...............................
متن بسیاز زیبا و شیوایی بود
دقیقا حرف دلم رو زدی، قربونه دهنت
...............................
متن بسیاز زیبا و شیوایی بود
دقیقا حرف دلم رو زدی، قربونه دهنت
سلام
دوستان کسی هست بخواد جابجایی کنه بیاد تیپ 181 زرهی اسلام اباد غرب؟
من الان اونجا هستم اگه کسی بود اعزامی 1/2/95 و خواست جابجا شیم پیام بده
همونجایی که تو قلبش سیمان ریختن واسه توافق اتمی
.................................
توصیف جالبی بود، خوشم اومد
رسته پیاده نیروی زمینی یه خورده نافرمه لامصب![]()
کسی که یکم ابان خودشو به نظام وظیفه استان معرفی نکنه و اموزشی حکمش چیه؟
مشترک مورد نظر 6 ماه اضاف دفترچه هم داره .
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
به فَتح ف
فــَراری جانم ، سرباز فراری.
لفظ قلم جان یادمه قبلا سوال کرده بودم اگه کسی توی کمیسیون سرباز شناخته بشه و نره یعنی به پادگانش مراجعه نکنه پاسخ داده بودین همون غایبه ولی چرا برای این دوستمون فراری محسوب میشه؟
فک کنم ایشون گفتن اون شخص الان آموزشی رو دارن میگذرونن![]()
اگه من اشتباه متوجه شدم و هنوز وارد خدمت نشده پس همون چیزی درسته که شما میفرمایید.یعنی غایبه
سلام به همه، من لیسانسم شنیدم که بسیج توی افزایش درجه ارتش تاثیر داره درسته؟ اگر درسته چکار باید کرد؟ آیا شرایط دارها دوره کد میخورن؟
سلام
آقو ما امروز رفتیم بیمارستان نظام وظیفه و بعد از کلی انتظار مثل اینکه بالاخره نوبتمون شدو در زدیم و وارد اتاق شدیم و با یک عدد بابا پیری ِ تپل که از قضا روی حالت ویبره هم بود و بی وقفه میلرزید و نشسته بود پشت میز (دکتر بود فکر کنم!) ، روبرو شدیم .
برای اینکه مطمئن بشیم ایشون همون دکتره و پدر ژپتو نیست ، در بدو ورود گفتیم "سلام دکــــــــــتر" و ایشونم سری تکان داد و گفت "بعععع شششییین جججاآآآآ ننننم" (همون "بشین جانم" بدون ویبره) و فهمیدیم که بله خود دکتره .
ما هم نننععع ششش سسس تتییییم و شرح حالی ارائه دادیم و گفتیم مدت 12 13 ساله فلان مشکل ُ داریم و در نهایت مدارک پزشکیم ُ نشون دادم و بعد از کلی کنکاش و نگاه کردن به عکس روده و پولیپ ما و نتیجه پاتولوژی ، سری به بالا تکان داد و گفت هیچیت نیست! و معافی بهت تعلق نمیگیره !![]()
ما هم که قبل از شنیدن این حرف لبخندی رو لب داشتیم سعی کردیم همون حالت ُ با چنگ و دندون حفظ کنیم و با تلاوت این بند شریفه از آیین نامه مقدس پزشکی یعنی:
- کلیه پولیپ های روده همراه با عارضه معاف دائم
بهش گفتم ، دکـــــــــــــــــــــتر اینی که توی تصویر مشاهده میفرمایید مگه پولیپ نیست ؟ گفت بعععله هست ... گفتم دکــــــتر خونریزی مگه "عارضه" نیست ؟ گفت بعله
گفتم پس با توجه به بندی که الان ذکر کردم این یک "پولیپ عارضه دار" به حساب میاد صحیح ؟ گفت کاملا . گفتم پس چرا میفرمایید هیچ نوع معافی به این تعلق نمیگیرهو پاسخ داد بعععله این معافی نعععداره
آخرش نگرفتم چی شد![]()
دیدم اونجا نشستن فایده نداره و ما هم حال خوشی نداشتیم و همین که خواستم دفترچه و مدارکم ُ از روی میزش بردارم و اتاق ُ ترک کنم گفت کجا ؟!بذار واست دارو بنویسم!
منم گفتم نیازی نیست و فقط مراجعه کردم که ببینم برای معافیت پزشکی اقدام کنم یا نه و برای درمان به "پزشک خودم" مراجعه می کنم.
خلاصه که این بود قضیه ما و در نهایت تشریف بردیم دفتر پلیس +10 و چون خیلی شلوغ بود فعلا بیخیال شدیم و از هفته آینده میریم سراغ خرید خدمت![]()
البته شاید قبل از خرید خدمت یکبار برای امتحان کردن شانسم برای معافیت پزشکی اقدام کردم و فوقش اگه موافقت نشد و معاف نشدم بعد برای پرداخت جریمه نقدی اقدام می کنم.
به هر حال 20 تومن پول کمی نیست و میارزه یه ذره واسش بجنگم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)