تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3749 از 4428 اولاول ... 274932493649369937393745374637473748374937503751375237533759379938494249 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,481 به 37,490 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام. میخواستم بدونم پارس آنلاین قانون Fair Use Policy یا سیاست استفاده ی منصفانه از اینترنت شبانه ی رایگان داره؟
    سلام
    در گذشته نه همچین قانونی نداشت ولی جدیدا چرا
    یه هفته میشه که بعضیا که زیاد دانلود کردن سرعتشون رو سرعت اسمی سرویس قفل میشه
    مثلا من 1 مگ دارم یه هفتس شبانه سرعتم بین 80 تا 100 کیلوبیت متغیره

3. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دیشب برا من که افتضاح بود... همش بین 30 تا 80 بود!!! ( 1 مگ )
    جاسوس! حدا لعنتت کنه!
    با این وضع سرعت، اصن نمی صرفه شبا بذاری رو دانلود... حیف پولی که دادم برا پارس...
    منم دیشب دانلود به زور 2-3گیگ با 2مگ گرفتم. بدتر از این هم میشه یه عده استثناء عکس میگذارن سرعتشون خوبه. بقیه هم که از صبانت زده شدن فکر میکنن همه وضعشون اینجا خوبه پامیشن میان بعد تازه میفهمن اونطور هم نبوده.
    مورد هجوم جماعت فیلم و سریال و بازی بگیر هم که واقع بشه دیگه نور الانور میشه.

من نمیدونم این چه فیلمی شد که همه دارن فیلم و سریال میگیرن.

من سالهاست اینترنت دارم 7-8تا بازی در سال شاید نگیرم و 4-5تا فیلم اونم خارجی، واقعا دل خوشی دارن بعضیا و از صبح تا شب فیلم می بینند.

حالا کاش یه چیز واسه دانلود میگذاشتن که ارش داشت.

5. 4 کاربر از Alone-Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دقیقاً تو تست‌های اسپیدتست واسه این رفقا می‌زد سلیمانیه عراق. بعد اسم ISP‌ رو هم نوشته بود شهراد.

من چهار سال پیش به مدت 7 - 8 ماه از شهراد اینترنت داشتم. خیلی داغون بود. مدام قطع می‌شد اینترنتم. بعدش هم دانلود شبانه رایگانش افتضاح بود. بعدش رفتم آسیاتک. فهمیدم که شهراد پهنای باندش رو از آسیاتک می‌گرفته و یه جورایی نماینده اون بوده. سرویساش عین سرویسای آسیاتک بود. حتی کنترل پنل کاربری سایتش هم درست عین هم بود. ولی خود آسیاتک دیگه مشکل قطعی نداشتم. اما بازم اینترنتش تعریفی نداشت. شبانه هم که زارتی سرعت می‌شد نصف سرعت اسمی سرویسم.

حالا ظاهراً یه جاهایی مثل کرج بعضی IPهایی که پارس‌آنلاین می‌ده به اسم شهراده و وضعیت اینترنتش هم خیلی خرابه.
    عجب!! الان دقت کردم دیدم ISP مو زده شهراد نت و مکانم رو هم زده سلیمانیه و سرعتم افتضاح بود، یه بار خط و ریست کردم برگشت رو پارس آنلاین که یه کم بهتر شد ولی باز به خوبی مثلا دو هفته پیش نشد! ولی فکر کنم یه کم بعد اتوماتیک دوباره برگرده رو همون شهراد نت. دهنشون سرویس این یعنی چی آخه؟؟ شاید چون پهنای باند ندارن اومدن از اینترنت گند شهرادنت قرض گرفتن و مارو پاس دادن اون ور!

در هر صورت مرسی Bilmazlar عزیز. خیلی کمکم کرد این راهنماییت.

7. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سایت پارس انلاین چرا باز نمیشه
    این ارور را میده
    jtablesession::Store Failed
    DB function failed with error number 145
    Table './polweb/jos_session' is marked as crashed and should be repaired SQL=INSERT INTO `jos_session` ( `session_id`,`time`,`username`,`gid`,`guest`,`clie nt_id` ) VALUES ( '955fe3a545152bb55d3a041fed2368cd','1409820336','' ,'0','1','0' )

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

منم دیشب دانلود به زور 2-3گیگ با 2مگ گرفتم. بدتر از این هم میشه یه عده استثناء عکس میگذارن سرعتشون خوبه. بقیه هم که از صبانت زده شدن فکر میکنن همه وضعشون اینجا خوبه پامیشن میان بعد تازه میفهمن اونطور هم نبوده.
    مورد هجوم جماعت فیلم و سریال و بازی بگیر هم که واقع بشه دیگه نور الانور میشه.

من نمیدونم این چه فیلمی شد که همه دارن فیلم و سریال میگیرن.

من سالهاست اینترنت دارم 7-8تا بازی در سال شاید نگیرم و 4-5تا فیلم اونم خارجی، واقعا دل خوشی دارن بعضیا و از صبح تا شب فیلم می بینند.

حالا کاش یه چیز واسه دانلود میگذاشتن که ارش داشت.
    فقط اینو هم در نظر داشته باش که اونایی که میان عکس با سرعت بالا میذارن ممکنه کمی قضیه شون بو دار باشه... وگرنه من تا مشکلی نداشته باشم معمولا نمیام تو این فروم ها و به جاش از اینترنت خوبم لذت میبرم. بقیه هم احتمالا کم و بیش اینجوری باشن و کاربر عادی نمیاد برای تشکر از شرکت ها عکس سرعت بالاشو بذاره. این جوری که من برداشت میکنم در حال حاضر خیلی ها از سرویس هاشون راضی نیستن و بالاخره باید این فضا بعضی وقتا تلطیف هم بشه دیگه. منظورمو که متوجه میشی؟

10. 5 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سایت پارس انلاین چرا باز نمیشه'955fe3a545152bb55d3a041fed2368cd','1409820336','' ,'0','1','0' )
    برای من باز میشه. با Parsonline.net امتحان کردی؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

الان سرعت دانلود شما در ساعات عادی حدودا چقدره؟
    در حالت عادی تو روز بین 150 تا 250 شب هم تعطیل. در صورتیکه قبلا تو روز زیر 700-800 نمیومد ولی بازم شب تعطیل بود.

13. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مثلا وقتی اومد از تو کوچه چک کرد دستگاش عدد 35% را نشان داد گفت القایی به خط داری -وقتی گوشی تلفن را کشیدم دوباره چک کرد دستگاه عدد 0 % را نشان داد
    نمیدونم دیگه چه کار کنم
    به نظر من برو پیش رئیس مخابرات منطقه تون اگه نشد هم به این شماره ای که دوستان میگن برای شکایاته زنگ بزن. بالاخره باید درست بشه دیگه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بله -دکل میگذارن --هزینه دکل و تجهیزات 250 هست --25 هزینه نصب هست -کابل هم متری 1500 --
    مشکل هزینه ندارم --
    همین جوری خرجی ها حساب کردم--- روی خط دیگمون-- های وب --گرفتم ازمایشی یک ماه ----برای هاوی وب و پارس انلاین این ماه 110 شد تازه 16 تومان برای 15 گیگ دادم ---
    فقط با مسئولش حرف زدم میگفت قطعیش مثل adsl هست --حالا اگه بخوان دوباره این کارو را بکنن دیگه خیلی جای حرف هست --همیار نت هم فکر کنم زیر مجموعه پارس انلاین باشه اما تعرفه هاش فرق میکنه
    الان های وب کیفیتش چطوره نسبت به پارس آنلاین؟ هم از نظر سرعت دانلود هم از نظر سرعت استریمینگ و پینگ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •