کی میگه ساعت خدمت تا 2 هست؟؟؟ تا 5بعد از ظهره
مدرکتون چی هست؟
همه چی بستگی فرمانده و جایی که خدمت میکنی داره و واسه هر کسی متفاوته
با آشنا اینا حتما میتونی کاری کنی
کی میگه ساعت خدمت تا 2 هست؟؟؟ تا 5بعد از ظهره
مدرکتون چی هست؟
همه چی بستگی فرمانده و جایی که خدمت میکنی داره و واسه هر کسی متفاوته
با آشنا اینا حتما میتونی کاری کنی
سلام دوستان برای واکسن منژیت و دوگانه ،دقیقا کجا باید برم؟ایا تمام تزریقاتیا قبول میکنن یا نه باید بیمارستان باشه؟یا جای بخصوصی هست؟
دستتون درد نکنه زود جواب بدید فردامیخام برم براش
Edit:ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم ،من که اردیبهشت ماه همین سال فارغ التحصیل شدم با مدرک فوق دیپلم،تا سال دیگه اردیبهشت وقت دارم؟یا شش ماهه هست مهلتش؟یدفه اضاف نزنن میخام خیالم راحت باشه
Last edited by silvermanhhh; 29-10-2016 at 21:45.
برای واکسن وقتی میری پلیس+10 برگه ها بت میده پر کنی یه ادرس بهت میده که بری کجا واکسن بزنی و ی ساعتی مشخصی داره میری واکسن برات میزنن رایگانم هستش
تا یک سال بعد تحصیل وقت دارید بعد یک سال غیبت میخورید
اقا من اعزام برج ده هستم معاف از رزم میشم ولی اشتباه کردم و اقدام نکردم ولی اگه الان اقدام کنم اعزامم به تعویق میوفته و نمیخوام به تعویق بیوفته میشه تو اموزشی معاف ارزم گرفت ؟ممنون
میشه باید تلاشتو بکنی من یادمه دوران آموزشی طرف میگفت میخوام برم دنیال معاف از رزمی اولا اصلا نمیزاشتن بره بهداری بعدشم اونا میگن اگه معاف از رشم میشدی باید قبل خدمت میوفتادی دنبالش
ولی تو خدمت خیلی جاها معاف از رزم معنی نداره همه کار میکنی مثل بقیه شاید نسبت به بقیه کمتر نگهبانی بدی![]()
تو خدمت سیگار گیر میاد؟ اگه وجود داره چجوری تهیه کنیم کسی متوجه نشه ؟ خلاصه اگه تجربه ای دارید خوشحال میشم بشنوم![]()
فراوون!! اصن ضرب المثل داریم تو خدمت یا سیگاری میشی یا ... ولش کن![]()
در مورد اون نقطه چین سوال داشتمفراوون!! اصن ضرب المثل داریم تو خدمت یا سیگاری میشی یا ... ولش کن
شنیدم تو خدمت به زور تجاوز جنسی میشه صحت داره؟![]()
به نوع جنس بستگی داره
اصولا افرادی که سطح بدنشون با پشمک حاجی عبدلله پوشانده شده در همه مکان ها در امان هستن
جالب اینجاست یه سری از دوستان اینجا "کرم موبر" رو جزء وسائل ضروری اعلام کردن که باید تو دوره آموزشی با خودتون ببرید...![]()
من سیگاری شدم... نمیدونم![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)