باو اینقدر عکس نذارید تبلیغ پارس آفلاین رو نکنید
منم یه زمانی شبانه سرعتم بالا بود ولی یه هفته میشه که محدود شدم
این کلا سیاست همه isp هاست اونایی هم که الان سرعتشون بالاست بهتون قول میدم یه مدت همینجوری دان کنید شما هم محدود می شید
سرویس 1 مگ
![]()
باو اینقدر عکس نذارید تبلیغ پارس آفلاین رو نکنید
منم یه زمانی شبانه سرعتم بالا بود ولی یه هفته میشه که محدود شدم
این کلا سیاست همه isp هاست اونایی هم که الان سرعتشون بالاست بهتون قول میدم یه مدت همینجوری دان کنید شما هم محدود می شید
سرویس 1 مگ
![]()
فکر کنم اگه تو این سایت شکایت کنی هم بد نباشه. تو یه فروم دیگه دیدم که از اینجا شکایت کرده بود یه بنده خدایی، میگفت مرکز مخابراتیشون به چیز خوری افتاده بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی میدونه وقتی که ISP شهرادنت میشه چجوری میشه اونو به پارس برگردوند؟
واسه من وقتی شهرادنت میشه وحشتناک پینگ میره بالا !
کسی تجربه کرده ببینه روی سرعت هم تاثیری داره یا نه؟
اینم عکس سرعت الآن من از سرور تهران:
![]()
همه جا داره داغون میشه. چی کار کنیم آخه؟
![]()
لامصبا الان یه هفتس دارن سرعت اسمی رو بهم میدن. سرعتم از 130 بالاتر نمی ره!
بعد که شکایت میکنم، خیلی راحت میگه: ناراحتی برو!!!!![]()
دقیقا منم همین وضعیت رو دارم فکر کنم سیاست جدید پارس آنلاینه
البته من فقط شبانه این وضعیت رو دارم و راس ساعت 2 سرعت رو 100 یا حتی کمتر قفل میشه
واسه شما هم همینطوره؟
من یه شایعه شنیدم یکی میگفت زیر ساخت به همه isp ها دستور داده شبانه سرعت اسمی بدن
دلیلش رو نمی دونم ولی احتمالا برای جلوگیری از ترافیک زیاد شبانه و کمبود پهنای بانده
با این وضعیتی که برای صبانت پیش اومده، دیگه سرعت اسمی هم نمیدن. یعنی کسی که صبانت سرویس 12مگ گرفته که خوب سرعت اسمیش هم باید همون باقی بمونه. اما اینا 128kbps میدن. حالا بازم پارسآنلاین به کسی سرعت اسمی 9مگ نداده. فوقش دیگه 2مگه. بازم اگه بخواد این کار رو بکنه میآد روی 2مگ. شاید این جوری کمتر از صبانتیا بره تو پاچهامون.
من روزانه ساعات خلوت سرعت اسمی دارم، روزانه ساعات شلوغ سرعت زیر اسمی و شبانه هم ندارم اصن.
جوابی که به من دادن اینه که فعلا کمبود پهنای باند دارن.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)