تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 375 از 1404 اولاول ... 2753253653713723733743753763773783793854254758751375 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,741 به 3,750 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس چرا من این دعوت به همکاری رو ندیدم؟پاک شده؟

دوستان،من با 3.90 m33-3 پاتاپون رو با UMD و بی UMD اجرا کردم،طوریش نبود.به همه توصیه میکنم PSP تون رو آپ تو دیت نگه دارین که درگیری پیش نیاد.
    همچنین،چون DAX توی لیست بازی هایی که تو 3.90 m33-3 بی UMD اجرا میشن اسم پاتاپون رو نوشته بود حدس میزنم باید با کمترش نیاد.اگه میاد چه بهتر!

آخر فروم باز mohammad_dj_kazin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من Patapon را با فریمور 3.70 با هیچ یو ام دی اجرا می کنم. من نمی دونم چرا بعضیها می گن یو ام دی واسه اجرا لازمه. من تاحالا نزدیک به 70 تا بازی را روی PSP ایم اجرا کردم که هیچکدوم یو ام دی نمی خواست...
    منظورتون از اينكه يو ام دي نميخواست اينه كه ميريختيد توي رم و بازي ميكردين؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

هم مموري رو بهت گرون گفته هم psp رو . الان كپي خور شده تهران حدود 225 هست .
    بايد صبر كني ديگه . هر چي به زمان امتحان مدارس نزديك تر بشيم قيمتش پايين تر مياد .
    اولا اينكه هردو رو گرون گفته و دومن اينكه توي خرداد ارزونتر هم ميشه

تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

آقايون يكي جواب كامل نميده
    !
    من اگه قرار باشه psp بخرم و بازيهاش ضايع تر از كامپيوتر باشه خوب نميخرم خلاصه psp بهتره يا pc.
    يكي جواب درست و حسابي بده.....

رم 8 گيگ چنده؟؟؟؟

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

11

آقايون يكي جواب كامل نميده
    !
    من اگه قرار باشه psp بخرم و بازيهاش ضايع تر از كامپيوتر باشه خوب نميخرم خلاصه psp بهتره يا pc.
    يكي جواب درست و حسابي بده.....

رم 8 گيگ چنده؟؟؟؟
    عكس هاي بازي هاي پي اس پي تو اينترنت ريخته يه سرچ تو گوگل بكن بعد خودتون بشينن فكر كنين ببينين براتون راضي كننده هست يا نه !‌ دوما اين عكسو ببين ! به نظر اين دوتا هم قدن يا هم هيكل داري با هم مقايسشون مي كني ؟!؟

لب تاپم كه فشرده شده كامپيوتره !!!!!!!!!! هيكلش ده برابر پي اس پي ! نكنين اينكارارو زشته پي اس پي رو نهايت بايد با يه موبايل خفن مقايسه كنيد !

قيمت هم چون تو ايران رابطه مستقيم با شكم مغازه دار داره بريد خودتون بپرسيد !

داره خودمونی میشه vizzzzzzzzzzzzzzzz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس چرا من این دعوت به همکاری رو ندیدم؟پاک شده؟

دوستان،من با 3.90 m33-3 پاتاپون رو با UMD و بی UMD اجرا کردم،طوریش نبود.به همه توصیه میکنم PSP تون رو آپ تو دیت نگه دارین که درگیری پیش نیاد.
    همچنین،چون DAX توی لیست بازی هایی که تو 3.90 m33-3 بی UMD اجرا میشن اسم پاتاپون رو نوشته بود حدس میزنم باید با کمترش نیاد.اگه میاد چه بهتر!
    من كه ميخوام Up To Date ش كنم ولى نميشه همش اروراى مزخرف ميده الانم 3.50 M33 دارم

آخر فروم باز J A V I D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    محل زندگی قلب تپنده ایران تهران

پيش فرض

من كه ميخوام Up To Date ش كنم ولى نميشه همش اروراى مزخرف ميده الانم 3.50 M33 دارم
    بخواي بري رو 3.90 اول بايد بري رو 3.52 آخرين پچ !

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عكس هاي بازي هاي پي اس پي تو اينترنت ريخته يه سرچ تو گوگل بكن بعد خودتون بشينن فكر كنين ببينين براتون راضي كننده هست يا نه !‌ دوما اين عكسو ببين ! به نظر اين دوتا هم قدن يا هم هيكل داري با هم مقايسشون مي كني ؟!؟

لب تاپم كه فشرده شده كامپيوتره !!!!!!!!!! هيكلش ده برابر پي اس پي ! نكنين اينكارارو زشته پي اس پي رو نهايت بايد با يه موبايل خفن مقايسه كنيد !

قيمت هم چون تو ايران رابطه مستقيم با شكم مغازه دار داره بريد خودتون بپرسيد !
    آقا جاوید یو ام دی دموتون عین مال منه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام من 2 روز پيش psp slim piano black رو 200 تو پاساژ كيش تجريش قيمت گرفتم . مموري 2Gbهم از 17 تا 24و مموري 4Gb هم از 49 تا 59 ميفروخت

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirrasa kateb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام من 2 روز پيش psp slim piano black رو 200 تو پاساژ كيش تجريش قيمت گرفتم . مموري 2Gbهم از 17 تا 24و مموري 4Gb هم از 49 تا 59 ميفروخت
    به به ! مظورت چیه؟
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    منیه یو ام دی داوینچی کد گرفتم بعد به تلویزیون وصلش کردم کیفیتش در حد دی وی دی بود
    Last edited by amirrasa kateb; 18-04-2008 at 11:17.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •