تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 375 از 551 اولاول ... 275325365371372373374375376377378379385425475 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من رفتم مخابرات امام خمینی ,گفتن که 128 میدن...
    حالا چیکارشون کنم؟مخابرات و آتیش بزنم درست میشه؟
    برای چی اینا عشقی سرویس میدن؟یه مرکز راحت 256 میده یکی دیگه مثل این مرکز 128 میده فقط.
    لعنت بر این شانس گند ما از مخابرات هم شانس نیاوردیم
    منم از صابری می خواستم 256 بگیرم میگفت نمیشه بدون کارت دانشجویی! اگر دانشجمو نیستی خیلی اذیتت کردن! یکی از دوستای دانشجوتو ببر اونجا بفرست پهلو رئیس مرکز اصلا نگاه نمیکنه طرف کیه فقط کارتش رو نگاه میکنه و زیر برگرو امضا میکنه! یه کپی الکی هم با فتوشاپ درست کن با اسم خودت که مثلا کارت دانشجوی داری! بده به مسول ثبت نام! ببخشید راه حل ایرانی بهت میدم! ازین کارا زیاد کردم مطمئن باش وثتی طرف زیادی گیر میده جواب میده!

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کسی میدونه با کارت دانشجویی یکی دیگه به ما اینترنت 512 میده یا نه؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام,

امروز رفتم شاتل و بهشون گفتم که کیفیت شما مذخرفه. و اینکه شاتل کلاهبردار. البته با لحن مناسب. نه لحن تند. ولی عین کلمه شاتل کلاهبردار هست رو بهشون گفتم.

گفتم که دیگه نمیخوام از شما بگیرم پورت ما رو خالی کنید. فرم رو امضا کردم و اومدم بیرون.

مخابرات هم گفت که مشکلی نیست و ما به شما 256 میدیم. اگر هم نده ناراحت نیستم و اصلا دایالاپ استفاده میکنم تا از شرکتی مثل شاتل. شبها سرعت 0 هست و روزها سرعت 2048. بعد که زنگ میزنی میگه که شب چون رایگان هست و همه استفاده میکنن و میخوان دانلود کنن اینطوریه . اما یکی نیست که بهشون بگه که چرا روز که کاربران خیلی خیلی بیشتری در حال استفاده هستن سرعت پایین نیست؟ لابد چون دانلود نمیکنن؟ در ضمن یاد گرفتن که بگن: شما از ما 128 گرفتید نه سرعت بیشتری. خوب اگر 128 گرفتم چرا باید سرعت روزانه اینقدر بالا باشه که چند برابر کم کنه؟ چرا سرعت شبانه زیر 4 و 5 هست؟ چرا از بعضی سایتها خوب و بدون مشکل دانلود میکنه اما از بقیه به راحتی؟ چرا هی به مشترکها دروغ تحویل میدن؟

4. 3 کاربر از online_amin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omidtb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام,

امروز رفتم شاتل و بهشون گفتم که کیفیت شما مذخرفه. و اینکه شاتل کلاهبردار. البته با لحن مناسب. نه لحن تند. ولی عین کلمه شاتل کلاهبردار هست رو بهشون گفتم.

گفتم که دیگه نمیخوام از شما بگیرم پورت ما رو خالی کنید. فرم رو امضا کردم و اومدم بیرون.

مخابرات هم گفت که مشکلی نیست و ما به شما 256 میدیم. اگر هم نده ناراحت نیستم و اصلا دایالاپ استفاده میکنم تا از شرکتی مثل شاتل. شبها سرعت 0 هست و روزها سرعت 2048. بعد که زنگ میزنی میگه که شب چون رایگان هست و همه استفاده میکنن و میخوان دانلود کنن اینطوریه . اما یکی نیست که بهشون بگه که چرا روز که کاربران خیلی خیلی بیشتری در حال استفاده هستن سرعت پایین نیست؟ لابد چون دانلود نمیکنن؟ در ضمن یاد گرفتن که بگن: شما از ما 128 گرفتید نه سرعت بیشتری. خوب اگر 128 گرفتم چرا باید سرعت روزانه اینقدر بالا باشه که چند برابر کم کنه؟ چرا سرعت شبانه زیر 4 و 5 هست؟ چرا از بعضی سایتها خوب و بدون مشکل دانلود میکنه اما از بقیه به راحتی؟ چرا هی به مشترکها دروغ تحویل میدن؟
    کار درست رو انجام دادی منم فردا دقیقا میخوام برم همین کار شما رو انجام بدم با وجود ابنکه دیشب 3 گیگ دانلود کردم با اکو 128

6. 2 کاربر از omidtb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن mobin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

من بلوار وکیل اباد دندانپزشکان هستم. کسی از مخابرات اون محدوده 256 گرفته؟ میخوام بدونم سرعتش چقدره.
    گرچه تعرفه هاش خیلی بیشتراز صباست!

8. این کاربر از mobin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من بلوار وکیل اباد دندانپزشکان هستم. کسی از مخابرات اون محدوده 256 گرفته؟ میخوام بدونم سرعتش چقدره.
    گرچه تعرفه هاش خیلی بیشتراز صباست!
    مناطق فرقی نداره من 256 دارم و سرعتش 30 کیلوبایت هست و درستم هست چون 256 کیلو بیت هستش میشه 32 کیلوبایت! (256/8=32) درصورتی که با صبا بالای 180 دانلود میکردم (سرویس صبا هم 128 کیلوبیت بود اما سرعتش خیلی بالاتر بود مثل 2 مگابیت بود!) با این حال مخابرات به خاطر اینکه محدودیت دانلود نداره واسه من که دانلودم زیاده خیلی بهتر و به صرفه تره! تعرفه مخابرات هم 256 ماهی 12900 و 512 ماهی 21900 تومن هستش و هزینه نصب و راه اندازی و ... هم اضافه نداره هیچی!

کلا یک قانون ساده وجود داره!
    کسی که دانلود نداره فقط سرعت میخواهد شرکتی بهتره
    کسی هم که دانلود زیاد داره فقط مخابرات واسش به صرفه است

10. 2 کاربر از mohammadjavadvh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

من سجادم، از بچه هایی که قبلا صبانت داشتن و الان مخابرات هستن می خواستم نطرشون رو در مورد مقایسه این 2 بدونم
    سرعت دانلود و باز کردن صفحات - پینگ- قطع و وصلی - پشتیبانی و قیمت
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan_nekooee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از مخابرات سه ماهه یا شش ماهه بگیریم تخفیف میدن مثل شرکت ها؟

برا سفارش از مخابرات کجا زنگ بزنم؟ چند ماه پیش زنگ زدم صابری گف اصلا همچین سرویسی نمیدیم به کسی !
    Last edited by ehsan_nekooee; 31-01-2011 at 23:47.

13. این کاربر از ehsan_nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من سجادم، از بچه هایی که قبلا صبانت داشتن و الان مخابرات هستن می خواستم نطرشون رو در مورد مقایسه این 2 بدونم
    سرعت دانلود و باز کردن صفحات - پینگ- قطع و وصلی - پشتیبانی و قیمت
    ممنونم
    من مرکز صابری بودم از صبا اومدم 256 مخابرات، کلا بهت بگم سرعت باز شدن صفحات خیلی کم شده، حدودا 1/3 شده!! سرعت دانلود هم قبلا بین 120 تا 180 بود الان 30 هست.
    ping کلا زیاد به کارم نیومده نمیدونم! قطعی وصلی فلن که 4-5 روز دانلود نکرده بودم گذاشتم همه دانلود شه قطعی نداشه! واقعا همینش یه دنیا ارزش داره! من که با صبا یکسره کارم ریستارت مودم بود تا شانسی وصل بشه! البته باز اگه شیر فلکه اینترنت رو از بالا سفت کنن باز ممکنه اینم قطعی پیدا کنه! پشتیبانی خاصی فکر نکنم داشته باشه! ولی تنظیمات خاصی نداره با همون تنظیمات صبا فقط باید یوزر و پسورد رو شماره تلفن با 511 بزنی، قیمت هم که به نظر من چون نامحدود خیلی مناسبه.
    اگه دانلود زیاد داری شک نکن مخابرات بهتره، صبانت که مارو سرکیسه کرده بود! ماهی 30 تومن پول حجم میکردن توی پاچه ی ما!

15. این کاربر از mohammadjavadvh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت HStifler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    Near God

پيش فرض

سلام من می خوام ADSL بگیرم از کجا بگیرم یعنی از چه شرکتی سه ماه باشه حجم هم تقریبا 15 تا 20 گیگ ممنون

17. این کاربر از HStifler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •