تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3749 از 4105 اولاول ... 27493249364936993739374537463747374837493750375137523753375937993849 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,481 به 37,490 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan90ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

در مورد اون نقطه چین سوال داشتم

شنیدم تو خدمت به زور تجاوز جنسی میشه صحت داره؟
    نه داداش چنین چیزی به این شدت که میگی نیست و بستگی به میزان فساد در محل خدمت داره مثلا سرباز به یه پادگان بی در و پیکر و با کادری ها و سربازهای تبعیدی و فاسد بیفته و یا جو آسایشگاه فاسد باشه یا خود سرباز مشکل داشته باشه
    ولی ارتش 3 تا ارگان مهم داره به نام حفاظت و بازرسی و عقیدتی سیاسی که در پادگانها خیلی خیلی قوی هستن و کسی نمیتونه رو حرفشون حرفی بزنه

اگه بویی ببرن و بفهمن در پادگان یا آسایشگاه چنین مسائلی اتفاق افتاده سریع وارد عمل میشن و متجاوز اعم از کادر یا سرباز را قضائی میکنن و براش پرونده قضائی تشکیل میدن و اگه جرمش اثبات بشه پرونده سرباز یا کادری متجاوز را تا اعدام سرباز یا کادری متجاوز جلو میبرن

این 3 تا ارگان حفاظت و بازرسی و عقیدتی سیاسی در سطح پادگانها صندوقهایی برای نوشتن نامه به اونها دارن که اگه سرباز احساس خطر کنه میتونه یا به صورت حضوری و یا نوشتن نامه حتی بدون ذکر نام و انداختن داخل صندوقها مشکل را به اطلاعشون برسونه و اونها هم سریعا به طور محسوس و نامحسوس مشکل را پیگیری میکنن و با متخلفین برخورد جدی میکنن پس جای هیچ نگرانی نیست

2. 3 کاربر از erfan90ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sbpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان این هی میگن به خونه های سرباز های اخطاریه و پیام میدیم
    تا حالا کسی از دوستان چنین چیزی دریافت کرده؟
    بعد یه سوالی اصلن ازکجا شماره و آدرس سرباز رو دارن که بخوان براش چیزی ارسال کنن
    برای من که پیامی تاحالا نیومده

برای شما شده چیزی بفرستن؟
    بعد یه سوال دیگه داشتم اینا منظورشون به سرباز های غایب یا سرباز فراری ها؟
    سرباز غایب که خیلی داریم!!!!!!!!!!

4. این کاربر از sbpf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال silvermanhhh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

در مورد اون نقطه چین سوال داشتم

شنیدم تو خدمت به زور تجاوز جنسی میشه صحت داره؟
    نه والا
    منم شیش ماه دیگه میرم سربازی
    یعنی؟؟؟......؟؟؟؟
    من برادرم رفت خدمت اون تجربه کرده،میگفت معمولا فردی رو بش تجاوز و زورکی اونجوریش میکنن که یا راپورت داده باشه و بخان ازش انتقام بگیرن یا خودش اینکاره باشه،وگرنه غیر این میمونه مسخره کردنو دست انداختن و تحقیر که دیگه زور داشتی که شخصا مقابله کن اگر نه به فرماندهی کسی بگی حله،بنده شحصا خدمتو یه جور مدرسه ی شبانه روزی میدونم،چون از درس و دانشگاه خیلی بدم میاد این مثالو زدم

6. این کاربر از silvermanhhh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Alijo0on's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران کثیفـــ

پيش فرض

تا میتونین خدمتو نرید ....
    فقط 21 ماه وقتت طلف میشه و بس

نت مث یه مرد ارتش خدمت کردم اعزامی 6/93 آمورشی 04 بیرجند و ترخیصمم 3/95 تهران ، کارتمم 1 ماه بعد اومد به هیچ دردیم نمیخوره غیراز گرفتن پاسپورت ....
    در ضمن تو خدمت ما سیگاررو کشیدیم

8. 2 کاربر از Alijo0on بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

سلام
    دوستان این هی میگن به خونه های سرباز های اخطاریه و پیام میدیم
    تا حالا کسی از دوستان چنین چیزی دریافت کرده؟

بعد یه سوالی اصلن ازکجا شماره و آدرس سرباز رو دارن که بخوان براش چیزی ارسال کنن
    برای من که پیامی تاحالا نیومده

برای شما شده چیزی بفرستن؟
    بعد یه سوال دیگه داشتم اینا منظورشون به سرباز های غایب یا سرباز فراری ها؟
    سرباز غایب که خیلی داریم!!!!!!!!!!
    سلام

> پیامک آره اما اخطاریه هنوز نه ولی فک کنم تو راهه و به زودی میرسه (ای جون )
    > واقعا آمار گرفتن کاری نداره و کافیه نظام وظیفه با 2 3 تا سازمان همکاری داشته باشه تا به خیلی چیزا پی ببره.از آدرس منزل و شماره تماس گرفته تا وضعیت خدمت افراد ذکور
    > جمیع سربازان،غایب و فراری.اینا میگن بیش از 2 میلیون غایب اما به نظر بالای 3 میلیون سرباز غایب داریم.به هر حال تعدادشون زیاده

داره خودمونی میشه sbpf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام

> پیامک آره اما اخطاریه هنوز نه ولی فک کنم تو راهه و به زودی میرسه (ای جون )
    > واقعا آمار گرفتن کاری نداره و کافیه نظام وظیفه با 2 3 تا سازمان همکاری داشته باشه تا به خیلی چیزا پی ببره.از آدرس منزل و شماره تماس گرفته تا وضعیت خدمت افراد ذکور
    > جمیع سربازان،غایب و فراری.اینا میگن بیش از 2 میلیون غایب اما به نظر بالای 3 میلیون سرباز غایب داریم.به هر حال تعدادشون زیاده
    من فقط دارم به خاطر استیکرات میخندم!

ایول

یعنی خودت چیزی دریافت کردی؟ دقیقا متنش چیه؟
    شمارتو از کجا دارن؟ (البته اگه سیم کارت به نامت باشه که هیچی!!!!!)
    Last edited by sbpf; 31-10-2016 at 20:45.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

کسی نیست جواب ما رو بده؟
    سلام سردار
    اضافه خدمت سنواتی رو مشاغل سرتیپ به بالا می تونن ببخشن که اونا اصلا نمی بخشن،ولی یه راه دیگه هم عفو رهبری هست که چند سال یکبار به مناسب یکی از اعیاد شامل حال غایبین میشه که زمان خدمت ما در سال 90 برای عید فطر این اتفاق افتاد دفعه قبلش هم می گفتن سال 86 بوده!
    ولی از روز اول که برید آموزشی در این باره شایعه خواهید شنفت که سنوات ها رو بخشیدن
    برای این که در شهر خود خدمت کنید باید شرایطی مانند متاهلی، تک پسری،پدر نظامی،کمیته امداد،بهزیستی، سر پرست خانواده داشته باشید!
    اگه یکی از اینا باشه می تونید به خدمت در شهر خود یا حداقل نزدیک ترین شهر ممکن امیدوار باشید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Doctor Splinter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

تو خدمت سیگار گیر میاد؟ اگه وجود داره چجوری تهیه کنیم کسی متوجه نشه ؟ خلاصه اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم بشنوم
    متاسفانه آدم سیگاری در محیط پادگان زیاده و یه مقدار هم با دژبان ها و پاسدارها رفیق باشید میتونید هم از بیرون بیارید داخل هم از خود اونا بگیرید البته قیمت سیگار داخل پادگان گرون تر از بیرونه!
    به امید روزی که یک آدم سیگاری هم روی زمین نباشه
    من ارشد یگان که بودم از 60 تا سربازی که داشتیم راحت 50 تاش سیگاری بود هر چقدر هم ما اینا رو تنبیه کردیم و بازداشتگاه انداختیم بازم دست از این کار نکشیدن@در یگان ما جریمه سیگار 3 روز بازداشتگاه بود. بعضی فرمانده ها اضافه خدمت های 5 و 10 روز هم می زدن!
    حتی یه بار فرمانده یگان کل سیگاری ها رو توی برف سینه خیز برد

13. این کاربر از Doctor Splinter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام دوستان من یکی از دوستام سوابق کسری بسیجشو از طریق سپاه ثبت سیستم کرده و امروز داخل برگ اعزام (آخرین وضعیت) که از پلیس +10 گرفته بود ثبت شده حالا با توجه به اینکه آموزشیش ارتش بوده نیاز هست بازم بره ارتش تهران یا نه؟چون مث اینکه قبلا اینطور بوده
    یا اینکه دیگه ثبت شده؟؟؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

ما هم از امروز بلاخره روزبرگ شدیم (01)
    حس خوبیه ازون محیط درومدم
    فقط نمیدونم چرا هنوز بیدارم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •