تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3743 از 4751 اولاول ... 2743324336433693373337393740374137423743374437453746374737533793384342434743 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,421 به 37,430 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

پس چرامن که 512eco دارم سرعتم 65 بیشتر نمیشه حالا شبها این سرعت رو هم بکنید1/8 ببینید چه شود شما خیلی خیلی خوش به حالته مطمعآ هستی که240 سرعتته بزار ببینم جساب کنم یعنی سرعتت چند برابر من میشه یعنی یه چیزی نزدیک به 4 برابر سرعت من خوب یک سوال منم مثل شما از شاتل اکانت گرفتم منم مثل شما 512eco گرفتم تازه من توی پایتخت هستم و معمولآ پایتخت باید در اولویت باشه پس این یعنی چی من 65 شما 240 تا 260 خدایا این چه مقایسه ای هست هرچقدر هم مخابرات محله ما بد باشه فکر نکنم سرعتم دیگه باید این باشه تازه ما وسط شهر هستیم تقریبآ
    وای خدا مغزم داره سوت میکشه یعنی چی 65 کجا 240/260 کجا یکی بیاد اینجا مغز منو خنک کنه
    سلام
    من که فکر می کنم مرکز شما شلوغه. چون دلیلی نداره سرعت روزانه رو کم کنن.
    سرویس من هم که 128 همیشه بالای 200 کیلوبایت سرعتش هست. ولی چند روز پیش سرعش افت کرد و پایین اومد(حداکثر تا 100 می رفت) و دوباره رفت بالا.

2. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبه همه ی ما می دونیم که ارائه سرعت بستگی به مرکز مخابراتی داره مثلا من پارس آنلاین داشتم منطقه پیروزی تهران اشکمو درآوردن با سرویس های مسخرشون که اومدم شاتل الان روزانه من سرعتم خیلی خوبه واقعا راضیم و شبانه هم هرچی بیشتر دانلود رایگان داشته باشم افت سرعت پیدا میکنم فعلا که استفاده شبانه ندارم....خدا روشکر راضی هستم
    حالا دلیل نمیشه چون مرکز مخابراتی شما شلوغه یا هرچیز دیگه ای مشکل از شاتل باشه .......
    همه می دونن که سرعت روزانه شاتل خیلی خوبه و بدون قطعی ...

منم هدیه نوروزی شد 3 گیگ رایگان هرچند عید خونه نیستم ولی چون سرویسم 1ساله س خیلی خوبه

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    خوبه همه ی ما می دونیم که ارائه سرعت بستگی به مرکز مخابراتی داره مثلا من پارس آنلاین داشتم منطقه پیروزی تهران اشکمو درآوردن با سرویس های مسخرشون که اومدم شاتل الان روزانه من سرعتم خیلی خوبه واقعا راضیم و شبانه هم هرچی بیشتر دانلود رایگان داشته باشم افت سرعت پیدا میکنم فعلا که استفاده شبانه ندارم....خدا روشکر راضی هستم
    حالا دلیل نمیشه چون مرکز مخابراتی شما شلوغه یا هرچیز دیگه ای مشکل از شاتل باشه .......

منم هدیه نوروزی شد 3 گیگ رایگان هرچند عید خونه نیستم ولی چون سرویسم 1ساله س خیلی خوبه
    سلام
    این قضیه هدیه نوروزی برای چه سرویس هایی هست؟ چون برای من ایمیلی نیومد. شایدم برای سرویس های با ماه های بیشتر باشه فقط.
    Last edited by pcsoft; 14-03-2012 at 09:00.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این قضیه هدیه نوروزی برای چه سرویس هایی هست؟ چون برای من ایمیلی نیومد. شایدم برای سرویس های با ماه های بیشتر باشه فقط.

سرویس های اکو 3 گیگ هدیه دارند شامل همه میشه - اندکی صبر...

6. این کاربر از mahla_EEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

پس چرامن که 512eco دارم سرعتم 65 بیشتر نمیشه حالا شبها این سرعت رو هم بکنید1/8 ببینید چه شود شما خیلی خیلی خوش به حالته مطمعآ هستی که240 سرعتته بزار ببینم جساب کنم یعنی سرعتت چند برابر من میشه یعنی یه چیزی نزدیک به 4 برابر سرعت من خوب یک سوال منم مثل شما از شاتل اکانت گرفتم منم مثل شما 512eco گرفتم تازه من توی پایتخت هستم و معمولآ پایتخت باید در اولویت باشه پس این یعنی چی من 65 شما 240 تا 260 خدایا این چه مقایسه ای هست هرچقدر هم مخابرات محله ما بد باشه فکر نکنم سرعتم دیگه باید این باشه تازه ما وسط شهر هستیم تقریبآ
    وای خدا مغزم داره سوت میکشه یعنی چی 65 کجا 240/260 کجا یکی بیاد اینجا مغز منو خنک کنه

بنده هم دقیقا همچین وضغیتی دارم ......... ولی چه میشه کرد شاتله دیگه ... شاتل نکنه کی بکنه....

