سلام ....
با تشکر از پاسختون ....
راستش مثل اینکه من هیچ کاری نمیتونم بکنم !!!!اومدم مثلا با مدیر انجمن موضوعات علمی صحبت کنم میگه تا 10 ارسال نداشته باشی نمیتونی پیغام خصوصی بدی !!!!
![]()
خوب حالا باید چی کار کنم ؟؟؟![]()
![]()
سلام ....
با تشکر از پاسختون ....
راستش مثل اینکه من هیچ کاری نمیتونم بکنم !!!!اومدم مثلا با مدیر انجمن موضوعات علمی صحبت کنم میگه تا 10 ارسال نداشته باشی نمیتونی پیغام خصوصی بدی !!!!
![]()
خوب حالا باید چی کار کنم ؟؟؟![]()
![]()
حالا من درخواست شما رو براشون مطرح میکنم ، ایشون میان و جواب میدن بهتون![]()
سلام ....
ممنون از لطفتون ......![]()
سلام ...
ممنون از سورنا عزیز .
عرض کنم متلب چون برای برنامه نویسی هست شما می بایست به انجمن برنامه نویسی مراجعه کنید . در انجمن موضوعات علمی به مسایل مرتبط با کامپیوتر پرداخته نمیشه . سوال شما دقیقا چی هست ؟ مقاله ای در این زمینه می خواید یا راهنمایی در کار با نرم افزار ؟
با سلام ....
با تشکر از پاسختون .....(تشکر هم که نمیشه زد !!!
)
من خودم با نرم افزار تا حدودی اشنایی دارم ...اما بیشتر توی زمینه پردازش تصویر با متلب منظورم بود ....مقاله هم نمیخوام ....انجمن میخوام![]()
خوب توی انجمن های دیگه چی کار میکن !!!!
من هم برای همون میخوام ..میخوام سوالات توی زمینه پردازش تصویر رو از اساتید بپرسم ..حالا خیلی هم اسراری بر درست کردن انجمن نیست ..ولی واقعا نمیدونم توی چه تالاری باید بپرسم !!!!
![]()
![]()
اینکه گفتم مقالات واسه این بود که برای مقالات انجمنی جدا داریم .
در این زمینه شما می بایست به انجمن برنامه نویسی مراجعه کنید .
اقایون من الان 25 تا پست دادم هنوز کاربره ازمایشی هستم کی این محدودیتو برمیدارین؟
چون تاریخ عضویتت هم جدیده باید یکم صبر کنی...نمیدونم تا کی...ولی زیاد نیس
ســلام یه سوال.....
وقتی مدیریت گروه رو انتقال میدی به یه کاربر دیگه برای اون طرف یه پیغام خصوصی میاد که توی 2 تا لینک قاطی پاتی هست...باید چی رو بزنه که تایید بشه...؟؟
اصلا اینطوریه که باید تایید کنه یا نه..؟؟
یه جای اون پیغام نوشته click this link ... که زیرش یه لینک به هم ریختس ، راهش اینه که لینک رو کپی کنی تو آدرس بار ه مرورگر !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)