تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3746 از 4105 اولاول ... 27463246364636963736374237433744374537463747374837493750375637963846 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,451 به 37,460 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

لفظ قلم جان امکانش هست منم قبل درخواست کفال؛داداشمو ببرم پیش یکی از این پزشکای نظام وظیفه ؟
    از پلیس +10 لیست پزشکارو خواستم گفت اونا برای معافیت پزشکی ان .به نظرت چه کنم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

لفظ قلم جان امکانش هست منم قبل درخواست کفال؛داداشمو ببرم پیش یکی از این پزشکای نظام وظیفه ؟
    از پلیس +10 لیست پزشکارو خواستم گفت اونا برای معافیت پزشکی ان .به نظرت چه کنم؟
    من اطلاع ندارم مشکل برادر شما چیه و مطمئن هم نیستم که برای کفالت، برادر در بیمارستان نظامی باید معاینه بشه یا نه.ولی فکر می کنم نیازه.چرا از پلیس +10 نپرسیدی؟

این چیزایی که پایین میگم الزاما درست نیستن پس فقط به همین گفته ها استناد نکن:
    شما الان تماس بگیر 118 بگو آدرس و شماره تماس بیمارستان نیروی انتظامی رو میخوام.بعد فردا صبح تماس بگیر با بیمارستان ببین متخصص مرتبط با مشکل برادرت دارن یا نه و اگه داشتن مراجعه کن و نوبت بگیر و رفتی پیش دکتر بپرس نوع بیماری برادرت قابل استناد هست برای درخواست کفالت یا نه.
    درسته که در اصل قراره برای کفالت اقدام کنی،اما به نظرم چون وضعیت برادرت هم در این مساله تاثیر گذاره پس معاینات و نظر پزشک هم در قبول یا عدم قبول درخواست کفالت تاثیر گذاره.
    معمولا بیمارستان های نظام وظیفه اطلاعاتشون از دفاتر پلیس +10 بیشتره.چون در متن قضایا هستن.پس ضرر نداره یه سر بری اونجا.مبلغ چندانی هم بابت ویزیت نمیگیرن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون دوست خوبم راستش برادرم بابت کم توانی ذهنیش معاف شد منم چون همین یه برادرو دارم گفتم شاید معاف شم غیبت دارم ولی چون قبل از غیبت شرایطو داشتم نظام وظیفه گفت میشه و غیبتم بخشیده میشه حالا فقط میخوام قبلش تا حد زیادی از بابت کمیسیون خیالم راحت شه و از اونجایی که ما شهرستان هستیم کمیسیون اول توی مرکز استان برگزار میشه چون برای برادرم که همینطور بود حالا به نظرت زنگ بزنم نظام وظیفه استانمون و از اونا مشورتی بگیرم و در صورت امکان هم ادرس بیمارستان نیروی انتظامی رو هم بگیرم و داداشمو قبل درخواست کفالت ببرم اونجا بهتر نیست؟
    Last edited by Brbr80; 25-10-2016 at 20:47.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

با سلام چندتا سوال داشتم اگر ممکنه راهنماییم کنید.

خداروشکر آموزشی تو نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند تموم شد و مارو تقسیم کردن و من چون متاهل بودم خداروشکر افتادم شهر خودمون پادگان 44 توپخانه . تو برگه امریه نوشته روز دهم ابان خودتون رو به یگان معرفی کنید.
    میخواستم بدونم ساعت چند باید پادگان باشم؟
    چه وسایلی باید همراه خودم ببرم؟
    ایا با لباس نظام و سردوشی باید برم ؟
    و سوال اخر اینکه من پدرم کارت ایثار داره و 28 ماه سابقه جبهه واسش خورده . چطور میتونم از کسریش استفاده کنم؟

در آغاز فعالیت kasra0011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من 4 آبان امسال رفتم دفترچه فرستادم گفتن 19 دی اعزامی

افتادیم توی سرما
    ولی بالاخره میگذره...
    من باید پارسال میزفتم که نرفتم
    الان توی برگه زده 6 ماه اضافه خدمت
    خواستم ببینم امکانش هست اون6 ماه رو ببخشن؟ یا بیچاره شدم
    دیپلم نگرفتم تا سال اخر خوندم ..اشنا دارم احتمالش هست بیفتم شهر خودمون بعد از اموزشی؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

شرایط آموزشی در زمستون با آب و هوای بارونی و برفی و سرمای شدید ، فرقی هم داره ؟

مثلا زیر برف و بارون و... رژه میبرن ؟

تو سرمای شدید اردو میبرن تو چادر باشیم یا فرق میکنه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

ممنون بابت راهنماییتون دوست خوبم راستش برادرم بابت کم توانی ذهنیش معاف شد منم چون همین یه برادرو دارم گفتم شاید معاف شم غیبت دارم ولی چون قبل از غیبت شرایطو داشتم نظام وظیفه گفت میشه و غیبتم بخشیده میشه حالا فقط میخوام قبلش تا حد زیادی از بابت کمیسیون خیالم راحت شه و از اونجایی که ما شهرستان هستیم کمیسیون اول توی مرکز استان برگزار میشه چون برای برادرم که همینطور بود حالا به نظرت زنگ بزنم نظام وظیفه استانمون و از اونا مشورتی بگیرم و در صورت امکان هم ادرس بیمارستان نیروی انتظامی رو هم بگیرم و داداشمو قبل درخواست کفالت ببرم اونجا بهتر نیست؟
    خواهش می کنم
    راستش من از معافیت کفالت اطلاع چندانی ندارم و هر چیزی میگم بر اساس حدس و گمانه اما اگه مشکل برادرت در حدی بوده که معاف شده پس به احتمال زیاد شما میتونی معافیت کفالت بگیری.
    به نظر من تا دیر نشده (اینا هر روز یه قانون ابداع می کنن) اقدام کن و نگران هم نباش.فوقش اگه معاف نشدی ،دوست نداشتی خدمت نرو.

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

شرایط آموزشی در زمستون با آب و هوای بارونی و برفی و سرمای شدید ، فرقی هم داره ؟

مثلا زیر برف و بارون و... رژه میبرن ؟

تو سرمای شدید اردو میبرن تو چادر باشیم یا فرق میکنه ؟
    ابن موارد بستگی به افسری داره که به شما اموزش میده
    سرما هر چقدر هم شدید باشه شما برای تمرین و رژه میرید بیرون
    ولی اگه بارون یا برف زیاد باشه ممکنه از خیرش بگذرن...
    ولی اردو اگه هوا مناسب باشه میرید نباشه نه

9. این کاربر از senator2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه senator2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

با سلام چندتا سوال داشتم اگر ممکنه راهنماییم کنید.

خداروشکر آموزشی تو نیروی زمینی ارتش 04 بیرجند تموم شد و مارو تقسیم کردن و من چون متاهل بودم خداروشکر افتادم شهر خودمون پادگان 44 توپخانه . تو برگه امریه نوشته روز دهم ابان خودتون رو به یگان معرفی کنید.
    میخواستم بدونم ساعت چند باید پادگان باشم؟
    چه وسایلی باید همراه خودم ببرم؟
    ایا با لباس نظام و سردوشی باید برم ؟
    و سوال اخر اینکه من پدرم کارت ایثار داره و 28 ماه سابقه جبهه واسش خورده . چطور میتونم از کسریش استفاده کنم؟
    شما ساعت اداری اونجا باشی حله چون اگه زودتر بری کسی نیست جوابتو بده الاف میشی
    با لباس نظامی هم باید بری با سردوشی
    سوال اخرتم اطلاع دقیقی ندارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

فک کنم ایشون گفتن اون شخص الان آموزشی رو دارن میگذرونن
    اگه من اشتباه متوجه شدم و هنوز وارد خدمت نشده پس همون چیزی درسته که شما میفرمایید.یعنی غایبه
    اتفاقا اوشون هم دنبال معافیت پزشکی بود ولی سرباز شناخته شده بود.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •