تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3744 از 4751 اولاول ... 2744324436443694373437403741374237433744374537463747374837543794384442444744 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,431 به 37,440 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ببخشید مثل اینکه من هم در پیروزی هستم سرعت 512eco الان 65 هست در حالی که پسر عموی من در طبقه پایین خونمون 128 از یک شرکت دیگه گرفته سرعتش 65 هست اینو چی میگی
    عزیز بحث سر این نیست که ایشون یا هر کی دیگه جواب این گونه سوال ها رو بده چون اساسا جوابی وجود نداره
    خوشبختانه شما هستی که نقض صحبت ایشون رو بکنی که دیگه کوت و تکرار نشه توسطشون
    چون همین کاربر تو فروم های دیگه هم همین اطلاعات اشتباه(که بنا به شما و سایرین مستدل میگویم) رو نقل میکنند و شما هستید که از اشتباه سایرین با اطلاع رسانی تان جلوگیری میکنید
    خواهشا هم دوستان که میخواهند تست سرغت بذارن تو ساعات رایگان بذارند والا 80% isp ها تو ساعات غیر رایگان رو 2 مگ سرویس رو بستن

2. این کاربر از mafia123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دس شاتر دد نکنه 3 جیج داد
    خدا میدونه چند روز قعطی داریم پیشرومون
    بلاخره باید از حلقوممون در بیاره

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

راستی کسی میدوندچندتا اخطار بگیرم اکانتم دلیت میشه!؟

4. 4 کاربر از mehdi_np بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Nokia_My_Life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Tehrane Bozorg

پيش فرض

دس شاتر دد نکنه 3 جیج داد
    خدا میدونه چند روز قعطی داریم پیشرومون
    بلاخره باید از حلقوممون در بیاره

---------- Post added at 09:35 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

راستی کسی میدوندچندتا اخطار بگیرم اکانتم دلیت میشه!؟
    3جیج بخوره تو سرشون شبانه را محدود نکنن گیگ هدیه نمیخوان مشترکین
    فکر کنم3تا....

6. 5 کاربر از Nokia_My_Life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه saman1010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

لازم نیست کاری کنی اگه 10 روز یا بیشتر dl نکنی شاید از محدودیت در آی شاید

از من میشنوی شبا اصلا dl نکن

موفق باشی

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

دست شاتل درد نکنه 3 گیگ عیدی داد

اینو برا دوستانی گفتم که میگن ما تشکر بلد نیستیم ...
    باز هم خدا رو شکر که از شر توهین های شبانه شاتل راحت شدم و لازم نیست به نصیحت شما گوش کنم که 10 روز تمام دانلود نکنم تا شاید شاتل خوشش نیاد و همچنان میخواهید اینترنت رو به عنوان وبگردی به مردم غالب کنید. خوشبختانه در 10 شبی یا شبهایی که شما میگی اصلا دانلود نکن در شرکت دیگری در حال دانلود 1.8 تا 2.3 گیگ در شب هستم و شما همچنان از شاتل به خاطر دادن 3 گیگ عیدی تشکر کن. ما که بلد نبودیم و نیستیم و رفتیم شما با 17 ساعت وبگردی خوش باش.

8. 3 کاربر از saman1010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

باز هم خدا رو شکر که از شر توهین های شبانه شاتل راحت شدم و لازم نیست به نصیحت شما گوش کنم که 10 روز تمام دانلود نکنم تا شاید شاتل خوشش نیاد و همچنان میخواهید اینترنت رو به عنوان وبگردی به مردم غالب کنید. خوشبختانه در 10 شبی یا شبهایی که شما میگی اصلا دانلود نکن در شرکت دیگری در حال دانلود 1.8 تا 2.3 گیگ در شب هستم و شما همچنان از شاتل به خاطر دادن 3 گیگ عیدی تشکر کن. ما که بلد نبودیم و نیستیم و رفتیم شما با 17 ساعت وبگردی خوش باش.
    فک نکنم حرفای من شبیه آدمای خوشحال باشه ......

در ضمن تشکر منم اگه دقت کنی با کنایه بود ........

شما dl میکنی جای ما رو هم خالی کن .............

در ضمن من با اینترنت کار می کنم نه تفریح ..................

در آخر من چه کاره بیدم................

10. 5 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

من یه درخواست دادم اگه امکانش بود واسه تاپیک نظرسنجی بذارن اینطوری امار نشون میده کیفیت شرکت در چه حده
    یادش به خیر زمانی که ما شاتل بودیم دو شب دانلود کردیم سرعتمون به صفر رسید
    حالا میخوام یه چیزی نشونتون بدم که شاخ در بیارین
    این سرعت دانلود منه

روزی هزاربار خدامو شکر می کنم که از شاتل رفتم
    با اینکه هر روز کیفیت سرویسم پایین میامد اما امشب بالاخره پهنای باند رو افزایش دادن و بر خلاف شاتل با اینکه شرکت میتونست سرعت رو همچنان پایی نگه داره باند رو کاملا ازاد گذاشت

12. 7 کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا یک سوال من الان شاتل دارم فرض کن زمان قراردادم تمام شده ایا میتونم برم یک شرکت دیگه در حالی که ممکنه 10 یا شاید هم بیشتر طول بکشه که خطم رو از رانژه در بیارن در کل تا زمانی که خطم از رانژه اون شرکتی که در حال حاظر اشتراک ازش دارم در نیام نمیتونم برم یک شرکت دیگه

وشما چطوری تونستی که زمانی که در این شرکت هستی هنوز بری یک شرکت دیگه

14. 3 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال jackson2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    اینترنت...+ DialUp2!!!

1

من یه درخواست دادم اگه امکانش بود واسه تاپیک نظرسنجی بذارن اینطوری امار نشون میده کیفیت شرکت در چه حده
    ...............................
    بله پیشنهاد خیلی خوبیه که امیدوارم عملی بشه
    در ضمن به نظر من حق هر کسی هست که اعتراض کنه و یا تعریف بکنه ، ولی الکی جانبداری کردن و یا ایراد بیخودی گرفتن هم درست نیست . برای مثال :
    یکی از بزرگترین ایرادهای شرکت شاتل محدودیت شبانه بدون اعلام و یا اخطار قبلی و به مدت نامعلومه
    و یکی از حسن هاش هم سرعت خوب در روزه که البته کنتور میندازه اساسی

16. 7 کاربر از jackson2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببخشید مثل اینکه من هم در پیروزی هستم سرعت 512eco الان 65 هست در حالی که پسر عموی من در طبقه پایین خونمون 128 از یک شرکت دیگه گرفته سرعتش 65 هست اینو چی میگی
    سلام
    شما به مرکز مخابرات اشرفی اصفهانی می خورید یا الغدیر ؟؟؟
    بعدم من حمایت از شاتل نکردم فقط واقعیت و گفتم که الان سرعت روزانه خوب هستش همین! البته پینگ بالاست .........

---------- Post added at 08:43 AM ---------- Previous post was at 08:40 AM ----------

عزیز بحث سر این نیست که ایشون یا هر کی دیگه جواب این گونه سوال ها رو بده چون اساسا جوابی وجود نداره
    خوشبختانه شما هستی که نقض صحبت ایشون رو بکنی که دیگه کوت و تکرار نشه توسطشون
    چون همین کاربر تو فروم های دیگه هم همین اطلاعات اشتباه(که بنا به شما و سایرین مستدل میگویم) رو نقل میکنند و شما هستید که از اشتباه سایرین با اطلاع رسانی تان جلوگیری میکنید
    خواهشا هم دوستان که میخواهند تست سرغت بذارن تو ساعات رایگان بذارند والا 80% isp ها تو ساعات غیر رایگان رو 2 مگ سرویس رو بستن
    دوست عزیز من به پشتیبانی شاتل و غیر شاتل کار ندارم ولی حالا خوبه هر وقت یه نفر از افت سرعتش گفته بقیه عکس گذاشتن و اونو نقض کردن که سرعت الان خوب هستش یا برعکس
    حالا شما منظورت چی بود نفهمیدم یخورده فک کن بعد تایپ کن و قبل ارسال جمله ات را با تکیه بر مدارک فروم بخون بعد بفرست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام

اين جريان سه گيگ رايگان چيه ؟

از چه تاريخي تا چه تاريخي مي شه استفاده كرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 85 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 85 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •