خدمتمون هم داره تموم میشه
از اول خدمت داشتم اینجا پست میذاشتم
نبود فقط 12 روز![]()
خدمتمون هم داره تموم میشه
از اول خدمت داشتم اینجا پست میذاشتم
نبود فقط 12 روز![]()
خوش به حالت من بدبخت فردا میرم دفترچه بگیرم
دوستان
من 5سال پیش باید میرفتم خدمت اما بنا به دلالیلی نرفتم سوالم اینه من چند ماه اضاف خدمت میخورم؟ ممنون میشم پاسخ بدید؟
Last edited by kases; 28-10-2016 at 19:06.
فک کنم شش ماه
بدبخت شدم
![]()
سلام!
در مورد ساعت چون امریه ها ساعت حضور قید نشده شما هر ساعتی از روز 10 آبان مراجعه کنید غیبت نخواهید خورد حتی شب هم که باشه بالاخره یکی هست که حضور شما رو ثبت کنه!
البته توصیه میشه حدود 11 صبح مراجعه کنید چون صبح زود که تعداد کم هست و تا به حد نصاب نرسه شروع به پذیرش نمی کنن.
با توجه به این که متاهل هستید و شهر خودتون هم هست می تونید با لباس نظامی و درجه ای که چسبوندید و البته سعی کنید آراسته و پوتین واکس زده و براق و موی سر هم با نمره 16 مراجعه کنید.
کارت تلفن خیلی مهم هست!اندکی پول نقد و عابر بانک!گوشی همراه نبرید که دردسر میشه!ساعت مچی هم البته تو پادگان به درد بخوره!
اولش شما رو به یگان جایگزینی می فرستن تا بسته به تعدادتون تقسیم بشید ممکنه 1 تا چندین روز در جایگزینی باشید!
شاید همون روز اول هم تقسیم کنن و مرخصی هم بدن!@
به هر حال بعد از اون دیگه بستگی به یگان و فرمانده شما داره که چطور مرخصی بده!
کسری رو آخرین چیزی که در موردش شنیدم و الان هم زیاد اطمینان ندارم اینه که یا 30 ماه و کلا معاف یا زیر 30 ماه هیج کسری تعلق نمیگیره ولی بازم از نیرو انسانی(آجودانی)پادگان بپرسید!
کسی نیست جواب ما رو بده؟![]()
سلام
دوستان خواهشا اگر کسی اطلاع داره ، لطف کنه راهنماییم کنه :
من یگان خدمتی ام شهری جز شهر خودم میفته .
حالا با توجه به اینکه ساعت خدمت معمولا تا ساعت 2 بعد از ظهر هست ، اگر تو اون شهر خونه اجاره کنم اجازه میدن بعد 2 برم خونه ای که اجاره کردم و فردا صبح دوباره برگردم پادگان ؟ اگر اجازه نمیدن یا سخت میگیرن راهکار اینکه بتونم اینکار رو بکنم چیه ؟ ( آشنا ، پول ، پارتی ، گواهی پزشک یا چیز دیگه ؟ )
این موضوع برام خیلی مهمه چون اگر نتونم این کار رو بکنم ، شغلی که الان دارم رو از دست میدم .
سلام
به سلامتی
اون اضافه مهم نیست چندان.اغلب اضافه دفترچه ای رو میبخشن.
اگه آشنا داری بسپار به ایشون که از الان پیگیر باشه و قبل از اعزام و حین انجام دوره آموزشی هم حتما جهت اطمینان باهاشون در ارتباط باش.
آشنا داشته باشی احتمالش خیلی زیاده که بقیه خدمت رو توی شهر خودت ادامه بدی.
امروز رفتم کلی فرم این چیزا پر کردم فقط واکسن مونده ینی روزی میرسه بیام اینجا بگم نبود 10 روز دیگه![]()
میاد خیلی هم زود میاد خیلــــــــــــــــــــــ ــــی
منم یادمه موقع رفتم از بچه های اینجا کمک میخواستم روزی که تموم شدم پست هامو اینجا نگاه کردم و نقلو قول کردم که اون روز رسید که تموم شد![]()
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)