تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3748 از 4751 اولاول ... 2748324836483698373837443745374637473748374937503751375237583798384842484748 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,471 به 37,480 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

سه گیگ دقیقا افتاد روز شارژ ما.. یعنی اضافه کردن بعد از یکساعت پوچ شده! الان دیدم پیش فاکتورش صادر شده ولی از خودش خبری نیست یعنی پوچ شد رفت! چه مسخره ! یک ساعت وقت داشتیم سه گیگ رو مصرف کنیم !
    تاریخ پایان این دورتون امروز بوده مگه؟!

قبلا که ساعت 12 12:15 شب دوره ریست میشد!

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

طرفای 150. تازه شبانه هم نداره که سرعت کم شه ولی خوب محدوده!

مگه آسیاتک چش بود که شاتل گرفتی؟

اگه لطف کنید "نسبت به بقیه ی ISP ها" رو بهش اضافه کنید ممنون می شم
    آسیاتک چیزیش نیست... الان هم شاتل روی خط دومه.
    ولی خوب چون برای سایت میخوایمش، باید همیشه در دسترس داشته باشیم اینترنت رو، بعضی اوقات ممکنه به هر دلیلی یکیشون قطع یا مختل بشه، یکی دیگه باید باشه.

ولی خوب جالبه، چون هزینه اش زیاده، احتمالا این شاتل رو هم بکنیم یه آسیاتک... اونوقت شبی با دو تا سرعت 220 (طرفای 440) میشه داتلود کرد x 9 ساعت = خیلی گیگ دانلود شبانه ... جونم در رفت تا یاد گرفتم چجور اینترنت رو از نتورک بدون غیرفعال کردن بردارم.

ولی خوبی ویندوز اینه که طرف هر دو network adapter میره و از اینترنتشون استفاده میکنه. برم صفا

3. 2 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

تاریخ پایان این دورتون امروز بوده مگه؟!

قبلا که ساعت 12 12:15 شب دوره ریست میشد!
    تاریخ شارژ من 26 اسفند بود که معمولا بیست و پنجم ساعت یک شب شارژ میشه اتوماتیک.

سه گیگ هدیه بیست و پنجم ساعت 12 شب اضافه شده و ساعت یک شب پودر شده رفته پی کارش.

ولش کن اینقدر کارشون مسخره است که بخوای بهش فکر کنی هنگ میکنی هر جای دنیا اگه پروموشنی بدن طوری میدن که طرف بتونه استفاده کنه نه این مدلی ..

5. 5 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Ultimator's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    NetFrameWork.

پيش فرض

اگه لطف کنید "نسبت به بقیه ی ISP ها" رو بهش اضافه کنید ممنون می شم
    خب این که مشخصه نسبت به AT&T مقایسه نمیشه نسبت به سایر Isp ها مقایسه میشه.

مثلا خود من دلیل این امتیاز کمم اینه که اولا چند ماهی بود که شبانه ام قطع شده بود، ثانیا مشکلات زیادی داشتم اواخر با شاتل، مهمتر از همه پشتیبانی محلی که هیچی! پشتیبانی تهران هم فقط میپیچوند جز یه بار که مشکل رو پی گیری کردم و حل کردن. از برخورد نمایندگی هم خوشم نمیومد دیگه تمدید نکردم هم شرکت هم منزل الان هم برای شرکت از پارس آنلاین سرویس میگیرم و دانلود روزانه اش چند برابر سرعتیه که شاتل آرت 256 میداد و شبانه اش هم خیلی استفاده نمیکنیم تا نظر بدم. برای منزل هم اکو 512 داشتم که همه میدونن اوضاعش چطوریه! الان 256 از مخابرات گرفتم که سرعتش شب و روز 4Mbps هست و دانلودش زیر 450 نیست هیچ وقت! الان هم ترافیکم منفی 3 گیگ هست و قطع هم نمیکنن به این راحتی ها ( البته مورد آخر کاملا شانسیه جزو مزایای سرویس دهنده نیست! )

اینجا دیگه قضیه بد و بدتر نیست ISP ها باید سرویس درست به مشتریانشون ارائه بدن. البته مطمئنم که سعیشون رو میکنن در سطح کلان ولی اینکه تا چقدر محقق شده رو داریم مقایسه میکنیم از نظر آماری و به زودی برای بقیه ISP ها هم اضافه میکنیم که مشخص تر باشه.
    اشتباه میکنم؟

7. 7 کاربر از Ultimator بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

تاریخ شارژ من 26 اسفند بود که معمولا بیست و پنجم ساعت یک شب شارژ میشه اتوماتیک.

سه گیگ هدیه بیست و پنجم ساعت 12 شب اضافه شده و ساعت یک شب پودر شده رفته پی کارش.

ولش کن اینقدر کارشون مسخره است که بخوای بهش فکر کنی هنگ میکنی هر جای دنیا اگه پروموشنی بدن طوری میدن که طرف بتونه استفاده کنه نه این مدلی ..
    عجب

از این شاتل هر کاری بر میاد!

توی خواب هم با 128 شاتل نمیتونستم با این سرعت دان کنم

البته عیدی هست قبلا هم 90 بود شبانه

9. 2 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سه گیگ دقیقا افتاد روز شارژ ما.. یعنی اضافه کردن بعد از یکساعت پوچ شده! الان دیدم پیش فاکتورش صادر شده ولی از خودش خبری نیست یعنی پوچ شد رفت! چه مسخره ! یک ساعت وقت داشتیم سه گیگ رو مصرف کنیم !
    ببین دوست عزیز این اتفاق برای منم تا حالا افتادم زنگ زدم واحد فروش وقتی واسم توضیح داد توجیه شدم
    کارشناس شون گفت خانم ما این 3 گیگ رو بهاید به کلیه مشترکهامون در سراسر ایران اضافه کنیم و برنامه ریزی شده و اتوماتیک هست نه دستی که ما ببینیم و متوجه شیم شما داره ترافیکت تموم شده و درحال استفاده نیستی نمی تونیم بهتون هدیه بدیم یا نه دوره تون کی تمام میشه و کی اضافه کنیم با این حجم کاربرها بنظر شما امکان پذیر هست .......خدایی راست گفت منم تشکر کردم و قطع کردم
    حالا خود شما هم قضاوت کن؟؟

11. 4 کاربر از ma_hasti بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز hike's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببین دوست عزیز این اتفاق برای منم تا حالا افتادم زنگ زدم واحد فروش وقتی واسم توضیح داد توجیه شدم
    کارشناس شون گفت خانم ما این 3 گیگ رو بهاید به کلیه مشترکهامون در سراسر ایران اضافه کنیم و برنامه ریزی شده و اتوماتیک هست نه دستی که ما ببینیم و متوجه شیم شما داره ترافیکت تموم شده و درحال استفاده نیستی نمی تونیم بهتون هدیه بدیم یا نه دوره تون کی تمام میشه و کی اضافه کنیم با این حجم کاربرها بنظر شما امکان پذیر هست .......خدایی راست گفت منم تشکر کردم و قطع کردم
    درست می گویند ولی اگر کمی مشتری مدار باشند بعد از تقاضای کاربر درموارد اینچنینی، ۳گیگ رو باید منتقل کنند به دوره بعد. اسمش مثلا هدیه است. حداقل دم عید میتوانستند این کار رو بکنند. بعد هم حق گرفتنی است. باید بتونی متقاعدشون کنی. بجای اینکه شما اونها رو متقاعد کنی اونها حرفشون رو به کرسی نشاندند. تازه تشکر هم کردی ازشون و عذرخواهی هم کردی .بعد هم بجای حمایت از کاربرهای اینجا، حق را به شاتل میدهی. این درست نیست دوست من. هیچوقت بین دوستان و خانواده ( ما کاربرهای شاتل )که منافع مشترک با هم دارند طرف غریبه ( اینجا شاتل) را نگیر. هرگز اینکار رو نکن. ( نقل قول از فیلم پدرخوانده ). من هم خودم دوره ام ۶ فروردین تمام میشه و عملا بدردم نمیخوره.

13. 7 کاربر از hike بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

من خودم برنامه نویس کامپیوتر هستم ، برای طراح کاری نداره که نرم افزارشون رو به گونه ای طراحی کنه که کسانی که موعد شارژشون با روز پروموشن یکی میشه یکساعت بعد بهشون تعلق بگیره و از این دست... در هرصورت من حتی مثل شما تماس هم نگرفتم چون به پروموشن نیازی ندارم . فقط خواستم بگم همه جای دنیا طرحهای آف و پروموشن و غیره به گونه ای تعلق میگیره که همه بتونن استفاده کنن.

15. 7 کاربر از parisa6628 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

خب این که مشخصه نسبت به AT&T مقایسه نمیشه نسبت به سایر Isp ها مقایسه میشه.

مثلا خود من دلیل این امتیاز کمم اینه که اولا چند ماهی بود که شبانه ام قطع شده بود، ثانیا مشکلات زیادی داشتم اواخر با شاتل، مهمتر از همه پشتیبانی محلی که هیچی! پشتیبانی تهران هم فقط میپیچوند جز یه بار که مشکل رو پی گیری کردم و حل کردن. از برخورد نمایندگی هم خوشم نمیومد دیگه تمدید نکردم هم شرکت هم منزل الان هم برای شرکت از پارس آنلاین سرویس میگیرم و دانلود روزانه اش چند برابر سرعتیه که شاتل آرت 256 میداد و شبانه اش هم خیلی استفاده نمیکنیم تا نظر بدم. برای منزل هم اکو 512 داشتم که همه میدونن اوضاعش چطوریه! الان 256 از مخابرات گرفتم که سرعتش شب و روز 4Mbps هست و دانلودش زیر 450 نیست هیچ وقت! الان هم ترافیکم منفی 3 گیگ هست و قطع هم نمیکنن به این راحتی ها ( البته مورد آخر کاملا شانسیه جزو مزایای سرویس دهنده نیست! )

اینجا دیگه قضیه بد و بدتر نیست ISP ها باید سرویس درست به مشتریانشون ارائه بدن. البته مطمئنم که سعیشون رو میکنن در سطح کلان ولی اینکه تا چقدر محقق شده رو داریم مقایسه میکنیم از نظر آماری و به زودی برای بقیه ISP ها هم اضافه میکنیم که مشخص تر باشه.
    اشتباه میکنم؟
    از مخابرات مشهد سرویس می گیری؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

طرفای 150. تازه شبانه هم نداره که سرعت کم شه ولی خوب محدوده!

جونم در رفت تا یاد گرفتم چجور اینترنت رو از نتورک بدون غیرفعال کردن بردارم.

بلاخره محدوده یا نا محدوده؟
    -----------
    اینترنت و از روی نتورک بدون غیرفعال کردن چه جوری بر می داری

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

از مخابرات مشهد سرویس می گیری؟

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------

بلاخره محدوده یا نا محدوده؟
    -----------
    اینترنت و از روی نتورک بدون غیرفعال کردن چه جوری بر می داری
    نامحدوده اسمش، ولی خوب قانون مزخرف Fair User Policy محدودش میکنه

باید از تنظیماتDNS، IPv4 رو دستی تغییر بدی، بعدش توی Advanced، متریک(Metric) رو بذاری روی بیشترین مقدار که 9999 میشه.

18. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •