تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3745 از 4751 اولاول ... 2745324536453695373537413742374337443745374637473748374937553795384542454745 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,441 به 37,450 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

والله من پرنتر ندارم ولی چون آدمی نیستم که بخوام دروغ بگم دوباره رفتم و اون قرارداد 2 صفحه ای رو خوندم تنها جایی که فکر کنم در مورد اشتراک چیزی نوشته بود خلاصه شده این قسمت بود که براتون مینویسم
    ماده 2 dsl به صورت غیر اختصاصی و اشتراکی (shared) از طریق شبکه سرویس دهنده مطابق با نوع درخواست نامبرده که در فرم درخواست dsl ذکر شده و به تایید و امضای مشترک رسیده است بر روی خط تلفن اعلامی توسط خود بطور کامل آگاه می باشد. و پهنای باند مشخصی توسط گروهی از مشترکین بصورت همزمان بهره برداری می شود و مشترک نیز در زمره آن گروه قرار دارد

ولی در این قسمت من چیزی بنام اینکه سرعت من باید در زمان محدود شدن 6 باشه و در زمان عادی 65 باشه قید نشده و چیزی در مورد اینکه سرویس من بین چند کاربر به اشتراک گذاشته شده
    دوست عزیز وقتی صحبت Shared میاد یعنی همه دارن استفاده می کنن و ممکنه سرعت نوسان داشته باشه

مثل همون شبها که می گی با 6 دانلود می کنی به خاطر اینه که سرویست Shared هستش ، ددیکیت نیست که همیشه با 64 دانلود کنی

مثلا الان که همه اکو ها رو 2MG بستن اگه ددیکیت بود این کارو می کردن؟ چون Shared هستش این کارو کردن که تا جای امکان با سرعت بالاتر دانلود کنی

داره خودمونی میشه ali_l67's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

باورم نمی شه امسال شاتل تلفن بینالمللی عیدی میده ! من تمام این یه سال که تو شاتل بودم بخاطر عیدی هاش طرفدارش بودم ام دیشب که دیدم عیدیش چیه باورم نمیشد تمام این چند ماه این سرعت پایین و هزینه ی بالا رو تحمل کردم واسه عدی اینم عیدی ! کاش زود تر عیدی رو اعلام میکردن که تا الان از یه شرکت دیگه اینترنت گرفته بودم ! با این وضع باید تا بعد عید تحملش کنم

3. 6 کاربر از ali_l67 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال javadlf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

اين جريان سه گيگ رايگان چيه ؟

از چه تاريخي تا چه تاريخي مي شه استفاده كرد؟
    خوب 3 گیگ رایگانه دیگه

از وقتی بهت دادن (فکر کنم 25 اسفند) تا وقتی که محدودیت زمانی این دورت به پایان برسه
    Last edited by javadlf; 15-03-2012 at 11:20.

5. این کاربر از javadlf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه peymankameli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

آقا تو سايت شاتل زده 3 گيگ ترافيك رايگان از 25 اسفند 1390 ولي من تو صفحه خودم كه ميرم اون 3 گيگ ترافيك رايگان رو اضافه نكردند يعني چي سركاري هست حتما..من eko 256 هستم

7. این کاربر از peymankameli بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

آقا تو سايت شاتل زده 3 گيگ ترافيك رايگان از 25 اسفند 1390 ولي من تو صفحه خودم كه ميرم اون 3 گيگ ترافيك رايگان رو اضافه نكردند يعني چي سركاري هست حتما..من eko 256 هستم
    تو ایمیلی که برا من اومده نوشته 25 اسفند تا حداکثر 26 اسفند خاطرت جمع اضافه می کنن ...

موفق باشی

9. این کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا یک سوال من الان شاتل دارم فرض کن زمان قراردادم تمام شده ایا میتونم برم یک شرکت دیگه در حالی که ممکنه 10 یا شاید هم بیشتر طول بکشه که خطم رو از رانژه در بیارن در کل تا زمانی که خطم از رانژه اون شرکتی که در حال حاظر اشتراک ازش دارم در نیام نمیتونم برم یک شرکت دیگه

وشما چطوری تونستی که زمانی که در این شرکت هستی هنوز بری یک شرکت دیگه

بايد حتما خط تلفنت از شركت قبلي تخليه بشه بعد درخواست شركت بعدي رو بفرستي به مخابرات.
    نهايتا 4 روزه خطت تخليه ميشه.
    شما همزمان كه درخواست لغو قرارداد يا تخليه خط كه ميكني در عين حال با شركت ديگري هم قرارداد ببند ولي بهشون بگو كه دست نگه دارن تا زماني كه خطت تخليه شد.

11. این کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه salar_linux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    من سرویس 128 5گیگ 20 تومان در ماه از شرکت صبانت دارم و 3-8 شب دانلود رایگان دارم متوسط دانلودمم 1400 مگ در شب
    ایا ارزشش داره شرکتم عوض کنم بیام شاتل؟الان وضعیتش به چه صورتی ثبات داره چون من اصلا روی صبانت افت سرعت و قطعی ندارم و کلا روی 100 کیلو
    ایا سرویسی هست که به این سرویسی که من الان دارم نزدیک باشه (شاتل)؟

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام بچه ها
    من سرویس 128 5گیگ 20 تومان در ماه از شرکت صبانت دارم و 3-8 شب دانلود رایگان دارم متوسط دانلودمم 1400 مگ در شب
    ایا ارزشش داره شرکتم عوض کنم بیام شاتل؟الان وضعیتش به چه صورتی ثبات داره چون من اصلا روی صبانت افت سرعت و قطعی ندارم و کلا روی 100 کیلو
    ایا سرویسی هست که به این سرویسی که من الان دارم نزدیک باشه (شاتل)؟
    با این حجم دانلودی اگه بیای شاتل محدودت می کنه و بیچاره می شی!
    با این وضعیت صبانتو دو دستی بچسب
    شاتل سرویس 512 اکو با محدودیت دانلود 3 گیگ در ماه می تونی ماهیانه از شبانه رایگان 10-12 گیگ دانلود کنی
    روزانه هم اگه خوش شانس باشی 2 مگابیت پهنای باند داری

14. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ریاضیات skyzare's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    شهر علم و ادب

پيش فرض

دوست عزیز وقتی صحبت Shared میاد یعنی همه دارن استفاده می کنن و ممکنه سرعت نوسان داشته باشه

مثل همون شبها که می گی با 6 دانلود می کنی به خاطر اینه که سرویست Shared هستش ، ددیکیت نیست که همیشه با 64 دانلود کنی

مثلا الان که همه اکو ها رو 2MG بستن اگه ددیکیت بود این کارو می کردن؟ چون Shared هستش این کارو کردن که تا جای امکان با سرعت بالاتر دانلود کنی
    با سلام.

شرمنده این قضیه شر یا همون اشتراکی چه جوریه ؟ مثلا یه من که eco128 دارم از کجا مینونم متوجه بشم پهنای باند بین چند نفر شر شده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام.

شرمنده این قضیه شر یا همون اشتراکی چه جوریه ؟ مثلا یه من که eco128 دارم از کجا مینونم متوجه بشم پهنای باند بین چند نفر شر شده ؟

کلا سرویس های ADSL اشتراکیه یعنی پهنای باندی که شما داری استفاده می کنی می تونه با چند نفر شیر بشه

شما سرویست 128 هستش باید توی بهترین شرایط 16 کیلوبایت دانلود کنی ولی بعضی موقعه ها شاتل سرویساشو بالاتر می بنده و شما بالاتر از 16 کیلوبایت هم دانلود می کنی

هر وقت سرعتت از 16-15 کیلوبایت کمتر شد اون موقع متوجه میشی که سرویستو شیر کردن

17. این کاربر از mortezzkhan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 320 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 320 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •