تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3742 از 4428 اولاول ... 274232423642369237323738373937403741374237433744374537463752379238424242 ... آخرآخر
نمايش نتايج 37,411 به 37,420 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با این وضعیتی که برای صبانت پیش اومده، دیگه سرعت اسمی هم نمی‌دن. یعنی کسی که صبانت سرویس 12مگ گرفته که خوب سرعت اسمیش هم باید همون باقی بمونه. اما اینا 128kbps می‌دن. حالا بازم پارس‌آنلاین به کسی سرعت اسمی 9مگ نداده. فوقش دیگه 2مگه. بازم اگه بخواد این کار رو بکنه می‌آد روی 2مگ. شاید این جوری کمتر از صبانتیا بره تو پاچه‌امون.
    خخخخخ راست می گی خدایی اونا دیگه خیلی بدبختن 12 مگ بگیری بعد شب با دایال آپ دان کنی
    ولی با این تفاسیر حتی اگه پارس هم شروع به محدودیت گذاشتن کرده باشه بازم به نظر من سگش شرف داره به شاتل وصبانت
    چون حداقل سرعت اسمی رو میده ولی شاتل اگه 20 گیگ دان کنی خیلی راحت سرعتت میشه زیر 10 کیلوبیت یعنی رسما دایال آپ
    من روزانه ساعات خلوت سرعت اسمی دارم، روزانه ساعات شلوغ سرعت زیر اسمی و شبانه هم ندارم اصن.

جوابی که به من دادن اینه که فعلا کمبود پهنای باند دارن.
    نه دیگه این واقعا کمبود پهنای بانده
    چون اینا از خداشونه شما روزانه سرعت 20 مگ هم اگه خطتت بکشه بهت بدن تا ترافیک بیشتر مصرف کنی و پول بیشتری بریزی تو جیبشون
    واسه همین روزانه سعی میکنن بیشترین کیفیت رو بدن که اگه تو روز هم مشکل داری به احتمال زیاد از شلوغی مرکز مخابراتی و پهنای بانده
    Last edited by saeed ssd; 03-09-2014 at 12:06.

2. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خخخخخ راست می گی خدایی اونا دیگه خیلی بدبختن 12 مگ بگیری بعد شب با دایال آپ دان کنی
    ولی با این تفاسیر حتی اگه پارس هم شروع به محدودیت گذاشتن کرده باشه بازم به نظر من سگش شرف داره به شاتل وصبانت
    چون حداقل سرعت اسمی رو میده ولی شاتل اگه 20 گیگ دان کنی خیلی راحت سرعتت میشه زیر 10 کیلوبیت یعنی رسما دایال آپ
    اتفاقا پارس آنلاین هیچ تظمینی نداره که سرعت اسمی رو بهت بده. بستگی به این داره که تو منطقتون چقدر فروختن. من روزم سرعتم میاد زیر سرعت اسمی چه برسه به شب. کلا برای ساعت 2 تا 7 صبح نباید رو اینترنت حساب کنی.

4. این کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دیگه این واقعا کمبود پهنای بانده
    چون اینا از خداشونه شما روزانه سرعت 20 مگ هم اگه خطتت بکشه بهت بدن تا ترافیک بیشتر مصرف کنی و پول بیشتری بریزی تو جیبشون
    واسه همین روزانه سعی میکنن بیشترین کیفیت رو بدن که اگه تو روز هم مشکل داری به احتمال زیاد از شلوغی مرکز مخابراتی و پهنای بانده
    بابا من میگم کلا از 4-5 سال پیش که شبانه اومد قیدشو زدم چون کیفیتش میشه مث اون موقع ها که کارت دایال آپ میگرفتیم. دیگه دلم به این خوش بود که روزا یه سرعت معفولی دارم حداقل.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بچه ها دقت کردین امروز این دوستمون نیستن. فک کنم امروز شیفت استراحتشه.

7. 3 کاربر از placebo111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اتفاقا پارس آنلاین هیچ تظمینی نداره که سرعت اسمی رو بهت بده. بستگی به این داره که تو منطقتون چقدر فروختن. من روزم سرعتم میاد زیر سرعت اسمی چه برسه به شب. کلا برای ساعت 2 تا 7 صبح نباید رو اینترنت حساب کنی.
    شما کدوم شهری؟
    چون من غیر امروز که روزانه‌ام داغون شده که بازم فکر کنم دارن یه شیرین‌کاری‌هایی تو مرکز مخابراتی می‌کنن، معمولاً روزانه مشکلی ندارم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بچه ها دقت کردین امروز این دوستمون نیستن. فک کنم امروز شیفت استراحتشه.
    من آخرشم نفهمیدم این دوستمون که می‌گین کیه؟ می‌تونی پخ بدی IDایش رو؟

داره خودمونی میشه M Y T H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان یه سوال داشتم:خط من شدید نویز داره طوری که وقتی روی پهنای باند 4 مگ پارس میزاره نویز خطم روی 6 میاد و کیفیتش میاد پایین تازه 4 مگ هم نمی کشه هیچ وقت،خود پارس کارشناس فرستاد سر خط رو چک کردیم،اونجا هم همین طور بود،حالا امروز قراره از طرف مخابرات یه کارشناس بفرستن که بیاد خط بیرون خونه رو چک کنه.از دوستانی می خوام که یه راهنمایی کنن بگن که به کارشناس چی بگم؟بگم کابل ها رو عوض کنه ؟بجاش چه کابل هایی بزاره؟یا نه یه کار دیگه؟دوستان خواهش سریع تر راهنمایی کنید ، یکی دو ساعت دیگه میاد،می خوام 4 مگ رو خوب بکشه و کیفیت داشته باشه.
    مشخصات خط من روی 2 مگ:
    SNR margin Upstream : 12 db
    Line Attenuation Upstream : 30 db
    SNR margin Downstream : 14 db
    Line Attenuation Downstream : 52 db

اگه نباشه جاش خالی می مونه RealFlow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    3ds Max

پيش فرض

من صبا نت شیراز دارم
    12 مگ دانلود روزانه شده 250 شبانه شده 30 تا 15 کیلو زنگ زدم میگه سیاست تغییر کرده هر چقدر حجم بگیرید شبانه اونو دانلود کنید بعد که اون تمام شد سرعتتان 30 .15 میشه!!!!

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستانی که میخوان تخلیه کنن بیان پارس خواهشا نیان

چون خود پارسی ها از سرعت و کیفیت و ... پارس

ناراضی هستند و خواهشا مشکل رو دو چندان نکنید !

14. 7 کاربر از djbehnam73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •