دوستان برای ps move حتما باید ps eye رو هم داشته باشیم ؟
دوستان برای ps move حتما باید ps eye رو هم داشته باشیم ؟
خیانت کار رفتی تو دسته دشمنبا همون ای دیت سیوت رو پاک کردی دسته رو عوض کردی یا یه یوزر دیگه ساختی ؟!؟
ميگن كه كنسولش هك شده و بازي هاي رايت شده هم روش جواب ميدن
اين درسته؟
شتر در خواب بیند پنبه دانه
اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه![]()
بله درسته ، ولی در حد همون هکر هاست نه بیشتر . یعنی هنوز به صورت عمومی نشده .
یکی از دلایل اصلی اینکه ps3 تا حالا کپی خور نشده قراردادیه که شرکت سونی با تولید کنندگان مودچیپ بسته تا سراغ Ps3 نرند . وگرنه اگر تولید کنندگان مودچیپ دست به کار شن هیچ کنسولی در امان نخواهد بود !
روش کار هم خیلی آسونه یه چیزی مثل Sundriver درست میکنند که ایزو بازی ها رو جای دیسک اصلی مونت میکنه و هیچ راهی هم برای جلوگیری ازش وجود نداره به جز اینکه بری دم تولید کنندگان این مدل قطعات رو ببینی
حالا حالا ها هم منتظر کپی اجرا کردن روی Ps3 نباشید ، چون هر کسی که دست به کار میشه برای -- کردنش و به یه جاهایی هم میرسه سونی یه پول قلمبه میده به طرف و پشتش یه فرمور جدید میده بیرون و همه چی کشک .
من Level م 26 اصلا دلم نمی آد پاک کنم ، دوست ندارم یه ای دی دیگه هم بسازم ! امروزم با اسنایپر رفتم تو علفا 15 نفر از افراد Raven رو هد شات کردم یه حالی داد ... امروز نمی شد رفت تو نقشه های 128 نفره و 256 نفره بازی کرد ، فکر کنم سرورشون نصفه را افتاده فقط همون بمب گذاری 64 نفره باز بود با اون 32 نفره ...اونو پاک کردم یکی دیگه ساختم تو هم بیا خیلی اسلحه هاش ردیفه
من یه SVER داشتم 15 بود پاک کردم رفتم valor دیدم اونم حال نداد !
این raven که خیلی حال میده لول 7-8 هستم دقیق یادم نیست
حالا بازی دیگه چی داری بزنیم ؟
این RDR هم برسه آنلاینشو بترکونم![]()
من زیاد آنلاین نمی شم ، بازی هایی که گاها آنلاین می زنم ایناست به ترتیب اونایی که زیاد بازی می کنم نوشتم :
MAG که سرور همه بازی های آنلاینه !
Kill Zone ( که تازگیا خیلی خلوت شده زیاد فاز نمی ده )
رزیدنت اویل 5 ( نسخه گلدش آنلاینش فاز می ده البته بدیش اینه که پلی استیشن یکی از افراد بازی کننده رو به عنوان سرور می گیره زیاد قطعی داره )
آنچارتد دو
SOCOM هم گاها بازی می کنم ولی اون خیلی یه جوری باهاش حال نمی کم .
موتور استورم دو هم بخوام ماشین بازی بزنم بازی می کنم .
آيا ممكنه سوني نرم افزاري رو ارائه بده كه تمام مدلهاي ps3 فت بتونن بازيهاي ps2 رو اجرا كنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر هم عرضه کنی باید بازی Orig بخری !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)