دوست عزیز ، فکر می کنم اگه شما نرم افزار فارسی ساز کیبورد رو نصب کنین مشکلتون حل بشه
در ضمن اگه از b zar استفاده کنین بهتر از خود zar هستش
دوست عزیز ، فکر می کنم اگه شما نرم افزار فارسی ساز کیبورد رو نصب کنین مشکلتون حل بشه
در ضمن اگه از b zar استفاده کنین بهتر از خود zar هستش
شما باید section بعدی کنین فایلتون رو که روش اون قبلا توضیح داده شده
که البته راه حل 2003 اون این طوریه :
در انتهای صفحه ی 6 برید و سپس به منوی Insert/break/next page برید
به این ترتیب شما 2 فصل ایجاد کردین یعنی sec1 و sec2
حالا بعد از ایجاد شماره صفحه به صفحه شماره 7 برین و سپس به view/header and footer
سپس باید توی منوی شناور ، گزینه ی linke to previouse رو غیرفعال کنین
بعدش باید شماره صفحه قبلی رو پاک کنین ، و سپس توی اون منوی شناور ، توی گزینه ی format page number برین و start at اون رو 1 کنین
موفق باشین
[QUOTE=alone_boy;4095477]سلام............یه سوال داشتم...............تو عکس که میبینید ...اگه نخوام اون قسمتی که شماره خورده...الانم نارنجی شده...نیاد..باید چیکار کنم..............
سلام دوست عزیز
توی عکسی که گذاشتین ، word option هستش ، توی اون گزینه ی advance رو از سمت چپ انتخاب کنین ، بعدش برین پایین صفحه و در قسمتی به نام Display اگه عدد مقابل نوشته ی Show this number of Recent Documet رو صفر کنین فکر می کنم درست می شه .
موفق باشین
سلام من چند تا سوال دارم:
1.چطور توی متن به منابع روجوع کنم
2.من وقتی یه صفحه سفید باز می کنم ،فرمول نویس فعاله اما وقتی توش می نویسم غیر فعاله می شه ونمی تونم ازش استفاده کنم.
3.چطور واژه نامه فارسی انگلیسی درست کنم
از توجهتون ممنونم
Last edited by MIG; 18-08-2009 at 09:10.
سلام دوستان..
یه سوال ابتدایی:
من توی word نمی تونم فارسی و انگلیسی رو کنار هم تایپ کنم...
چه کنم ؟
يه سوال مبتديانه!
ميخوام بدونم چطوري ميشه تو microsoft word 2007 خط كشي كرد؟يعني خطوطي مثل خطوط دفتر كه پشت سر هم باشن!
اميدوارم منظورمو فهميده باشين!
~~~~~~~~~~~~
يه سوال حرفه اي:
براي رسم اشكال هندسي مثل مثلث،دايره،چندضلعي،اشكال فضايي آيا به برنامه خاصي نياز هست؟
~~~~~~~~~~~~
ممنون
شما ميتونيد سري فونتهاي زير را دانلود و استفاده كنيد و بجاي zar از فونت B zar استفاده كنيد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من كه چنين چيزي هنوز نديدم
1- سوال ناقصه توضيح بهتر بديد
2- يعني چي فرمول نويسي فعاله ميتونيد يه عكس بذاريد
3- باز هم سوال ناقصه
دوست عزيز اگر ميخواهيد سوالاتتون درست پاسخ داده بشه از مطرح كردن سوالهاي كلي پرهيز كرده و سوالتون رو با توضيح بيشتر مطرح كنيد
موفق باشيد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)