تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3749 از 4751 اولاول ... 2749324936493699373937453746374737483749375037513752375337593799384942494749 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,481 به 37,490 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم ، برای طراح کاری نداره که نرم افزارشون رو به گونه ای طراحی کنه که کسانی که موعد شارژشون با روز پروموشن یکی میشه یکساعت بعد بهشون تعلق بگیره و از این دست... در هرصورت من حتی مثل شما تماس هم نگرفتم چون به پروموشن نیازی ندارم . فقط خواستم بگم همه جای دنیا طرحهای آف و پروموشن و غیره به گونه ای تعلق میگیره که همه بتونن استفاده کنن.

خوب ببین دوست عزیزم من تمام این فکرا رو کردم آره من رشتم حسابداری شاید خیلی چیزا رو ندونم ولی
    اگه واسه یک نفر اینکار رو انجام بدن به دوره بعد اضافه کنند می دونی چند نفر پشت اونا زنگ می زنند و می خوان اینکار انجام بشه من پرسیدم تمام گیگ ها را خود تهران می ده شما فک کن کل ایران بخوان زنگ بزنند که دوره ام 27 28 29 1 2 و..... به دره بعد بدید اونوقت می دونی چقدر بار کاریشون زیاد میشه چقد حجم تلفن دارند بنده خداها دیگه تا 13 بدر باید شبانه روز باشن تا تلفن ها را جواب بدن ..............
    بعدشم این حق نیست چون هدیه س شما کجای دنیا دیدی بهتون کادو بدن بعد بگی نه اینو نمی خوام برو عوضش کن و یا هر چیز دیگه ای من خودم طرفدار حق هستم الان طرفداری می کنم چون واقعا حق با اونا بوده وقتی تو روز عادی زنگ می زنید 10 نفر پشت خط منتظر اون موقع میشه 100 نفر اونا هم همین فکر و کردن لابد دیگه یا بیشتر ....

2. 2 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

خوب ببین دوست عزیزم من تمام این فکرا رو کردم آره من رشتم حسابداری شاید خیلی چیزا رو ندونم ولی
    اگه واسه یک نفر اینکار رو انجام بدن به دوره بعد اضافه کنند می دونی چند نفر پشت اونا زنگ می زنند و می خوان اینکار انجام بشه من پرسیدم تمام گیگ ها را خود تهران می ده شما فک کن کل ایران بخوان زنگ بزنند که دوره ام 27 28 29 1 2 و..... به دره بعد بدید اونوقت می دونی چقدر بار کاریشون زیاد میشه چقد حجم تلفن دارند بنده خداها دیگه تا 13 بدر باید شبانه روز باشن تا تلفن ها را جواب بدن ..............
    بعدشم این حق نیست چون هدیه س شما کجای دنیا دیدی بهتون کادو بدن بعد بگی نه اینو نمی خوام برو عوضش کن و یا هر چیز دیگه ای من خودم طرفدار حق هستم الان طرفداری می کنم چون واقعا حق با اونا بوده وقتی تو روز عادی زنگ می زنید 10 نفر پشت خط منتظر اون موقع میشه 100 نفر اونا هم همین فکر و کردن لابد دیگه یا بیشتر ....
    نشد. اینکه تو روز روشن زنگ میزنید و 10 نفر جلوی شما هستند یعنی مشکلی وجود دارد که کاربر مجبور شده در نوبت تلفن منتظر بماند و وقت گرانبهایش را تلف کند. یعنی علاوه بر مشکلی که شرکت علتش بوده، توانایی پاسخگویی و سرویس دهی به آن حجم از کاربر را ندارند. وقتی قابلیت سرویس دهی به این تعداد از یوزر را ندارند و با این حال باز هم مشتری جدید می پذیرند، یعنی این بنگاه تجاری منافع کوتاه مدت را به رضایت مشتری در بلند مدت ترجیح میدهد.

شاتل که عدد و رقمی نیست، پس وقتی شرکتی مثل تویوتا یا سونی فراخوان میلیونی میدهند که مثلا برای تعویض فلان قطعه بیایید با تفسیر شما اینا باید اعلان ورشکستگی کنند چون توانایی پاسخگویی به این حجم مراجعه کننده را ندارند در صورتیکه عکس این مورد را شاهد هستیم.
    درسته دندان اسب پیش کشی را کسی نمی شمارد. ولی هدیه ای که به کار من کاربر نمیاد چه ارزشی داره؟ چه مشکلی از من را حل میکند؟ جنسی از اپل میخرید و بعد قیمتش را کاهش میدهد. شما ناراضی می شوید. اپل در عوض به شما کارت هدیه میدهد که از اپل استور خرید کنید. هدیه یعنی این. این است مشتری مداری.

4. 3 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

شما اصلا متوجه منظور من نشدی. در صورتیکه نرم افزارشون به گونه ای باشه که به صورت اتوماتیک هدیه به همه اضافه بشه ( یعنی مال کسانی که تداخل پیدا میکنه یک ساعت دیرتر اضافه بشه ) اصلا کار به تلفن زدن کشیده نمیشه.

این از این.

در مورد هدیه و فلان ، باید بگم که قبلا این بحث رو ما اینجا کردیم، هدیه و پروموشن و غیره بخشی از سیاست فروشه ، یعنی تا هست یک کمپانی مثل شاتل پرمشتری میشه دیگه. من میتونستم اصلا از شاتل سرویس نگیرم! اینا سیاست فروش خودشونه پس حق مشتریست. ضمنا اگه هدیه است و قابلی نداره و غیره چطور پیش فاکتورش هم صادرشده (درسته پولی گرفته نمیشه ) ولی توی سابقه مالی من خیلی شیک !! ورداشته زده 3 گیگ ترافیک هدیه 14000 تومن ، بعد هم نوشته هزینه 0. منت رو گذاشتن ولی استفاده ای نشده.

باز هم ممنون از پاسخهای شما .

6. 4 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سرزمین باستانی

پيش فرض

شاتل دوستان 25 براي شما هم 3 گيگ ترافيك رايگان رو داد يا يك روز ديگه ريخته ؟

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

10

.............
    در مورد هدیه و فلان ، باید بگم .......
    سلام
    در مورد هدیه یا همون پروموشن باید بگم که:
    1- سیاستشون اینه که با گذاشتن تاریخ تمدید یه عده ی زیادی رو حذف میکنند (مثلا قبل از 25 هر ماه)
    2- پیشنهاد من اینه که کسایی که میخوان بیان شاتل تاریخ اولین اتصالشون رو قبل از 24 اون ماه قرار بدهند

و اونهایی که جزء شاتل هستند اگر بتونند این تاریخ رو با همکاری پشتیبانی تغییر بدند برای دوره های بعدی جزء این پروموشن میشند (البته احتمال همکاری شاتل با اونها خیلی کمه ولی به امتحانش میارزه)
    البته تعداد این پروموشنها در کل سال زیاد نیست شاید 1 تا 3 تا باشه پس خودتون رو زیاد ناراحت نکنید
    موفق باشید

9. 5 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

آره میشه تغییر داد اتفاقا استقبال هم میکنند. وقتی ترافیکت رو زودتر از موعد تموم کنی سریع تلفن میزنن که برات وصل کنیم ( زودتر).. این هم یک سیاسته وقتی موعد شارژت رو هی بکشی عقب ، پول بیشتر دادی و اینا هم بدشون نمیاد.

من شارژم سه سال پیش ، 10 ام بوده هی یه روز یه روز اومده عقب رسیده 25 ام.

ولی به قول شما ارزش نداره فوقش میخریم گیگ اضافه اگه لازم داشتیم. هدیه هم مال خودشون.

11. 2 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت Punk Girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

امروز 27 ام بود و چون قرار بود از 25ام گیگ هدیه رو بدن و دیدم هنوز خبری نیست گفتم زنگ بزنم ببینم قضیه چیه.زنگ زدم و خانوم واحد فروش گوشیو برداشت.اینم مکالمات رد و بدل شده:
    من: قرار بود از 25ام هدیه رو بدید ولی هنوز خبری نشده.قضیه اش چیه؟
    واحد فروش: بذارید چک کنم... آهان شما بخاطر قطع ترافیکتون هدیه بهتون تعلق نمیگیره( دقیقا دیشب گیگم تموم شده بود)
    من: ولی شما تو همین صفحه توضیح دادید که هدیه به اونایی که ترافیکشون قطع شده هم تعلق میگیره
    واحد فروش: بذارید ببینم...آهان شما مشخصاتتون رو ویرایش کردید بخاطر اینکه تغییر مشخصات دادید هدیه به شما تعلق نمیگیره( تغییر مشخصاتی که چند وقت قبل داده بودم فقط شامل یک حرف توی آدرس بود و هیچ ربطی به اسم و فامیلیم نداشت)
    من: ولی شما توی این صفحه حتی درباره اینکه هدیه به اونایی که تغییر مشخصات میدن تعلق نمیگیره هیچی نگفتید... الان این حرفایی که میزنید که چه ربطی به تغییر مشخصات داره؟
    واحد فروش که کلافه شده بود، لحنشو عوض کرد و گفت: بـــــه ســــلـــامــــتـــــــ ...( منظورش این بود بسه دیگه گوشیو بذار پایین)

حالا مشکل این بود که معلوم نیست کدامین شیر پاک خورده ای اونجا واسه من درخواست تغییر سرویس رد کرده بود و اکو 512 منو میخواست تبدیل به اکوافیس کنه،در حالیکه من اصلا همچین درخواستی نداده بودم.
    و حرف جالب آقای مدیر عامل: گفت فقط میخوام بدونید این 3 گیگ فقط هدیه ما به کاربراست و هیچ الزامی نیست که این 3 گیگو به کاربرا بدیم.
    واسه من قضیه 3 گیگ هدیه نبود، قضیه این بود که پشتیبانی و واحد فروش این شرکت ضعیفه حالا هر چی از مزایاش بگیم فرقی نداره چون همون پشتیبانی و فروشش مزایا و خوبیهای دیگه(!!!) رو به باد میده.
    بخاطر ضعیف بودن پشتیبانی و واحد فروش و همینطور درخواست خود به خودی سرویس که برام رد کرده بودند منم رفتم فسخ(البته به همین راحتی ها نبود کلی بحث کردیم).در حالیکه هنوز 2 ماه از بودن من در کنار شاتل مشتری مدار نگذشته بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه MohsenStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لیوان تبلیغاتی ارائه شده به نمایندگان شاتل بمناسبت عید نوروز :

Last edited by MohsenStar; 18-03-2012 at 07:56.

14. 6 کاربر از MohsenStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیزم اگر واقعا توانایی اینو داری که خودت طرحی در این رابطه داری چرا به رخ شاتل نمیکیشی شرکتی به این بزرگی من یقین دارم اگر بهشون بگی طرحتو رو هوا بزنن جدی میگم بهشون ایمیل بزن و بگو .......
    ببین من کاری ندارم چیزی و که شنیدم و دیدم را میگم این که شاتل تو این قضیه با انصاف هست اگر امکانش بود مطمئن باشید به دوره بعد اضافه می کرد چون کاربرا زیادن و بقول پریسا نرم افزارشو نداشتن که همه مشترکین را در بربگیرد اینطوری اضافه شه وگرنه هدیه تولد شاتل و در نظر بگیرید من یکی از دوستام واسه تولدش3 گیگ شو به دوره بعد اضافه کردن بااینکه 15 روز به پایان دورش مونده بود و یا یکی از بستگانم 1 ساله داشته 20 روز مونده بود بهش گفتن اگر تمدید کنی و قطع نشی به دوره بعدیتون اضافه می کنن پس بی انصاف نباشید بابا......

یعنی هدیه تولد پارسالت هم اینطوری شد؟؟؟؟!

---------- Post added at 08:29 AM ---------- Previous post was at 08:26 AM ----------

شما هم از شاتل سرویس دارید ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها بی انصاف نباشید شاتل اردیبهشت اول شد گیگ داد 17 شهریور قطعی سراسری بود گیگ داد هدیه های تولدمون گیگ داد دوباره 1 بار کشتی رفت رو کابل خلیج فارس گیگ داد بخاطر اختلالات پروموشن میلاد حضرت رسول گیگ داد هدیه نوروزی گیگ داد من که با همین هدیه ها دیگه نیازم به شب نمی کشه تو روز با همین سرعت دارم دانلودها رو انجام می دم ...

17. این کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •