فکر کنم اگه استقلال این بازی هم میباخت بازم میرفتن آسیا اونوقت میگفتن 2تا تیم از جام حذفی دو تا از لیگ
ولی حالا چه تیم 13 چه 15 هم فرقی نمیکرد کی اول بشه
این استقلالی ها از خودشون چیزی ندارن این شعر و هم که به ---- بردن
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
فکر کنم اگه استقلال این بازی هم میباخت بازم میرفتن آسیا اونوقت میگفتن 2تا تیم از جام حذفی دو تا از لیگ
ولی حالا چه تیم 13 چه 15 هم فرقی نمیکرد کی اول بشه
این استقلالی ها از خودشون چیزی ندارن این شعر و هم که به ---- بردن
بی خیال.صحبت نکنیم دیگه دربارشون بهتره.
به نظرتون مدیر عامل کیو میزارن دوباره؟مربی خارجی که میاد کیه به نظرتون؟
با این وضع مالی به نظرتون صلاح هستش حضور مربی خارجی؟
اگه مربي خارجي بياد تيم بد بخت شده
خدا به خير كنه
آقا باشگاه استقلال اعلام كرده هم اكنون به ياري سبزتان نياز منديم
واسه خريدن يه دستگاه فاكس كه اسم هارو بفرستم afc واسه جام باشگاه ها
مزاح بود
در كل بنظر من استقلال بره جام باشگاه ها بهتر از پگاهه
چون خيلي خيت بود 4 تيم از ايران بره آسيا استقلال نره
بقول علي پروين هر وقت كه استقلال و پرسپوليس آماده بودن تيم ملي خوب داشتيم
بنظر من مدیر عاملتون از تشتک سازی ورامین میاد
مربی خارجی تون هم از دونقوز آباد میاد
یه وقتی به کله پوکتون نزنه برید مربی فرنگی بیارید ها میشه اری هان و اون بازیکنای پانامایی که اصلآ معلوم نیست پاناما کجای این نقشه دنیا هست که رفتید از اونجا چند تا توریست اوردید به عنوان بازیکنبا این وضع مالی به نظر من در اون گدا خونه رو تخته کنید وقتی تخته شد دیگه احتیاج به مربی خارجکی ندارید
زنده باد استقلال
من به اندازه کله بی مغزشان شادشدم
اولش روخوب اومدی دومشو بدولی سومشو خوب چی گفتم
آقاي علي آبادي ما هم ازخوشحالي شما خوشحاليم !
خبرگزاري پرسپوليس : استقلال همانطوري كه پيش بيني ميشد قهرمان جام حذفي شد . از همان روزي كه فيروز كريمي قبل از بازي با ذوب آهن مدعي شد تيمش در ضربات پنالتي حريف را شكست داده و راهي مرحله بعد ميشود انتظار ميرفت كه همان دست هاي پشت پرده اي كه آبي ها و به خصوص امير قلعه نويي مدعي بودند استقلال را از قهرماني دور ميكند باعث قهرماني اين تيم شدند . به هرحال نميتوان غير اين انتظار داشت كه وقتي پرسپوليس به شايستگي و با وجود تمامي مشكلات كه هر تيمي را زمين گير ميكرد قهرمان ليگ برتر شد راه قهرماني استقلال را هموار نكنند . پيروز شدن در 3 بازي مقابل ذوب آهن _ راه آهن و فولاد در ضربات پنالتي و در وقت هاي اضافي مقابل پگاه استقلال را به باشگاه هاي آسيا رساند و همانطوري كه گفته شد راه سختي پيش روي آنها است به دليل بازيهاي سنگين پلي آف براي حضور در جمع 4 تيم . زيرا به دليل قانون جديد AFC از هر كشور فقط 1 تيم به صورت مستقيم به جمع 4تيم گروه هاي 4 تيمي صعود ميكنند .
در هرصورت اين قهرماني را ابتدا به محمد علي آبادي كه خودش هم اذعان داشت از قهرماني استقلال بيش از حد خوشحال است ( هيچگاه چنين صحبتي براي قهرماني پرسپوليس صورت نگرفت ) و چند روز قبل از اين بازي نيز پاداش هايي را براي استقلالي ها در نظر گرفته بود تبريك ميگم و بعد به هواداران اين تيم كه شايد نتوانند يا درواقع نخواهند باور كنند قهرماني استقلال در جام حذفي از قبل مشخص شده بود .
همچنين صحبت ديگر ما به اين است كه چگونه آقاي علي آبادي كه در شور و خوشحالي قهرماني استقلال است در طول يك فصل تنها 600 ميليون به پرسپوليس كمك كرد اما به باشگاه رقيب چيزي در حدود 2 ميليارد تومان . و چگونه راه استفعا را به حبيب كاشاني نشان ميدهد . به هرصورت همانگونه كه در طول يك فصل ليگ با تمام كارشكني ها و مشكلاتي كه براي پرسپوليس محبوبترين تيم آسيا به وجود آوردند اما اين تيم اينقدر اقتدار داشت كه با وجود كسر 6امتياز هم جام را مال خود كند فصول بعد هم به همينگونه پيش خواهد رفت و پرسپوليس بازهم ميتواند به اقتدار خود ادامه دهد . اقتداري كه احتمالا در آسيا خواهد بود . جايي كه ديگر مثل جام هاي داخلي نيست تا كمر پرسپوليس را بشكنند .
فرخزادي در گفت و گو با فارس:
چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است.
محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم.
وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام ميگذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرفها را براي اعضا گذاشتند.
فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است.
عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي ميكنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه نشود.
همون بهتر که این لجن(علی آبادی) از اس تق لال خوشش میاد![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)