رو بزنم یکی بقل خودم بزنم یا یکی نسبتا دور پیدا کردم که 9 گندمی اونجا بزنم چه کنم
اقا سلام من یه سوال داشتم من حالا که میخوام دهکده دوم رو بزنم یکی بقل خودم بزنم یا یکی نسبتا دور پیدا کردم که 9 گندمی اونجا بزنم چه کنم
کنار خودت بهتر بهتر دهکد دوم 15 یا 9 گندمی نباشهاقا سلام من یه سوال داشتم من حالا که میخوام دهکده دوم رو بزنم یکی بقل خودم بزنم یا یکی نسبتا دور پیدا کردم که 9 گندمی اونجا بزنم چه کنم
سلام به همه
سلامی به گرمی منجنیق اتشین
سلامی به پر قدرتی شوالیه سزار
سلامی به محکمی شمشیر شمشیر زن
وای چه کنم شکل تراوین شدم انقدر تراوین بازی کردم
کسی هست بیاد دوال ما بشه برای طول مدرسه![]()
سلام
اگر غارتگری و نیروت زیاده که حتما 15گندمی بگیر...
در غیر این صورت هر چی می گیری بگیر فقط 15یا 9 گندمی نگیر![]()
داداش حذف اکانت کن قشنگ برو درستو بخون سال بعد که اسپید شروع میشه تو تعطیلات راحت بشین بازی کن.آیندتو خراب نکن.موقع مدرسه فکرت میره اکانت میگی چی شد.حذف اکانت کن.سلام به همه
سلامی به گرمی منجنیق اتشین
سلامی به پر قدرتی شوالیه سزار
سلامی به محکمی شمشیر شمشیر زن
وای چه کنم شکل تراوین شدم انقدر تراوین بازی کردم
کسی هست بیاد دوال ما بشه برای طول مدرسه![]()
اره حرفت درسته اما چه کنم دلم نمیاد خیلی براش زحمت کشیدم
بیخیال بابا.چی کار کردی مگه. نفر اول غارت و مهاجمین ما ninja blade حذف کرد.اکانت تو که چیزی نیست.اره حرفت درسته اما چه کنم دلم نمیاد خیلی براش زحمت کشیدم
به خدا حذف کن.خیلی مهم نیست. که وقت و فکرتو روش بذاری.منم حذف کردم رفت پی کارش.
تراوین واقعا وقت اضافی میخواد.
استرسش خیلی زیاده.
اعصاب خوردیش زیاده.
تک نفری بازی کردن محاله
پول اضافی میخواد
تنها من یک نقطه ی مثبت توش دیدم اونم حس قدرتی هست که به آدم میده.وقتی تلاش می کنی و یکی که از خودت گنده تر هست رو نابود می کنی خیلی کیف میده
در کل دیگه تراوین نمی رم تا 2 سال دیگه.امسال که درس دارم و سال بعدش هم کنکور.
اما تو این سه ماه که بازی کردم احساس میکنم وقتم رو الکی تلف کردم....
اما خوش حالم که بهش معتاد نشدم....
سلام من تازه میخوام ثبت نام کنم. با توجه به اینکه سرور 5 وجود خارجی نداره تو کدوم سرور ثبت نام کنم که بقیه هم باشن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)