کدوم شهری؟ اگه تهرانی،کدوم مرکزی؟
کدوم شهری؟ اگه تهرانی،کدوم مرکزی؟
سلام
حاجی تو هم که با پــروکسی دان کردی که
کدوم پورت رو ست کردی روش؟
دوستان اینقدر عکس نگذارید و تبلیغ نکنید واسه پارس آنلاین.
میشه مثل صبانت ها...
بروید تاپیک صبانت رو ببینید چه شد که اینطور شد.
از ما گفتن. فردا پارس هم چاپیدن رو شروع کرد نگید نگفتی.
این عکسها مخصوصا بهترین تبلیغه واسه این شرکتها.
خوبه 100مگابیت نامحدود ندارید اینقدر ذوق کردید.
شما مطمئنی باندوید مانیتورنت ترافیکی که از پروک سیفیر رد میشه رو هم کپچر نکرده؟
چون نتورکس هم همین خطا محاسبه رو داره.
وقتی پروک... میزنید فایل دانلود شده رو سایزشو بگیرید دقیق تر مشخص میشه.
پارس آنلاین هر وقت اومد: در کل شبانه روز یه سرویس با کیفیت یکنواخت ارائه داد، سرعت شبانه شو درست کرد به طوری که آدم در هر وقتی از روز بتونه از اینترنت استفاده کنه نه اینکه عملا تو ساعات رایگان اینترنت قطع باشه، تونست کاری کنه که فرت و فرت کمبود پهنای باند نداشته باشه، سرعت دانلود از همه سرور ها چه تو ایران یا خارج از ایران یکی باشه (یعنی حداقل هایی که تو ایران از یه ISP میشه انتظار داشت رو بر آورده کرد) اونوقت میتونه بیاد بگه من گوگل Fiber ایرانم. ولی با شرایط موجود این مقایسه فقط باعث خنده و شادی شنونده ها خواهد شد، مثل همن اتفاقی که تو این تاپیک افتاده.
سلام
چه خبره اینجا؟
شنیدم پارس آنلاین پول داده اعتراض کاربرا تو این تاپیک در نطفه خفه بشه؟
300 کیلو بایت!!! من سرویس 2 مگ دارم (بالاترین سرویس موجود) روزها به زور بهم 200-250 کیلوبایت بده. شبا که اینترنت کلا قطع بوده از اولش. من کاربر 8 ساله پارس آنلاینم. از روز اولی که شبا سرویس رایگان گذاشت هم همینطوری بوده.
کرج سرعت داغون شده هم روز هم شب
داداش تازه واسه همه که خوب نیست واسه خیلی ها افتضاح هست بعضی ها هستن توی مراکز تجاری هستن و توی روز افت سرعت دارن ولی شب سرعتشون خوب هست اینا تبلیغ الکی میکنن آخرش گند میزنن به بقیه![]()
Last edited by lamp23; 03-09-2014 at 10:14.
به نظرم مقایسه isp های کشور های دیگه با ایران کاملا اشتباهه.کافیه همتون برید و این موضوع رو تست کنید
به سایت twitch برید . این سایت مخصوص بازیکن ها هست و از بازی هایی که انجام میدن به صورت live و 1080p استریم میدهند.برای 720p اینطور که توی بخش پشتیبانیش گفته بود 3 مگ اپلود میخواهید . حالا شما فکر کنید این شخص داره با پینگ 18 بازی میکنه . 1080p استریم میده . وب کم با بهترین کیفیت تصویرشو نشون میده و چت صوتی هم با هم بازیکنانش برقراره و بعضی موقع ها هم موقع break شون به you..be سر میزنه و هیچ مشکلی به وجود نمیاد.کافی اینها رو نگاه کنید و شب کابوس ببینید و کاملا از همه چیز نا امید بشید.من شب دانلود نمیکنم اما تاحالا نشده بدون استرس حتی خود بازی هم بدون مشکل انجام بدم چه برسه به کارهایی که بقیه خارجی ها هم زمان انجام میدهند.هیچ وقت مقایسه در این گونه مسائل درست نیست اونم اینترنتی که پر از نوسان هست و حتی 20 % پکت لاست داره.دوستان در خارج در کل 4 ساعت بازی 0.57 % پکت لاست دارند که بعضی هاش هم برای مشکلات سرور اصلی است
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)