تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3744 از 4428 اولاول ... 274432443644369437343740374137423743374437453746374737483754379438444244 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,431 به 37,440 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

پارسال ، از پارس نت داشتم
    دانلود در ترافیک شبانه کاملا رایگان بود.
    ولی آپلود در ترافیک شبانه محدودیت حجمی داشت که بعد از آن محدودیت
    از حجم اصلیم کم میکرد!
    شما گزارش آپلودت را یه چک کن ببین از حجم اصلیت کم نمیکنه!
    شما خیالت راحت آپلود به طور کامل ( هم تایم شبانه هم روزانه) رایگانه . روی 1 مگ هم بسته میشه آپلود

2. این کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه master2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

شما خیالت راحت آپلود به طور کامل ( هم تایم شبانه هم روزانه) رایگانه . روی 1 مگ هم بسته میشه آپلود
    برات پ.خ کردم.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

برای شما هم سایت پارس انلاین بالا نمیاد ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال:

الان روی پهنای باندی 4 مگ که تا 3600 هم نمی کشه و نویزش روی 6 هست،پیگ 8.8.8.8 رو گرفتم که روی 105 به طور میانگین بود.به نظر شما خوبه؟و یه سوال بعضی وقتی ها اینقدر باید مودم رو خاموش روشن کنم تا پینگم پایین باشه مثل الان،می خوام ببینم اگه من ip استاتیک بگیرم مشکل من حل میشه،چون روی یکسری از IP ها پینگ خیلی خوبی دارم!

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

دوستان
    الان محدودیت در دانلود شبانه رایگان وجود دارد؟
    داستان محدودیت روی بعضی پورت ها
    در افزایش سرعت دانلود شبانه چی؟
    Last edited by master2014; 03-09-2014 at 18:18.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اینم از عکس از داخل کافوی سبز رنگ که 10 تا قفل بهش زدن
    از ایننجا هم خطم را چک کردن و بازم نویز خط من روی 6 بود حتی بادستگاه مخصوصی که اورده بود با اونم چک کرد و گفت خط مشکلی نداره --حالا باید چه کار کنم --کلی شیرینی دادم تا به اینجا رسید اما بی فایده بود !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اینم از عکس از داخل کافوی سبز رنگ که 10 تا قفل بهش زدن
    از ایننجا هم خطم را چک کردن و بازم نویز خط من روی 6 بود حتی بادستگاه مخصوصی که اورده بود با اونم چک کرد و گفت خط مشکلی نداره --حالا باید چه کار کنم --کلی شیرینی دادم تا به اینجا رسید اما بی فایده بود !
    اگه تا اینجا رفتی و نویزت فرقی نکرده، یعنی مشکل احتمالاً از فاصله زیاد خونه‌اتون با مرکز مخابراتی باید باشه یا این که یه چیزی مثل یه دکل برق فشار قوی تو مسیر کابل‌های تلفن بین مرکز مخابراتی تا همین کافو داره نویز می‌اندازه روی خطت. عملاً می‌تونم بگم که کاری نمی‌شه کرد متأسفانه.

9. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه سوال:

الان روی پهنای باندی 4 مگ که تا 3600 هم نمی کشه و نویزش روی 6 هست،پیگ 8.8.8.8 رو گرفتم که روی 105 به طور میانگین بود.به نظر شما خوبه؟و یه سوال بعضی وقتی ها اینقدر باید مودم رو خاموش روشن کنم تا پینگم پایین باشه مثل الان،می خوام ببینم اگه من ip استاتیک بگیرم مشکل من حل میشه،چون روی یکسری از IP ها پینگ خیلی خوبی دارم!
    اگه روی این سرعت پینگ 105 داره بهت می‌ده از 8.8.8.8 که کلاتو باید بندازی هوا.

من که خطم 9مگ رو می‌کشه بدون مشکل، الآن زیر 200 نمی‌آد پینگ 8.8.8.8ام.

در مورد IP استاتیک، پارس‌آنلاین از رنج 91.98 استفاده می‌کنه. اگه پینگت با این سری IPها خوبه، اگه IP ثابت بگیری به دردت می‌خوره. وگرنه گیر می‌افتی. چون IP ثابت رو هم 6ماهه می‌فروشه. 1 ماهه نداره. پینگ 8.8.8.8 من هم با IP ثابت اینه. البته بعضی وقتا می‌آد پایین تا 150 هم می‌رسه. اما چند وقتیه که بیشتر حول و حوش 200 تا 250 است تو ساعت‌های مختلف.
    Last edited by bilmazlar; 03-09-2014 at 20:02.

پروفشنال alijigari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه تا اینجا رفتی و نویزت فرقی نکرده، یعنی مشکل احتمالاً از فاصله زیاد خونه‌اتون با مرکز مخابراتی باید باشه یا این که یه چیزی مثل یه دکل برق فشار قوی تو مسیر کابل‌های تلفن بین مرکز مخابراتی تا همین کافو داره نویز می‌اندازه روی خطت. عملاً می‌تونم بگم که کاری نمی‌شه کرد متأسفانه.
    خوده مخابراتی گفت فاصله 3 کیلومتر هست اخه اگه نویز مینداخت با این دستگاهاشون اینو نمیتونستن بفهمن ؟
    دستگاه دو سیم داشت که که به دو تا سیم تلفن وصل میکرد و میزان نویز را نشون میداد حتی اگه القایی خط به چیزی هم بود روی مانیتورش نشون میداد
    اخه تو مخابرات 21 هست سر کوچه ما 6 هست
    فقط مخابراتی میگفت شاید کارمند های پارس انلاین دارن دروغ بهت میگن مه خروجی مخابرات 21 باشه
    حتی گفتم شاید از مودم باشه که یک مودم دیگه گیر اوردم و دوباره همرو چک کردم بازم نویز روی 6 هست

تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

خوده مخابراتی گفت فاصله 3 کیلومتر هست اخه اگه نویز مینداخت با این دستگاهاشون اینو نمیتونستن بفهمن ؟
    دستگاه دو سیم داشت که که به دو تا سیم تلفن وصل میکرد و میزان نویز را نشون میداد حتی اگه القایی خط به چیزی هم بود روی مانیتورش نشون میداد
    اخه تو مخابرات 21 هست سر کوچه ما 6 هست
    فقط مخابراتی میگفت شاید کارمند های پارس انلاین دارن دروغ بهت میگن مه خروجی مخابرات 21 باشه
    حتی گفتم شاید از مودم باشه که یک مودم دیگه گیر اوردم و دوباره همرو چک کردم بازم نویز روی 6 هست
    به نظرم مشکل نویز از کابل فشار قوی برق است.
    در کوچه ما کابل مخابرات کنار کابل فشاز قوی برق است در زیر زمین!

13. این کاربر از master2014 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •