می گیریم ازشون !!!
هیچ کاری نمی تونن بکنن ..نمی دونم چرا این قدر حرف می زنن !!
اگه اونجا هم بمونه بازیش خراب می شه !!!
می گیریم ازشون !!!
هیچ کاری نمی تونن بکنن ..نمی دونم چرا این قدر حرف می زنن !!
اگه اونجا هم بمونه بازیش خراب می شه !!!
شایعه چیه داش روبی همین 1 سا عت پیش بچه ها عکس رونالدو با پیرن رئال رو گذاشتن منبعشم رویتر بودبابا شایعه ها رو باور نکنید نه روبینیو رفتنیه و نه رونالدو اومدنی
وحید عکسه چی شددددددددددددددددددددد- بریم تایپیک تو متفرقه بزنیم
خدمت آقا رائول عزیزم سلام عرض می کنم....
در ضمن یه عذرخواهی به ایشون بدهکارم که تو یکی از پستام گفتم "ملتفتش می کنیم" اصلا" منظور بدی نداشتم
اگه ناراحت شدن به بزرگی خودشون امیدوارم ببخشند...
تهران- خبرگزاری ایسکانیوز: نانی هافبک پرتغالی تیم فوتبال منچستریونایتد در مورد انتقال رونالدو به رئال مادرید اعلام کرد، رونالدو مایل است منچستر را ترک کند و به رئال مادرید نقل و مکان کند.
به گزارش روز یکشنبه بخش فرانسه گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران دانشجویی ایران "ایسکانیوز" به نقل از سایت بین المللی گل، با اینکه مقامات باشگاه منچستریونایتد بارها تاکید کردند که کریستیانو رونالدو تا سال 2012 با این باشگاه قرارداد دارد .
وی تصریح کرد که او نمی تواند این باشگاه را ترک کند اما هموطن رونالدو بر خلاف نظر مدیران باشگاه عقیده دارد که وی در آینده ای نزدیک به سانتیاگو برنابئو می رود.
نانی طی مصاحبه ای به خبرنگاران گفت:" خبر ترک رونالدو برای منچستریونایتد ضربه ی سنگینی خواهد بود. کریستیانو در اردوی تیم ملی با اسکولاری مشورت کرده است و موضوع کاملا روشن است، او می خواهد منچستر را ترک کند."
با این حال مقامات منچستریونایتد تهدید کردند که اگر چنین اقدامی از سوی مقامت رئال صورت گیرد از مسوولان این باشگاه شکایت خواهند کرد.
Last edited by iammahdi; 04-07-2008 at 22:45.
راستی وحید من تو متفرقه نمیتونم پست بدم و تایپیک بزنم ( این قانونام دست وپاگیر شده) همین الان رفتم گفت نمیشه
قانون 17 چی میشه
Last edited by realmadrid-alireza; 04-07-2008 at 22:51.
اتفاقا می تونیم!!!
مگه همون تبصرهی 17 یوفا نیست ؟؟؟
ولی دوستان من ته دلم با روبی خودمونه حالا این نظر من رئال میتونه فصل بعد کریس رو بگیره
حالا بروبچ پایان نقل وانتقالات چه روزیه ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)