تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3743 از 4105 اولاول ... 27433243364336933733373937403741374237433744374537463747375337933843 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,421 به 37,430 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز mojt90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2016
    محل سكونت
    در سایت های :::::مای موویز - والا مووی - کینگ مووی و imovies-dl ::

پيش فرض

سلام

دوستان من بیماری دارم و قرص باید همراه خودم میبرم آیا ممکنه اونجا قرص رو ازم بگیرند ؟؟؟؟؟
    Last edited by mojt90; 21-10-2016 at 23:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اقا گلوتامین هم میشه برد برای حفظ عضلات ؟
    در مورد مجاز بودن یا نبودن مکمل اطلاع چندانی ندارم(خط آخر رو مطالعه کن)،اما این رو مطمئنم که گلوتامین هیچ ارتباطی به حفظ عضلات نداره.
    در هر حال اگه اجازه میدن مکمل همراه ببرید کراتین رو توصیه می کنم.
    **تا جایی که به خاطر دارم دو تا از دوستان من 5 6 سال پیش موقع اعزام با خودشون مکمل بردن (یکی آمینو و اون یکی گینر) مکمل هر دو رو اونجا توقیف ! کردن.الان نمی دونم وضعیت چطوره،اما پیشنهاد می کنم الان همراه با خودت نبر.تا اونجایی آمار بگیر اگه مجاز بود و مشکلی نداشت،یه مرخصی جور کن و این سری مکمل همراه با خودت ببر.
    می تونی از هم باشگاهی ها که خدمت رفتن هم سوال بپرسی،احتمالا تجربه دارن در این خصوص.

لفظ قلم من به صورت کامل به سوالت جواب دادم برای گرفتن معافیت پزشکی باید خودشون معاینت کنن
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلا فراموش کرده بودم سوال پرسیدم و اون صفحه هم رفت زیر خاک و ندیدم جواب رو

اوکی حله.
    البته خودم هفته پیش مراجعه کردم بیمارستان نیروی انتظامی گفتن کولونوسکوپی اینجا انجام نمیشه و معرفی می کنن به دو تا بیمارستان که یکیش هم به نظر همون بیمارستانیه که آزمایش من رو انجام دادن.
    از فردا میافتم دنبالش ببینم چطور میشه
    یا معاف میشیم یا نمیشیم
    Last edited by lafze-ghalam; 21-10-2016 at 23:51.

3. این کاربر از lafze-ghalam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان، امریه و پذیرش سازمان های وابسته به ارگان های نظامی تفاوتی داره یا نه؟

کـاربـر بـاسـابـقـه SADEGH 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    مصلی امام خمینی داره سرباز می گیره با شرایط زیر:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    صرفا جهت اطلاع رسانی اعلام کردم.

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

خب روز اول توی 01 اینجوری بود که:

صبح ساعت 6:30 از غرب تهران انداختم تو ازادگان و تقریبا یک ربع طول کشید رسیدم اول اتوبان بسیج که یا خدا ترافیک شروع شد اون وقت صبح
    اینقد شدید بود که اون 5 کیلومتر اخر حدود 40 دقیقه طول کشید مخصوصا اینکه اون منطقه کلا نظامیه و همه صبح زود میرن

در نهایت به موقع رسیدم و ماشین رو توی پارکینگ پارک کردیم و همراه با برگ سفید و پس از بازرسی اولیه(عملا فقط پرسید سیگار و گوشی همراهت هست یا نه) رفتیم داخل
    بعد از نیم ساعت همه رو توی 7-8 ردیف صف کردن و اینبار بازرسی درست و حسابی کیفها و ساکهای بچه ها و این وسط هم چند فقره موبایل و سیگار از توی وسایل بچه ها کشیدن بیرون
    توی محوطه به صف شدیم
    اول اعزام مجدد رو جدا کردند
    سپس بچه های دکتری و پزشک
    در نهایت اونهایی که هم دوره 45 روزه بسیچ داشتند و هم برگه امریه

بعد شروع کردن جدا کردن اونهایی که پروژه کسری خدمت برای ارگانهایی غیر از ارتش انجام دادند یا در حال انجام بودند و همه رو فرستادند میدون سپاه

نوبت رسید به جدا کردن بچه های ارشد که وقتی جدا شدیم ما رو فرستادن توی بوفه و از ساعت حدودا 9 تا 12 منتظر بودیم تا لیسانس ها رو تقسیم
    تا اومدن سروقت ما و متاهل ها و معاف از رزم ها و متاهل های معاف از رزم جدا کردند وقت نهار و نماز شد و رفتند (دریغ از یه بیسکوییت که بذارن جلومون) هرچند بوفه مرکزی هم ساندویچ میداد و انواع نوشیدنی ها و خوردنی ها رو داره از ساقه طلایی بگیر تا پیتزا
    وقتی اومدن پس از چک کردن دوباره برگ اعزام گروهان مشخص شد و رفتیم برای پذیرش
    یک سری فرم شامل اطلاعات شخصی و ... پر کردیم و ازمون عکس گرفتن و اثرانگشتمون توی سیستم ثبت شد فرستادنمون لباس بگیریم
    جلوی سلف دوباره توجیه برای لباس و پوتین و ساعت رفت و امد و درهای ورود و خروج و .... داشتیم لباسامونو گرفتیم تقریبا 2 سایز کوچیکتر دادند که گفتند برید نظامی فروشی درست کنید (فقط اونهایی که همون روز نگهبانی داشتند با دقت لباس دادن)
    در نهایت برگ مرخصی تا شنبه اتی دادن بهمون و خوشحال اومدیم بریم که خروجی سلف نوبتی جلومون رو گرفتن و گفتن میخواستیم از شهرستانیها نگهبان بذاریم ولی چون مرخصی طولانی مدته تصمیم گرفتیم از تهرانی ها و کرجیا استفاده کنیم
    و به من 5 شنبه رو نگهبانی دادن
    بعضیا 2 روز نگهبانی خوردن و بعضیا هم قسر در رفتن

فعلا که تا اینجا برخورد بد نبود یه سری چیزم گفتن تهیه کنین مث لیوان و شونه و دفترجه مرخصی و .... که از بس خسته شدیم تصمیم گرفتیم بیخیال شیم (اخه برگ مرخصیمون هم مهر انتظامی نداشت و باید تا درب شمالی میرفتیم مهر میزدن تا بتونیم از درب پارکینگ خارج بشیم)
    در نهایت بلاخره ساعت 4:30 از پادگان زدیم بیرون

7. 2 کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

خب روز اول توی 01 اینجوری بود که:

صبح ساعت 6:30 از غرب تهران انداختم تو ازادگان و تقریبا یک ربع طول کشید رسیدم اول اتوبان بسیج که یا خدا ترافیک شروع شد اون وقت صبح
    اینقد شدید بود که اون 5 کیلومتر اخر حدود 40 دقیقه طول کشید مخصوصا اینکه اون منطقه کلا نظامیه و همه صبح زود میرن

در نهایت به موقع رسیدم و ماشین رو توی پارکینگ پارک کردیم و همراه با برگ سفید و پس از بازرسی اولیه(عملا فقط پرسید سیگار و گوشی همراهت هست یا نه) رفتیم داخل
    بعد از نیم ساعت همه رو توی 7-8 ردیف صف کردن و اینبار بازرسی درست و حسابی کیفها و ساکهای بچه ها و این وسط هم چند فقره موبایل و سیگار از توی وسایل بچه ها کشیدن بیرون
    توی محوطه به صف شدیم
    اول اعزام مجدد رو جدا کردند
    سپس بچه های دکتری و پزشک
    در نهایت اونهایی که هم دوره 45 روزه بسیچ داشتند و هم برگه امریه
    دوره 45 روزه مگه هنوز تاثیری داره ؟

داره خودمونی میشه lord mysterious's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوره 45 روزه مگه هنوز تاثیری داره ؟
    اونا رو از ما جدا کردن و رفتن توی یه سوله با بچه های اعزام مجدد که اموزشی رو گذروندن فرم پر کردن و بعد از اون هم ندیدیمشون
    حالا مرخص شدن یا اتفاق دیگه ای افتاد نفهمیدم

10. این کاربر از lord mysterious بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی آدرس «گروه 11 توپخانه مراغه» رو بلده؟ تو گوگل مپ گشتم نتوستم پیداش کنم.
    اگه کسی هس اونجا خدمت کرده یا در حال خدمته هر اطلاعاتی که فک میکنه ممکنه به درد بخور باشه بده ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام.دوستم آموزشیش تموم شده ستوان 2 ارتش شده افتاده اداره بهداشت درمان لویزان!

خواستم بدونم بعدا که تقسیم میشن ممکنه بیفته شهری غیر از تهران یا تقسم بندیشون داخل خوده بیمارستانه؟
    بد ترین جایی که ممکنه بیفته کجاست؟

کجاش بیفته خوبه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه a1l2i3z4a5h6r7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید
    دوستان من پدرم رو از دست داده ام و معافیت کفالت گرفتم و حالا یک داداش دارم که خدمت سربازیش آموزشی آن افتاده رباط کریم 02 پرندک . رفتم با مادرم ستاد اصلی ارتش نیروی زمینی سمت لویزان اونجا گفتن که اگر میخواین محل خدمت اصلی سربازی پسرتون جایی که میخواین بیفته مدارک بیارین با استشهاد محلی
    حالامن نمیدونم استشهاد محلی چی بنویسم دوستانی که میتونن کمک کنن که مثال فعلا پادگان تو سمت محل خودیم تو نمونه استشهاد بنویسم ممنون میشم راهنمایی کنن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •