دوستان یه چیزی توی پنلم منو گیج کرده ! توی قسمت روزانه از 5 تا امروز میزنی میزنه 17 گیگ کلا مصرف کردی . بعد کل ماه اسفند میزنی میزنه 13 گیگ !نمیفهمم یعنی چی
اینم عکس ها :
روزانه :
ماه :
![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
دوستان یه چیزی توی پنلم منو گیج کرده ! توی قسمت روزانه از 5 تا امروز میزنی میزنه 17 گیگ کلا مصرف کردی . بعد کل ماه اسفند میزنی میزنه 13 گیگ !نمیفهمم یعنی چی
اینم عکس ها :
روزانه :
ماه :
![]()
Last edited by porya_spy; 16-03-2012 at 14:32.
سلام من دوتا سوال دارم
یکی این ددیکیت یعنی چی؟
دوم اینکه سرویس art-1 که مثلا دانلود نامحدوده و میگید اگه از یه حجم خاص بیشتر دانلود کنی محدود میشی یعنی چی میشه؟
فقط دانلود محدود میشه یا کلا تعطیله؟
صفحات اینترنتی رو میتونم باز کنم بعدش یا نه؟
ممنون
---------- Post added at 05:02 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
یه سوال کلی هم داشتم ت ایران بهترین خط اینترنتی که میشه گرفت جدا از هزینه چیه؟
مثلا این افرادی که تو سایتهای مختلف پول میگیرن و فیلهای سنگین دانلود میکنن مثلا 60 گیگ رو 5 روزه تحویل میدن از چه اینترنتی استفاده میکنن؟
بازم ممنون
بله می تونی فقط سرعتت کم و کمتر می شهسلام من دوتا سوال دارم
یکی این ددیکیت یعنی چی؟
دوم اینکه سرویس art-1 که مثلا دانلود نامحدوده و میگید اگه از یه حجم خاص بیشتر دانلود کنی محدود میشی یعنی چی میشه؟
فقط دانلود محدود میشه یا کلا تعطیله؟
صفحات اینترنتی رو میتونم باز کنم بعدش یا نه؟
ممنون
![]()
پس با این حساب اوضاع صبانت خیلی خیلی بهتره چون من تو بدترین حالت ماهی 45 گیگ دانلود شبانه رایگان دارم
5 گیگ هم که روزانمه سرعتشم زیر 100 کیلو نمی یاد بالاتر میره ولی پایین تر نمییاد
من دوستم چون گفت تخفیف چیزهای جالب می دن و شبانه خوبی داره برام سوال پیش اومد
تازه اگر اشتباه نکنم تو شاتل اگه ترافیکت تموم بشه حتی اگر هم قراردادت تموم نشده باشه اینترنت به طور کامل قطع میشه
اما تو صبانت تا زمانی که قرار داد داری شبانه وصل و هرچی بخوای میتونی از اینترنت استفاده کنی
پس من بچسبم به همون صبانت جونم![]()
اشرفی اصفهانی افتضاحه نه
---------- Post added at 09:58 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------
شما اشتراکت چیه من 512eco هستم و تا الان که 3 ماه گذشته هنوز از 65 بالاتر نرفتم خیلی خوش به حالته
به سلامتی سه گیگ اضاف شد![]()
وضعیت اقتصادی خرابه پارس آنلاین هم که پارسال کل 13 روز رایگان بود امسال 1 گیگ بیشتر هدیه نداده. به کسانی هم که تمدید کنند 15 روز اضافه میکنه.
سلام داش رضا
ما هم 3 گیگ رو گرفتیم . خدا رو شکر
اگر تا فردا به کسی ندادند باهاشون تماس بگیره (شنبه)
سلام این یه تست از سرویس eco-512 در ساعات غیر رایگان:
امروز داشتم پنل شاتل رو می دیدم یه چیز خنده دار دیدم توی قسمت خرید ترافیک نوشته بود صد گیگابایت ترافیکما که سه گیگ دانلود می کنیم فرتی محدود می شیم حالا صد گیگ رو چجوری میشه مصرف کرد ؟!!!
من دوره ی پیش با 7 گیگ استفاده از اینترنت (3گیگ روز ، 4 گیگ شبانه) حتی توی روز هم محدود شدم و توی روز سرعتم 10-30 بود و شب هم 0-2 بود
راستی نظر سنجی چی شد؟اگه یه نظرسنجی بذاریم دقیقا معلوم میشه چقدر راضی داریم چقدر ناراضی
تایید میشه اگه یه نظر سنجی بگذارن دیگه کل کل ها هم کم میشه.دی:(روی بعضی ها هم کم میشه)
باید یک تاپیک درخواست نظرسنجی زد تو قسمت خودش
هم اکنون 64 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 64 مهمان)