---------- Post added at 01:30 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

طبق تجربه افرادی که شکایت می کنند یا با پشتیبان ها کلکل می کنند به صورت دستی محدود می شن.شما از این افراد نیستی احیانا؟

شما هم به کارای پشتیبانی واردی هااااااا>>>>>>

در ضمن مگه تو روز هم آدم محدود میشه جدیده.....

---------- Post added at 01:33 PM ---------- Previous post was at 01:30 PM ----------

سلام دوستان

هیچ وقت شاتل مقصر نیست مقصر ما هستیم که شاتل رو انتخاب کردیم

8. 8 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام
    من تقریبا یک ماهی میشه که eco512 دارم
    سرعت شبهای اول خوب بود ولی الان چند شبه که سرعت از ساعت 1 تا 8 میشه 6 کیلو و اصلا نمیشه کاری کرد
    یعنی فکر کنم همون محدودیتی که دوستان گفتن
    حالا چند تا سوال دارم :
    این محدودیت بعد از چند روز برداشته میشه معمولا ؟
    باید به جای خواصی ایمیل بزنم ؟
    شبا چه قدر و چطوری دانلود کنم اینطوری محدودم نمیکنند ؟

ممنون میشم اگه کمکم کنید ...
    لازم نیست کاری کنی اگه 10 روز یا بیشتر dl نکنی شاید از محدودیت در آی شاید

از من میشنوی شبا اصلا dl نکن

موفق باشی

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:37 PM ----------

دست شاتل درد نکنه 3 گیگ عیدی داد

اینو برا دوستانی گفتم که میگن ما تشکر بلد نیستیم ...

10. 8 کاربر از hajemadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پسر عموی من آرت 1 اره 1 ساعت مکالمه بین الملل گرفته من که اکو دارم 3 گیگ ترافیک رایگان
    هرچند اون ترافیک رایگان میخواد چکار سرعتشون و که 2 مگ بستن و 27 گیگ ترافیک داره بره حالشو ببره پررو تازه کمش هم هست !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان

ببخشید مثل اینکه من هم در پیروزی هستم سرعت 512eco الان 65 هست در حالی که پسر عموی من در طبقه پایین خونمون 128 از یک شرکت دیگه گرفته سرعتش 65 هست اینو چی میگی

13. 4 کاربر از morteza.1975 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 3FX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اين قضيه شاتل هنوز تموم نشده !! كلا فك كنم ديگه نتيجه كلي رو همه فهميده باشن شاتل سرويس بدي نميده اما در روز !!‌ (نسبي هست البته بعضي ها روز هم ناراضي اند) دوستاني كه ميخوان دانلود رايگان شبانه داشته باشند اصلا فكر شاتل رو از سرشون بيرون كنند ... چون بعد از چند روز دانلود سرعتشون 10 برابر كم ميشه و بايد كلي وايستن تا دربيان از محدود شدن .
    3 گيگم كه عيدي داده شاتل (به من واسه تولدم هديه نداد بعد از فسخ زد هديه ميخوايم بديم بهتون !!! )
    آسياتك كه عيدي نداده فقط 2 ساعت دانلود رايگان رو زياد كرده ( 1 صبح تا 9 ) و يه تخفيف هم براي تمديد و ...
    Last edited by Babak; 15-03-2012 at 17:05. دليل: محتوای بی ربط به فروم

15. 8 کاربر از 3FX بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

پسر عموی من آرت 1 اره 1 ساعت مکالمه بین الملل گرفته من که اکو دارم 3 گیگ ترافیک رایگان
    هرچند اون ترافیک رایگان میخواد چکار سرعتشون و که 2 مگ بستن و 27 گیگ ترافیک داره بره حالشو ببره پررو تازه کمش هم هست !
    به طور معمول برای سرویسهای نامحدود روز اضافه می کنند برای هدیه .

17. 2 کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •