در زیر اشاره می کنم که چرا دنبال این چیز هام
-----------------
می خوام یه مقایسه ای داشته باشم بین آسیاتک و شهراد. شاید به درد دوستان بخوره.
مدت زمان برقراری ارتباط
خیلی جالبه، من هنوز هم تو کفشم (تو کفش نیستم ها توی کف اش هستم)
شهراد: 5شنبه ظهر سفارش دادم. شنبه صبح نامه اش تو مخابرات بود. شنبه عصر کانکت شدم. (یوزر و پس رو موقع سفارش بهم دادن)
آسیاتک: 5شنبه هفته ی پیش سفارش دادم. امروز صبح (4 شنبه ی این هفته) نامه اش تو مخابرات بود و تا ساعت 5 هم به دستشون نرسید.
به خانومه گفتم چه کنم، فرمودند که شنبه ساعت 4 بعد از ظهر زنگ بزنم (حالا در ادامه می گم که چرا این بده). که به احتمال قوی قضیه یه کانکت ما می افته به 1 شنبه (یعنی بیشتر از 1 هفته)
یوزر و پس رو هم حالا حالا ها قرار نیست بدن (قابل توجه darvish1900 عزیز)
ساپورت
شهراد: هم بخش فروش و هم بخش ساپورت، زن و مرد تقریباً به نسبت مساوی تقسیم شده.
اگر بخوایم وارد بودن طرف رو مثل میزان تحصیلات فرض کنیم، ساپورت شهراد سیکل هم نمی گیره
هر مشکلی داشتم و زنگ زدم، فقط گفتن که یه چیز دیگه به خطت وصله یا تلفن بیسیم داری یا ...
مدیرشون هم خیلی فکر کرده خبریه (از اونها بود که با یه اتاق عسل هم نمی شد خوردش)
ولی خوبیشون اینه که آدم رو بیخودی گول نمی زنن (البته می پیچونن ها ولی آدم های ساده ای ان)
آسیا تک: نمی دونم شاید شانس من بوده ولی برای بخش فروش فقط خانوم های با ادب و خوش اخلاق هستن ولی بخش پشتیبانی فقط مردای خسته (به نظر من این خانوم ها مسئول خر کردن هستند و اون آقایون مسئول پیچوندن)
هنوز با ساپورتش سر و کار زیادی نداشتم ولی از طرز حرف زدنشون میشه فهمید که با فرض بالا، تحصیلات ابتدایی هم پیدا نمی کنن
و مسئولان فروششون فقط 8 تا 5 هستن
سرعت دانلود
شهراد: برای 128 طرف های 13 می چرخید البته ساپورتشون می گفت که از 20 نباید کمتر بیاد
آسیاتک: هنوز وصل نشده، نمی دونم
سیستم آنلاین
شهراد: سیستمش بد نیست (همون crm.shahrad.com)
آسیاتک: فکر کنم نداشته باشه
یه مطلب جالب
خدمتی جدید از آسیاتک:
اگر در طول روز خیلی خسته می شوید، اگر رئیستان آدم بد اخلاقی است، اگر در مدرسه به ریشتان گیر می دهند،
دیگر نگران نباشد، آسیاتک این مشکل را حل کرده
برای این کار کافی است تلفن را بردارید و شماره ی 1844 را بگیرید و دکمه ی 1 یا 2 را بفشارید
سپس می توانید از موسیقی های آرامش بخش زیبا لذت ببرید و مطمئن باشید که هیچ اپراتوری گوشی را بر نمی دارد تا مزاحم موسیقی گوش کردنتان شود
(قابل توجه دوستدارا ن GodFather و Papillon: این آهنگ ها هم در لیست هستند)
تنها مشکل این است که هر یکی دو دقیقه خانوم خوش صدایی همین نکته ای رو که من گفتم به شما گوشزد می کنه که باید دکمه ی * و سپس 1 رابفشارید و از ادامه ی موسیقی لذت ببرید
البته من هنوز ارتباطم برقرار نشده که بتونم نظر نهایی بدم ولی فکر کنم شهراد بهتر باشه